Лина,сега като те чета че мислиш за работа и се сетих нещо.Като получавах разкритие с окситоцин и дишах както ми казваха акушерките,правих това което ми каза-представях си ,че съм в колата на морето и вали дъжд,чистачките отмиват болката,а в далечината е едно хубаво лице и с всяка контракция се доближава до мен.Много помогна,даже и подрямвах между две контракции.
И така и така съм почнала,да ви кажа,че макар че нямах избор на екип,всички лекари-гинеколози,неонатолози и анестезиолози бяха страхотни,изобщо не мога да кажа лоша дума и като работа и като отношение.Акушерките бяха много подкрепящи,в отделението после също-и детските и тези за родилките.
Дори като взех да преговарям да не правим секцио,лекаря ми каза с най-спокоен тон-Тука моето момиче,решавам аз!Два живота сте в ръцете ми,крайния резултат ще бъде една щастлива жена.Екипа се събира и до пет минути си на масата.
Анестезиолога ,Павла може да го знае д-р Ламада ме съблече в движение .Това стана в 9.55 в 10.10 Зоринцето са я аспирирали.