Лина, в същото положение съм. Кръстът ми се беше сецнал леко в ляво, оправи се след като писах миналия път и след няколко дни болката се измести без причина в дясно. След това и тя отмина, но имах напрежение в целия кръст - малко като описваните болки при контракции, нещо средно между менструални болки и мускулна треска (няма откъде да имам такава), а вчера и днес болката е отново вляво, но вече с пристягания в матката и без болки в нея и особено се засилва като постоя права. Пия магнезии с витамин б още от предното сецване и мислех да изтрая до скрининга в понеделник, но ако продължи така може още утре да се обадя.
За ръкавичките - и аз не ползвах миналия път. Имах доста, но не успявах да ги сложа на тия малки юмручета и сега мисля да си ги спестя. Но пък биберона не му излизаше от устата, а сам го махна на година и 4 месеца. Добре де, малко помогнах. Просто като се появиха зъбки и го скъса не му купих нов, срязах висящото парче да не се задави и той се отказа да го смуче така. Но мина без рев, 3 дни го стиска в ръка докато заспива и накрая ми го върна.
Ние днес изживяхме малък стрес. Понатоварих се повечко сутринта, чистих с парочистачката малко и вече в ранния следобед едва се добрах от болки до леглото. Не можех да помръдна. Погледах телевизия около часа, тръгнах да заспивам и от съседната стая нещо се сгромоляса. Скочих като млада булка, за да разбера, че малкия е съборил телевизора върху себе си. Искал да си извади телевизионната игра, но не ме повикал и белята беше налице. За щастие той се размина само с поука и малко уплах, но и аз бая се уплаших. После как съм вдигала телевизора от земята - не питайте. Не е много лек, ама поне не е голям. Той помогна де, не го вдигах сама.