Васил докато беше малък ползвах само шкафчетата от леглото му (комбинирано с повивалник, общо 5 чекмеджета). Така беше докъм третата/четвъртата година. После взех временно от тези мобилните гардероби дето са рамка и плат само.Стаята му е много шарена и гардероба се вписва. Сега смятаме да сменяме стаите, той да вземе голямата, а ние да идем в неговата. Нашата стая е по-светла и за първи клас ще му трябва светлина, а двете са преходни, тъй че просто ще разместим мебелите. Но ще се отърва от това комбинирано легло. Лятото смятаме да купим нова детска стая с всички мебели. 2 броя, за да са еднакви, а не след 4 години да търся нещо хем по джоба, хем да пасва на наличното като стил и цвят. Просто засега няма да сглобяваме всичко. За начало дори се чудя дали да не мина само със сгъваема кошара или да взема една за у нас си (дървена) и една сгъваема за пътуване и гостуване. Планувам го от рано, защото още миналата година щяхме да го правим това, но чакахме да видим дали ще има бебе и какво ще е, за да го включим в плановете. Като цяло щом свърши извънредното положение първо ще направим стаята при свекърва ми, за да може докато сменяме мебели у нас Васил да спи там (тя е в съседен квартал), а после веднага почваме нашите стаи у дома. Ще отнеме повечко време, че аз няма да се включа, а смъжът ми ще го прави основно след работа и затова от рано ще се почва. Поне съм си намерила какво да правя, че ако не планувам нещо ще скучая доста.