Хората не осъзнават реално до какво доведе. На едни клиенти веднага им се смениха приоритетите и се отказаха от работа с нашата фирма. Дори нашият ИТ сектор ще пострада, защото ние зависим от клиенти. Ако бизнесът на клиентите на моито белгиици страда, то ще се отрази на белгийците и след това на мен. Няма хора по улиците, от това страда икономиката, оттам и работниците. Страшно е.
Моето мнение е, че събитията ще ми покажат какво ще се случи. Но ако имам трансфер в България, ще искам на пети ден. Ще настоявам 5 ден, правилен ден за трансфер, без излишни лекарства. Ако не са съгласни, ще намеря някой, който ще се съгласи.
Аз лично не бих пътувала точно в момента. Има вероятност да затворят граници. Ние от това се притеснявахме като бяхме на командировка. На летището в България е пълен смях. Добре, че бяхме с маски. Термокамери друг път.
Честно казано не бих пришпорвала и нещата с трансфери и инвитро в това време, струва ми се безотговорно, но при мен знаете колко усилия ми изисква поддържане на състроянието ми. Ако бях без проблеми, бих изчакала до лятото. В клиниката преди като ходех се възмущавах, че имаше кашлящи жени в чакалнята посянно. Това са жени, които знаят, че около тях има хора в процедура, някои от тях са се качили на последния влак и те си кашлят. След като там няма никаква култура за опазване на обществото, какво говорим цялостно погледнато.