Днес бях на преглед и видяхме малката точица, 4 мм е. Докторката каза, че не вижда хематоми и т.н., така че кървенето според нея е било имплатационно.
Резултата ми за АФС от болницата е отрицателен. Стойността е на половина от частната болница, даже повече от половината. В частната антибета 2 гликопротеина IgG e 32.30 CU, а в държавната е 14.60 SG U/ml. Докато пишех това видях, че мерните единици са различни, което обяснява резултата. Не можах никъде да намеря конвертор, така че трябва да се доверя налекарите в държавната болница, че не ми трябва хепарин.
Взимам в момента аспирин и се чудя дали да го спра. Докторката каза, че според медицинските данни не ми трябва, но мога на моя отговорност да продължа да го пия. Някой да знае да има някакви странични ефекти аспирина при формирането на плацентата и т.н.?
Имам и завишени стойности на някаква резистенция на актвен протеин С и функционален протеин С, но според хематолога нямало проблем с това. Аз не можах да намеря никаква информация за тези стойности.
Сега си чакам часът за сърце на 18.03
Официално няма да ходя в България, както беше планирано (Слънчицето, твоите неща са приготвени и мисля че в събота тръгват към България).
Утре ще пусна един пакет за вродена тромбофилия тук. 400 евро е, ама поне ще спя спокойно около 10 секунди, като покрия и това
Хелиантус, честит ти час. Колко са бързи тез англичани откакто не са в ЕС.
Лято, честито сърчице.