Лейди, и аз се чудих какво ми гледа докторката, но каза, че за кисти. А ме видя, че овулирах. А аз от Естрофем си правя фоликули, та може да има кисти въпреки него.
На мен ми каза един месец почивка без трансфер.
На мен лично не ми харесва идеята за трансфер на едно хубаво и едно не чак толкова хубаво ембрионче. И ще кажа защо. Замразили са двете по-слаби ембриончетата заедно, защото като са две по-лесно ще се размразят. И като са две имат по-голям шанс някое да се имплантира.
Това, което е само, очевидно е планувано да бъде трансферирано и само и явно е достатъчно хубаво, за да вярват, че ще се размрази и само.
Ако реално сложиш едно хубаво, едно от по-некачествените, то последното некачествено е обречено на загиване, защото няма да оцелее още едно замразяване и размразяване, а и не е препоръчително май.
По-скоро докторът ще ти трансферира едното. При нужда двете след това. Или и трите наведнъж. На Чочолинка така и трансферираха един бластоцист с две морули почти пред фаза бластоцист в Щерев, но мисля, че Владимиров не прави трансфер по на три ембриона.
Това е моето виждане как ще се случат нещата, което може да е далече от истината.