"Из хрониките на една мъченица" Ден Осми
Все повече наближават дните, когато може да отчете тест и ми се е свило всичко. От днес трябва да започне уж секреция на ЧХГ в тялото. И умницата реших да припикая един тест с чувствителност 25. Правейки го знаех, че ще е отрицателен, ама нали трябва да са две и нали съм жената чудо, трябва да е различно при мен. Е отрицателен, бял като платно. И знам, че няма как да е положителен и пак съм сдухана.
Просто много ме е страх, защото този път някак си съм убедена, че е станало. Но се четох, че и миналия път така съм си казвала и нищо. Този път в имплантационните дни усетих нещо много странно, което никога не съм усещала: Слънчицето много добре го описа: дращене по матката. Два дена чести ПМС след това дращене. През тези два дена зверски глад и безумна умора. Вчера пак нещо усетих много странно и някакви усещания около пъпа, не е болка, не е гъдел. И се чудиш това Прогестеронът ли го предизвика, бебетата ли са. Не знам успяха ли да се закачат, но съм сигурна, че се опитаха със сигурност. И този път като съм на кортикостероиди не ме втриса и предполагам това им помага.
Не се трае, мисля вече кога да ходя за тест или само да си ги пикая вкъщи.