Тери, честит ви договор и скоро дано сте в нова къща.
Хелиантус, браво! Най-накрая план. Тоз доктор ще вземе да ми промени мнението за английските доктори. Чакам с нетърпение развитие, ако може да е под формата на две червени чертички и то бързо-бързо.
Аз тия дни съм в минорно настроение. Търся къде да се закопая за известно време. Ще ни държат затворени още много време. Супер изнервящо е в тази ситуация да ходя всяка седмица до Валенсия. Миналата сряда ме спираха 3 пъти.
Ходих тогава при доктора, че имах някакво странно течение. Даде ми глобули. От тях пък започна нещо като кървене, та малко стрес ми беше. И аз му викам - Докторе, с тази инфекция не може секс, нали? И той ми се смее - ще издържиш 6 дни. Викам му - Докторееее, от Св.Валентин не съм виждала мъжо гол. И той пак ми се хили.
Както и да е - снощи сложих последната глобула, Днес започвам пробиотик. И жива, умряла шъ нападам мъжа тая вечер, че не се издържа вече. Голям сдух.
И си чакам цикъла де, и пак хвърча до Валенсия...
Намрънках се и така...
Лейди, по предвиждания на доктора ми, трябва да ми дойде тия дни, така че може да вървим заедно и ха дано да тръснем едновременно по едно + тестче.