0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #560 -: Май 05, 2020, 16:20:45 pm »
Хелиантус, ако не дойде писмо до 10-тина дни, им се обади н телефона от предишното, да им нпомниш за себе си. Че кат ги знам какви са блейки. По-добре нахална, отколкото без час хахахха....

26.09.2019
« Отговор #561 -: Май 05, 2020, 17:28:20 pm »
Тъкмо ми се обадиха по телефона  8O Имам час за следващият вторник за консултация по телефона с доктора. По- добре по телефона след седмица, отколкото на живо след 2 месеца  :D. Иначе тук само с нахалство става обикновено.
*
« Отговор #562 -: Май 05, 2020, 18:30:16 pm »
Турските лекари правят консулатции по скайп. И с др Юрукова така се чувам.
По телефона много странно, но по-добре така отколкото нищо със сигурност. просто ми е странно, че не практикуват онлайн консултации.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #563 -: Май 05, 2020, 21:11:45 pm »
Робин, още не съм се обаждала, но знам, че работят вече  :D До десетина дни чакам да ми дойде цикъла и ще се обадя за час. Вече нямам търпение, сънувах тази нощ, че говоря с Ананиев и му обяснявам, че чакам за трансфер  :lol:
Хелиантус, ти ще си направиш консултацията по телефона, но в същото време не пречи да си запишеш час и на живо 😁
« Отговор #564 -: Май 05, 2020, 22:41:43 pm »
Тери, и аз не знам защо не са го направили онлайн 🤷‍♀️, но по- добре от нищо. Доста се развълнувах.  Надявам се все пак, предвид многото готови изследвания, които имам, да има някакво скорошно раздвижване в някаква посока.

Лейди, са съжаление тук те определят правилата, няма как да запиша час. Хайде да ти идва и да започвате.
« Отговор #565 -: Май 07, 2020, 13:32:30 pm »
Здравейте момичета :) аз съм добре, малката расте. Влизам и ви чета често и сега реших да пиша.
Тери много се зарадвах за микробиологията ти :) има развитие ще и скоро вярвам че ще се случат нещата.
Хелиатус доста се задържа и ти, но не се предавай.
На всички стискам много палци, но не мога да ви ръся с прашеч. Аз чакам да ида на контролен преглед и да влизаме пак в играта.
Прегръщам ви всичките  :bighug:
*
« Отговор #566 -: Май 08, 2020, 10:48:09 am »
Слънцемое,как в играта?Бебе номер 2 ли?
« Отговор #567 -: Май 08, 2020, 11:29:28 am »
Никакво предаване. Борба до постигане на мечтата :)
*
« Отговор #568 -: Май 08, 2020, 14:26:00 pm »
Слънцемое,как в играта?Бебе номер 2 ли?

Ами за къде да чака?! Тъй се прави  :lol:

26.09.2019
*
« Отговор #569 -: Май 08, 2020, 14:45:10 pm »
Слънце, шегуваш ли се  8O 8O 8O Ти реши, че ще имаме заедно бебета и това е :D :D :D
Ти не кърмиш ли, че една приятелка иска да имат второ, но бебето й се е закачило вече една година на гърдите и няма овулация. Той е на 10 месеца и вече се обслужва сам. Тя спи, той си вдига блузата и започва да цоцка :D
*
« Отговор #570 -: Май 08, 2020, 14:58:08 pm »
Кърменето не пази от бременност. Много породени деца са благодарение на кърменето.
Така, така, Слънцемое. Така трабва. Мине ли много време се губи тренинг.
Аз трето не искам. Последната бременност ми дойде доста тежка, но ако се реша ще е в рамката на следващата 1г. Не си представям постоянно да се връщам към най-бебешките неща.
« Отговор #571 -: Май 10, 2020, 05:21:04 am »
Слънце как -буквално. Кърмя попринцип, но то нищо не се знае. Пък и при нас бойците са слаба, така че не ни пречи да си действаме и ако не стане пак да направим процедура.
Пък дето Павла казва, сега още всичко ми е прясно хахаха бебка не е от най-котките бебенца на света, ама да е жива и здрава.
Тери още от началото все заедно си вървим, тъй че сега първо ти после и аз след теб. Дано са заедно :)
*
« Отговор #572 -: Май 10, 2020, 08:53:15 am »
Еха, Слънце- браво бе! Така , така. Хелиантус, предвид това, че имаш бая изследвания дали ще се навият на процедура при вас сега, какво е положението? Няма ли начин? Дето се вика не е като тепърва да навлизате в това и да се лутате? Мнооооого се надявам да измислят вариант а не просто да минава времето. Правиш ли още домашните тренировки?
Лейди, дано да има раздвижване! Тери <3 , мисля те.
Аз също ви чета, но при нас имаше бая размествания и имам ужасно много работа и тази сутрин сварвам да пиша.
И аз няма да ръся сега, че съм притеснена, ще ръся с уверен и щастлив прашец . Прегръщам ви всички!!!
« Отговор #573 -: Май 10, 2020, 15:08:18 pm »
Късмет и успех на всички дами! <3 Стискам всички палци за леко и безпроблемно изпълняване на съкровени желания! :) :)
« Отговор #574 -: Май 10, 2020, 15:11:07 pm »
Лина, нямам представа , мисля че възобновяват процедурите, но на мен какво ще предложат....предполагам само, че първо ще ми предложат да пробвам с Кломид,  но само си гадая. Ще видим във вторник какво ще се разберем. Иначе си тренирам всеки ден, рядко пропускам. Има вече видим ефект. Добре, че се наканих най- сетне за промяна, приближаваме се към старото си аз с всеки ден.

Слънцемое, браво на вас. И според мен е хубаво децата да са с по- малка разлика.
*
« Отговор #575 -: Май 11, 2020, 16:09:37 pm »
HELIANTHUSче, само така. Продължаваш до победата- но подобряването на физическото състояние е само плюс да ти кажа. Да видим, какво ще предложат. Дано вече изпаднат с план и да почвате да го следите. Много стиснати палчета.
*
« Отговор #576 -: Май 11, 2020, 19:54:57 pm »
Слънцемое, айде няма нужда да се задържаш тук. Пожелавам ти второто да бъде скорострелна изненада  :D
Хелиантус, похвално е че си толкова старателна. Браво!
*
« Отговор #577 -: Май 12, 2020, 10:54:05 am »
Хелиантус, днес видях една позната и тя с ИР. Преди година я виждах за последно, минимум 10 кг е свалила, откакто е минала на лечение и режим. Определено оказва влияние на килцата.

Аз да ви се похваля. Доживяхме. Вчера подписахме договор със строителна фирма и утре строителя ще идва утре да мислят как да започват. Като забременея, ще има и къща за бебетата, явно това са чакали.
« Отговор #578 -: Май 12, 2020, 11:57:34 am »
Лейди, старая се, че ми писна да се оправдавам. Аз преди спортувах много и сега само началото ми беше трудно, пак съм пристрастена.

Тери, аз от лечението нищо не свалих, а и режима ми е един... Не спазвам и ВМ-НВХ, защото това значи да ям много неща , които мм не може , то и сега ям, няма как като него да я карам само на картофи и ориз , но не готвя за себе си.... Много сложно се получи с неговото заболяване, дано поне скоро да го докара до ремисия, но за съжаление въпреки лечението вече два месеца почти няма подобрение. Надявам се все пак това , че съм изключила всички изкуствени, пакетирани храни и захар, и свалянето на килограми  да повлияе добре на яйцеклетките ми.

Честито за къщата, Тери! Това е много вълнуващо. Нещата започват да се подреждат,  скоро и бебетата идват.

Днес по- късно ми е телефонната консултация, нямам търпение. Дано се разберем нещо и да има раздвижване , че се е видяло, че скоро няма да може да се пътува до България  :(
« Отговор #579 -: Май 12, 2020, 15:32:28 pm »
Извинявам се за последователният пост.
Мина ми консултацията, той човека всичко знаеше за мен, но те винаги си записват и GP- то му е изпратило историята ми. Много се зарадва, че пия метформин. Ще ми изпише Летрозол (Фемара) за стимулиране на овулация за 3 месеца, ако няма бременност ще ми проверят тръбите, ако са наред още 3 месеца и , ако пак не стане ще говорим за ин витро. Каза, че по принцип преди да изписват летрозол първо проверяват тръбите, но поради, това че аз имам 4 бременности не се очаква да имам проблем с тях и затова директно го започвам. Чакам рецептата до седмица и от следващият цикъл ще го пия, надявам се. Каза, че при положителен тест иска да започна веднага Клексан,  аспирин и прогестерон. Много съм доволна, че най- сетне имам план,  много е успокояващо 😊