Яничка, така сме и ако пуснат полетите ще можем да пътуваме до България предполагам, но не можем си позволим като време 2-те седмици карантина , а и риска от зараза по самолети и летища, и риска да я занесем на близките си.... Иначе аз през Юни трябва да съм 3 седмици в България, а мм 2, но не вярвам да стане.
Тери, и аз мислех, че ИР и качеството на яйцеклетките е проблема, но аз свалих 5 кг, трябва поне още толкова де, но със сигурност не съм с твърде много излишна мазнина по себе си, пия метформин, спазвам диета, изпих една камара добавки за тия яйцеклетки и пак нищо. Продължавам да работя по въпроса разбира се. Вече на всичко съм готова. Ако ще е в България поради трудната координация с пътуването и времето, най- вече за мм, предпочитам инвитрото мисля, защото ще могат и реално да се видят тия яйцеклетки на какво приличат. На мен никога не са ми проверявани тръбите, вероятно е редно това да е първа стъпка. Да, имам две вътрематочни бременности, но предполагам, че нещата са променливи и може и нещо да се е прецакало някак.
Чочолинка, стискам палци този път да е вашият и един пухкав финал!