Като сте заговорили за НМХ и аспирин, да си дам отчета от доктора. Ако случайно някоя жена изпадне в моята ситуация да я обвиняват, че си е погубила ембриончето с неправилна терапия с НМХ и аспирин - да може да диша спокойно. Да уточня, че както знаете аз изобщо не се вързах още от началото на това.
Та моят доктор каза, че при терапия с НМХ и аспирин, дори и да нямате нужда от нея, единственото последствие може да е ако се порежете, да кървите примерно 2-3 дни. Нищо, ама абсолютно нищо друго не може да се случи. А аз май съм единствената тук, моято не е кървила след инжекция. Май всички момичета, които в момента са бременни са имали кървене от мястото на обождане и трудно са го спрели. Аз и капка не съм имала, нищо че сложих само 32 инжекции, но пък бях на 0.6 доза.
Освен това ми преведе цялото изследване за тромбофилията и се удря по челото през цялото време, защото очевидно не аз съм човека, който има нужда от превод. Ясно е написано, че имам по-висок риск от Фактор 5 и отдолу пише, че трябва задължително терапия. Той каза при положителен тест веднага да започвам НМХ и аспирин. Но имам час и при хематолога, че нали и АФС имам, да видим той какво ще каже.
Този път тез в болницата са си свършили работата като хората. Доктора каза, че ще имам кървене около 10 дни и това, което не е като цикъл било нормално. Очаква да имам цикъл около 30 дни след датата на аборта. Като го питах, ако не ми дойде, колко време трябва да чакам за да се явя при него - той ме изгледа странно и каза - спокойно, ще ти дойде когато казвам. След първият цикъл трябва да ида на преглед да види лигавица и т.н. и ще имаме зелена светлина за опити.
Което означава че цикълът ми се пада същият като забременяването миналата година. Тогава е бил около 15 май и сега се очаква тогава.
Лято, честит рожден на патерица.
Тери, браво! Нормално е да орежат в новините. Баща ми толкоз пъти е говорил относно трансплантациите и те всеки път режат и вадят казаното от контекст. Та да се чудиш после това ти ли си го казал.