Ух, Тери, най-после трансфер
Две години го чакаме
Яко се изкефих
Хрис, стискам палци да успеете да довършите процедурата. Хубав ще е фоликула! Дано в най-скоро време бъде пункцията, за да няма затворени граници
Хелиантус, не се ядосвай, по-добре че отмени часа, за да не пътуваш напразно, а и рискуваш много.
Ние бяхме в петък на среща с доктора. Неговото мнение е да направим ЗЕТ следващият цикъл (това го коментирахме преди да обявят кризисното положение). Някой от хормоните ми бил много висок (не запомних кой, защото като съм при доктора си гълтам граматиката
) и заради него ми се е изместил имплантационният прозорец. Ще ги чакаме до бластоцист, на 6ти ден ги замразяваме и след гадната карантина, живот и здраве, между първи и четвърти ден от ц съм при него за преглед и терапия. Ще ходим във вторник до клиниката, за да оформим документите за замразяването, а и да видим колко снежинки ще имаме. Защото разбрах, че от 8те имало хубави и не толкова, но и на тях ще дадем възможност
Та, ако направим сега трансфер, Владимиров каза, че шанса ни намалява 3-4 пъти. Не искаме да рискуваме и да бързаме.
Успех, момичета