0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #180 -: Март 09, 2020, 11:54:12 am »
Павла, имах О миналият месец на 19-и ден. Даже последните 3 месеца беше на 19 ден.
Може да видите къде е бил шефа ми в прикачената снимка долу. Лошото е, че и в нашият град вече има потвърден случай. Служител в училище, училището сега е затворено.

Робин, добре дошла при нас и дано не се задържаш дълго!

*
« Отговор #181 -: Март 09, 2020, 12:00:56 pm »
Близо до Торино.
Уж не се предава по въздушен път, а само чрез повърхности и по капков. Да носи маска шефът ти.
Значи ти е рано О. Мъжът ти как е? Излезе ли диагноза, че болест на Крон е рядка болест. Дано да е нещо по-безобидно.

Робин, моят съвет е да настояваш за стимулация. Без нея си е почти секс вкъщи. Единствено прескачане пътя през шийката.
*
« Отговор #182 -: Март 09, 2020, 12:07:46 pm »
Момичета, ако ви трябва нещо - казвайте и ще купувам и пращам. При нас си има всичко - маски, лекарства, ТХ и спагети...

Робин, добре дошла и дано бързо да се местиш в бременната тема.

Тери, ти уж отиде да работиш пък във Фейса само белгийска храна видях аз.

26.09.2019
« Отговор #183 -: Март 09, 2020, 12:23:53 pm »
Павла, тук никой не носи маска, и той не носи. Ходят си болни заразяват те и хич не им дреме. Ако си сложиш маска ще те гледат като изкопаемо. А и задължително на работа болни, няма лигавщини да си седиш вкъщи. Мъжът ми има диагноза, чака биопсията да излезе в сряда, но е почти сигурно, че е улцерозен колит, малко по-добре от Крон, ама пак е кофти, той е много труден на диети и от сега се стресирам какво ще го правя.
*
« Отговор #184 -: Март 09, 2020, 12:45:56 pm »
Аз пиех три месеца някакви лекарства, които се предписват при болест на Крон - свински панкреатит, за нормализиране на стомаха. Свършиха чудна работа. И моят мъж е с колит, гастрит, раздразнени и пропускливи черва. Целият този букет от диагнози са го направили много резервираан, паникьосан и притеснителен човек. Стомахаът може да управлява животът ти за съжаление.
Благодаря много за отзивчивостта момичета, дано не се налага да си пращаме консумативи, че ще е лошо положението.
Мишо днес е звънял на ЦАР, обещали са да потърсят имейла ми и да ми отговорят. Знаете какво чудо е от ЦАР да ти вдигнат.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #185 -: Март 09, 2020, 13:27:33 pm »
По- добрият вариант е от Крон. Ще, не ще, трябва си стриктна диета. Успех.
*
« Отговор #186 -: Март 09, 2020, 14:18:37 pm »
Лина, правих тестове за О първите няколко месеца от началото на опитите ни, след това спрях, не виждам смисъл. О винаги ми е около 14-15ти ден, знам кога трябва да сме активни и въпреки това резултат няма :/

Мина процедурата, 27 мил. и 80% подвижност след обработката. Докторката каза, че не сме изпуснали момента съдейки по това, което се видя на ехографа, но се съмнявам от събота вечерта Я да е оцеляла до днес на обяд. След 14 дни тест. Предписаха ми прогестерон, което евентуално може да измести цикъла с няколко дни така че следвашия път да не се пада събота и неделя О.
*
« Отговор #187 -: Март 09, 2020, 14:38:10 pm »
Robin, аз много време разсъждавах като теб и карах по "доказалото се", но се убедих в ползата на редовното тестване. Направо генерален спонсор им станах на тестовете. При всички положения, стискам палци и се надявам да видиш плюсче!
*
« Отговор #188 -: Март 09, 2020, 14:45:38 pm »
Робин, щом докторката е казала, че не сте изпуснали момента, значи всичко е 6. Ще стискам силно палци за положителен тест!  :crossfingers:
*
« Отговор #189 -: Март 10, 2020, 08:26:30 am »
Робин, при вас нещата звучат обещаващо. На теб проверка на тръби правили ли са ти преди инсеминацията?
Аз имам затруднения да си изпратя документите на ЦАР, нещо не ги получават. Ще търсим варианти днес. Трябва да ги входира една жена за преглеждане. Честно казано, ако имам зелена светлина от ЦАР в момент, в който вече съм започнала противозачатъчни за стимулация, много бих се объркала. Предпочитам да не се налага аз да правя избор, прекалено много избори трябваше да направя последните две години и все до нищо не доведоха.
*
« Отговор #190 -: Март 10, 2020, 08:30:50 am »
Робин, Белчева видя ли фоликул?Не мисля, че биха правили каквото и да е на спукан фоликул.

Тери, предполагам, че ще искат медицинско становище и няма да стане толкова бързо.

*
« Отговор #191 -: Март 10, 2020, 10:41:47 am »
Благодаря за стиснатите палци, момичета :)
Маги, инсеминацията беше на спукан фоликул, видя се течност на ехографа. Доколкото знам в повечето случаи инсе се правят на спукан фоликул. Въпросът е, че между пукането и процедурата бяха минали около 40 часа, а уж Я е годна до 24 часа. Както и да е, каквото стане.
Тери, да имам проверка на тръбите в същата клиника. Успех с Турция и ЦАР!
*
« Отговор #192 -: Март 10, 2020, 15:11:22 pm »
Имам 6 инсеминации и 4 бременности от тях и никога не са ме гледали на ехограф преди процедурата.
При теб е различно, защото си на напълно ЕЦ. Ако са минали 2 дена, тогава ф трябва да се е срещнал.
Довери се на лекаря си🙂
*
« Отговор #193 -: Март 10, 2020, 15:57:58 pm »
Значи така от една страна мога да си обясня неуспеха при моите инсеминации. Предишната ми док все ми обясняваше, че преди О се прави инсето. За това и се учудих така като каза Робин.
*
« Отговор #194 -: Март 10, 2020, 16:25:41 pm »
Лейди, твоите инсеминации стимулирани ли бяха? При кого ги прави?
*
« Отговор #195 -: Март 10, 2020, 16:40:07 pm »
лейди, твоите инсеминация са таймирани. Не си обяснявай така неуспеха. На мъжа материала може да стои и да чака 3 дена. При нужда се прави реинсеминация (след спукан фоликул), при теб не е имало нужда. При таймиране си знаят след колко часа  грубо е овулацията и инсеминацията се прави спрямо това. Правят е примерно няколко часа преди самата овулация. Но нали се сещаш, че жените, които забременеяват не правят секс с мъжете си в секундата, в която се пука фоликула.
Просто инсеминацията няма висока успеваемост. Виж Слънчицето. Забременява та дрънка, но просто не успя с 4 инсеминации. А има 2 естествени бременности, една от първия трансфер и сега вече успешната от ЗЕТ (пу-пу)
*
« Отговор #196 -: Март 10, 2020, 16:48:24 pm »
Това ми беше мисълта, че при инсеминация, но направена с хубава стимулация и таймиране, не е необходимо гледането на ехограф дори.
Тери, има успеваемост около 20-25%. Не е за пренебрегване. Просто, защото не се поема от фонда, при нас е прави между другото.
*
« Отговор #197 -: Март 10, 2020, 16:55:19 pm »
Не бях стимулирана, Робин. В МЦ Афродита бяхме. Докторката при която ги правихме не работи в клиниката постоянно и не е репродуктивен специалист. Просто използваше базата им.
Тери, разбрах те.
Утре сутринта ще ми е пункцията. Притеснявам се  :( Дано има нещичко и за нас ❤
« Отговор #198 -: Март 10, 2020, 17:03:33 pm »
Лейди, силно стиснати палци за утре и всички яйцеклетки да са хубави, а по - късно развиващи се ембриончета 😘
*
« Отговор #199 -: Март 10, 2020, 17:05:27 pm »
Лейди, само спокойствие. Не е страшно. Ще има, ще видиш. Късметлийската ти процедура не случайно ти се е паднала.  И аз нямах особени болежки като теб, а изкарах  10 качествени Я от 14 фоликула и с хиперстимулация. Липсата на болки да не те притеснява, само може да те радва. когато жената се чувства добре, е подходяща и за свеж трансфер.