0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 27 тема
« Отговор #160 -: Март 07, 2020, 17:25:50 pm »
Много частно говориш. В България не са тъпи лекарите, за да изписват АБ за кихавици. Виж, понякога ги изписват срещу глупост и неадекватност на родителите. По-добре да изпишат, отколкото да се занимават с арогантни и не много адекватни хора.

Радвай се, че не се е налагало.

Не обичам обобщенията. 
*
« Отговор #161 -: Март 08, 2020, 11:50:28 am »
Здравейте, момичета! Честит 8-ми Март! Бъдете много здрави, обичани и уважавани! Много плюсчета!
« Отговор #162 -: Март 08, 2020, 14:59:07 pm »
Честит празник на всички борбени момичета с пожелание за високи ЧХГ-та и положителни тестове 😘
*
« Отговор #163 -: Март 08, 2020, 17:37:46 pm »
Честит празник, мили момичета! Бъдете живи и здрави :-)
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
« Отговор #164 -: Март 08, 2020, 19:28:34 pm »
Честит празник, бъдете здрави и силни!  :balk_7:
« Отговор #165 -: Март 08, 2020, 21:10:51 pm »
Честит празник! Бъдете обичани щастливи!
*
« Отговор #166 -: Март 08, 2020, 21:56:55 pm »
Честит празник, булки. Бъдете на първо място здрави, за да сте готови за хубави неща, които да ви се случват занапред.
Аз съм си купила 3 маски ФПП3. Две от тях изпрах. Знам, че няма да са като нови, но в днешно време са кът и предпочитам да имам втора употреба, ако щеш. Следете една марка AirLeaf. Това са български производители. Всичко им е изчерпано, но казаха, че ще спрат да изнасят за чужбина и започват производство за България. Струва си да им се звънне. Имайте предвид, че една маска ФПП3 струва около 30на лв.
Аз съм се запасила и с едни типаж строителни. 50 броя имам, колкото за след трансфер.
От утре започвам да пътувам с Мишо с колата за работа, защото нямам излишни маски за автобуса. Цяла зима се разнасям с маска и запасите ми свършиха в най-неподходящия момент.

Иначе аз се завърнах от чужденеция.  Беше жестоко. Само в понеделник едни 2 туристки китайки почти ме целунаха в магазина, но да кажем, че са били здрави.

Подрани ми цикълът отново от преработване. Така че съм на трети ден на противозачатъчни. Ще си караме годишнината в Турция ми се струва. И ще дам всичко от себе си да почивам повече.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #167 -: Март 08, 2020, 23:11:01 pm »
Споко,има видеа в ютуб как да си ушием маска,а и то докато дойде трансфера ,няма да има вируси.Ей сега ще измрат,ако не имам малко ще ти ги пратя.
Купих си 20 маски ноември и имам още 15 от тях.
Не ми предлагайте пари,обещани са на Тери!
*
« Отговор #168 -: Март 08, 2020, 23:21:11 pm »
Тери, хубаво, че имаш маски.
Чудя се и аз какъв вариант да измисля, ще ги видя в нета тези, за които писа.
Дано хубаво да си изкарате и да сте живи, здрави и щастливи. :-)
Ти по дълъг протокол ли ще си, че си на противозачатъчни?

Слънчицето, те не трябва ли да са от по-специални материали?
Ще взема и аз да се пробвам може би, уж можех да шия едно време :-)
« Последна редакция: Март 08, 2020, 23:22:46 pm от WideD »
*
« Отговор #169 -: Март 08, 2020, 23:37:30 pm »
WideD,не знам.Мяркам ги и до там,не нося маски,нямам спирт в джоба и ми е далечна темата.
То изтрещя народа направо ,някои неща ме изумяват откровено,маските е ок ,ама до там.
*
« Отговор #170 -: Март 08, 2020, 23:52:49 pm »
Да, дано да се нормализира положението скоро. Аз винаги съм имала дезинфектиращи неща( покрай предната ми работа имаше нужда ) и сега все се появява някой и друг гел дезинфектант в къщи или малко шишенце спирт. Но това е нещо, което опира и до силна имунна система.

« Последна редакция: Март 08, 2020, 23:56:27 pm от WideD »
*
« Отговор #171 -: Март 09, 2020, 00:57:13 am »
Мийте си ръцете, използвайте дезинфектанти, не ходете на места с много хора.
Ще настане посъвместна паника из Европа. Разюздан народ сме на този континент, не сме нито китайци, нито пък япопонци или корейци.
Също сме и застаряващи нации, няма достатъчно легла в интензивните отделения.
Не е баш шега работата. 16млн са под карантина в Италия. Хората се бият за тоалетна хартия и АМ. Маски няма и от доставчиците при нас. Ффп2-3 няма тук.
Не е нужна паника, а малко повече отговорност към нас и околните, а и добра хигиена.

Успех на всички!
*
« Отговор #172 -: Март 09, 2020, 08:12:52 am »
Хора, това просто не е нормално. Днес излезе статия, че резерви за три години от витамин Б са изчерпани.
Трябва да се сложи контрол на количеството медикаменти, които могат да се закупят, както в някои други държави.
Пратила съм Мишо да ми издирва днес витамин Б12, че ми е на изчерпване.
Изобщо не e нормална ситуацията.
На нас тези витамини ни трябват, както като бях в аптеката на една женица и трябваха някакви лекарства и не трябвало да ги спира, но бяха изкупени. Щеше да се разплаче милата. В момента действаме егоистично, всеки сам за себе си.
Да разведря малко поста си. Най-сетне намерихме строител. До април мисля ще започнат и за 3-4 месеца ще имаме груб строеж
« Последна редакция: Март 09, 2020, 09:19:33 am от teri_90 »
*
« Отговор #173 -: Март 09, 2020, 10:16:45 am »
Пуснаха presale на маски Fpp3 https://www.facebook.com/airlief/posts/2632344510208659?__xts__[0]=68.ARD8KMADMxSSNLsq8l9jtdoQRV_SvXn5ZUtm22Ce4rWqmomBSIe4308jhAftxD91CNYGLKO2WvpOE8cYWQzkzetivZ9cLuDF4xvNfo66M4DhevzMczNXmN4-FWt1Y9hfWaB-kRLi1nGtfqDcrRZODkYO7LS9iOSxsBkr29Li0Pk74cNCf9ndp9sdZjdCzATWibB4fROC6qxerqCKBSC-Ww7gq9gofmCfdSCUdnbVI_4_5MPDWiUPdPGnrosg5zvSHSpHWLFHsPftYRDs73KTK1t2K3GGhq-YVzRkh1Ssmd2QnqcM1uSvp8Rz8F167N6qtloHvN6jzgrTZIFRqHr2WBJlCb2eUvHi8mMz&__tn__=-R
« Отговор #174 -: Март 09, 2020, 10:17:46 am »
Момичета, минавам да се оплача колко съм възмутена. Правя си аз тест сутринта за О , първият за този месец, и какво...положителен, не мига това човече и туй то. Днес ми е 15 ден от ПРМ, винаги започвам тестовете на 15 ден, защото О последните месеци е на 19 ден. Мм се връща след 3 дена, та се чувствам много, много прецакана. Този месец нещо се замотах със поръчката на FH pro и вместо него взимам ovaboost+myo-inositol. От години О не ми е била на 15 ден 🤷‍♀️
Бързам на отивам на работа да видя шефа там ли ще е, че беше една седмица на почивка в Италия, а се говори, че връщащите се от там ще ги държат под карантина.
*
« Отговор #175 -: Март 09, 2020, 10:30:38 am »
Helianthus, то хем е добре, че е на 15 ден, хем пропускате, ама здраве да е.
И моята овулация вече е на 10-12 ден. има я, ама е доста рано. Но щом Яничка с цикъл 21 дена забременя, всички можем.
Редно е да е под карантина. Една позната се върна в Англия от Венеция и е под карантина. И аз 3 дена няма да ходя в офиса, че колегите ще ме разкъсат.
*
« Отговор #176 -: Март 09, 2020, 10:58:48 am »
Като ще обикаля Мишо, кажи за ти вземе и малко симптоматични лекарства- парацетамол, за гърло и тн. Тук започнаха да се изчерпват и се надяваме нашият прият ео л с аптека за може да задели малко. 

Хелиантус, миналия месец имаше ли засечена О? Направи си и обикновен, ако предния месец не си засичала.
Шефът ти в коя час е бил?
*
« Отговор #177 -: Март 09, 2020, 11:05:58 am »
Здравейте, момичета, включвам се в темата отново.

Нашата история  - аз съм на 29, партньорът ми на 33, правим опити от 2 години (вкъщност 1,5 год. със 6-месечна пауза заради смяна на работата ми). Още на 6тия месец направихме първа спермограма, резултатът беше морфология 7%, останалите показатели в норма. След прием на добавки повторихме спермограмата, резултатът беше много по-лош -морфология 5%, концентрация и общ брой сперматозоиди под нормата + наличие на антитела. През август 2019 той се подложи на операция на варикоцеле, 6 месеца след това резултатите от последната спермограма са добри - всички показатели в норма освен морфология, която също е все пак подобрена на 9%.

При мен проблем не е установен засега.

Посещаваме клиниката на д-р Владимиров в София. От този месец започваме инсеминации, днес е първата (без стимулация по преценка на докторката, въпреки че ми се искаше да е със), само следене на ехограх на 4ти, 12ти и 14ти ден, днес е 17ти ден. За съжаление усетих овулацията в събота вечерта и очевидно пропуснахме момента, поне направихме опит вкъщи. Лошото е че винаги овулацията ми се пада събота или неделя, не знам как ще нацелим момента. Надявам се другия месец да таймираме по-добре.

Успех на всички!

*
« Отговор #178 -: Март 09, 2020, 11:19:12 am »
И аз ги знам тези маски, имам и приложението на AirLeaf за качество на въздуха.  Кофти е това с презапасяването, сега като каза Тери и на мен ми свършва б12 то. Пф!  Имам една кутия парацетамол и витамин Ц (3, но аз винаги купувам по няколко) . Маски имам няколко от преди, каквото е останало,защотото винаги съм купувала. Сега говоря да ме преместят хоум офис и чакам да чуя какво ще е решението , въпреки, че Митко и малката като излизат не знам колко ще се опазя да ви кажа. Тери, много се радвам за строителя- наистина се размърдаха нещата! И аз поръчах, ще видим кога ще доставят. Само за филтрите не схванах откъде се взимат? Хелинатус- ех! И ние имахме с Митко някакъв период, в който все се разминавахме - засечи наистина с обикновен тест, може пък да не е отчел вярно.
Robin, добре дошла. Изглежда сте направили първите стъпки. Засичаш ли О с тестове?
*
« Отговор #179 -: Март 09, 2020, 11:30:21 am »
Здравей, Робин. Добре дошла сред нас  :D На ехографа не се ли видя днес дали е минала овулацията? Защо сте правили инсеминация днес, след като овулацията е била в събота?
Тери, благодаря, че сподели за маските. Цяла нощ съм ги мислила и дефицита на маските и вирусите.  Ей сега си направих поръчка в сайта :D Само не разбрах тези филтри от къде се купуват за смяна...
Ако не намери Мишо Б12, аз мога да ти купя от тук и да ти изпратя, нямаш никакъв проблем. Тъкмо ще купя и за себе си, дано само да има. Пиши ми, ако няма.
Хелиантус, не се ядосвай, няма как да променим тези неща. Каквото ни е писано  :bighug: Другия месец ще нацелите момента!
Днес бях при Владимиров, доволен е и в четвъртък ще е пункцията  :jump12: Нямам никакви оплаквания, нито тежест, нито болки, чак се чудя дали е нормално. Единствено съм малко нервачка  :lol: