Вече съм добре, за съжаление се потвърди, че е кухо яйце и се наложи кюртаж.
Честно казано психически бях по-зле през цялото време откакто бавно нарастваше ЧХГто, след това като не се видя зародиш и като се потвърди. След това просто исках да се изчистя и да продължим напред. И това мина. Времето ще помогне.
Въпреки всичко, с мъжа ми сме благодарни, че стигнахме до тук, благодарни сме, че е кухо яйце, че просто няма никой вътре, защото иначе щеше да е много по-трудно като знаеш че е имало зародиш. Но го приемаме като огромен напредък, като знак, че вървим по правилния път, до който до сега не бяхме стигнали. Приемаме го, че така е трябвало да стане, че е част от нашия път, и продължаваме напред, трябва да бъдем силни и да не се отказваме, защото ще се борим за нашето дете, ще имаме, вярваме в това!
Още сега се чувствам готова да продължа, но физически трябва да почакаме поне два месеца, за да се възстанови лигавицата. Нямам търпение и искам да мине по-бързо.
Човек, който има вяра и действа към постигането на своите мечти, е силен човек и трябва да го осъзнае! А това през което е преминал са белези, които са го направили още по-силен, и трябва да му бъдат като мотивация, защото се проваля само този, който се е отказал!
Всяко нещо ще се случи, когато му дойде времето, а ние вярваме, че и нашето време ще дойде! Дай, Боже, да е скоро! Амин!