Аз смятам още края на март да спирам всичката хомеопатия. Затова отсега се заредих с пробиотици и пия, защото много ме е страх да си докарам отново проблем със стомаха или цистит. Реално бактерията ми вагинално си спи, но стигне ли други органи и там се вихри и трябва антибиотик и искам да избегна това, затова пия разни илачи
Но дойде ли време за стимулация, спирам всичко, не може да пия нещо, за което докторът не знае.
Нали ви казах, че той ми препоръча да спра Бромокриптина, защото по изследвания нямам нужда от него. И отново кошмарите започнаха. Казвала съм ви, че като дете дори на приспивателни съм била,на антидепресанти, защото не беше страх да заспя, страдах от инсомния също. И само Бромокриптина ме оправи. Сега като ги спрях в началото явно бяха по-леки кошмарите, защото само Мишо забеляза, че съм скимтяла нощем, но последните вечери се будя сама от страх, тази едва заспах след като се събудих и после пак кошмар. Чудя се доколко е добре, че спрях Бромокриптина.
Докато се опитвах да заспя отново тази нощ ми се върна спомен от детството, спомних си, че от доста малка имам тези кошмари, защото вечер сама си разказвах приказки, за да не сънувам пак нещо лошо.
Лина, как ще ме диагностицираш