0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #680 -: Февруари 05, 2020, 16:08:42 pm »
Лейди,честито!Дано скоро почнете процедурата,на късмет ще ти е!
Лято,успех!
Успех и на всички останали!
*
« Отговор #681 -: Февруари 05, 2020, 16:25:56 pm »
Благодарим, Слънчицето.  Мц, мен надежда ми бяха бъркали някви неща и не знам защо и при теб се бърках, че е така. Нищо важното е че се уточни.
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #682 -: Февруари 05, 2020, 16:28:05 pm »
Здравейте момичета. Бихте ли ми погледнали изследванията. Въз основа на тях аг ми изписа дуфастон 2 по 1 от 16 ден до датата на мц. Пролактина е висок, защото все още кърмя, рядко, но всеки ден. Пречка ли ще бъде за забременяване? За съжаление този месец, никаква  не я свършихме с мм, само 1❤️ на 31 късно през нощта, след доказано ову на 30 сутринта с тест. Странното е че гърдите са ми много чувствитвлни от 1 седмица, а до мц остава също 1 седмица.

*
« Отговор #683 -: Февруари 05, 2020, 16:39:23 pm »
Аз бих си пуснала кръвен , петъка. Нормално е да ти е висок пролактина, нали кърмиш. Тсх ти е добре, за прогестерона писахме че е добре за лигавицата. Стискаме палци
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #684 -: Февруари 05, 2020, 16:47:01 pm »
Благодаря Lina88, за съжаление тук в Австрия не мога да си пускам каквото и когато си поискам(ето за това я обичам Бг ),ще си изчакам чинно датат на мц, пък дай Боже чудото е станало .

*
« Отговор #685 -: Февруари 05, 2020, 19:43:52 pm »
Благодаря ви, момичета. Аника, дано се е случило нещо хубаво ❤️.
Може ли да ми кажете за зарзио, защо се прилага, какво действие има. Нищо не знам. В листовката за ин витро и бременност не пише нищо. Поне тая дето аз намерих. Вие как сте го слагали? По едно и също време в деня ли се прилага? Забравих да питам, че с друго се разправяхме. Горе чух лекарката да казва на три дни, а долу искаха да е на 2 дни. На бележката пишеше само зарзио, но не и на колко дни. Звънях на Тихомирова, но беше изключен телефона. Малко след това съм получила смс, че вече може да бъде на брана, но то видях преди малко и реших, че е късно да звъня да нещо, което не е спешно.

*
« Отговор #686 -: Февруари 05, 2020, 20:44:15 pm »
Лято, ако трябва да слагаш Зарзио днес, според мен си е спешно и трябва да се обадиш на лекарката си. Сега баш не е време за експерименти.
Иначе доколкото съм чела в темата, Зарзиото се прилага само в Надежда. Лина е била на него.
Успех!

26.09.2019
« Отговор #687 -: Февруари 05, 2020, 21:07:58 pm »
Лято,аз слагах 1 деление през 2 дни,т.е ако днес си го била трябва да го биеш в събота. 2 пълни дни. Но не знам дали на теб така са ти го изписали. За часа горе долу в един и същи час,разлика от 1-2 не е проблем. Пожелавам ти това да е последния трансфер ! 🤗🤗
*
« Отговор #688 -: Февруари 05, 2020, 21:13:00 pm »
Звънни и питай кога да го слагаш. Само в надежда слагат зарзио. На теб за какво ти е? Питай за всяко лекарство. Има мн информация в нета за него.и аз слагах по едно деление , всеки  5 ти ден ( май) не помня
*
« Отговор #689 -: Февруари 06, 2020, 05:35:58 am »
Вчера ми го биха в болницата и затова не е спешно, тъй като до другата доза има 2-3 дни. Ще звънна днес в нормален час.

*
« Отговор #690 -: Февруари 06, 2020, 08:33:26 am »
Лейди, честито много се радвам!Аз нали съм пациентка на д-р Владимиров, стискам палци и ти пожелавам прекрасен резултат.

МЦ, ТСХ е високо.Няма референтни, но е около 4 което е високо.

*
« Отговор #691 -: Февруари 06, 2020, 10:49:18 am »
Да, МЦ на мен ми бяха казали че около 2 искат да го държат около процедурата.  Хелиантус, снощи работих до много късно и само се изкъпах и заспах. Днес ще си изровя тефтерчето с референтните за захарта. Някой да препоръча добър ендокринолог в София?
*
« Отговор #692 -: Февруари 06, 2020, 11:59:25 am »
Magi, знам че е високо, но се чудя защо дъм го качила, преди три месеца беше около две, пия си еутирокса от 25.Вчера на своя глава реших да вдигна еутирокса и си купих от 50 - три дни ще пия от 25,а останалите четири от 50,знам че така ги комбинират. Но този инсулин също ме притеснява, изключила дъм тестото, захарта, пия глюкофаж от почти две години и нищоо.... Купила съм си протеини на прах, сутрин ги разтварям в блендерс с бадемиво мляко, банан и малко ядки, незнам до колко е добра идея, но вече незная какво да ям...
*
« Отговор #693 -: Февруари 06, 2020, 12:53:28 pm »
МЦ, аз не съм много запозната, но банана е един от най-захарните плодове. Тери писа, че на нея са й забранени сладки плодове, а тя май не пие нищо, само е на диета. Така че според мен бадемово мляко, банан и ядки в едно не е добре. То е важно и в останалата част на деня какво ядеш.
Те моите стойности май са горе долу като твоите и ще трябва да търся ендокринолог. Да препоръчате някого в София?

26.09.2019
*
« Отговор #694 -: Февруари 06, 2020, 13:09:35 pm »
Мен въпреки метформина ми забраниха изришно банан и сушени плодове, смятай от тук.
*
« Отговор #695 -: Февруари 06, 2020, 13:21:15 pm »
Благодаря ви, дано всички имаме късмет и скоро да опразним темата.
На ендокринолог бях при д-р Темелкова в Александровска. Доволна съм, много внимание ми обърна.
*
« Отговор #696 -: Февруари 06, 2020, 13:24:47 pm »
На ендокринолог бях при д-р Темелкова в Александровска. Доволна съм, много внимание ми обърна.

Ще пратиш ли на лични някакви данни за записване на час? Каква е горе-долу цената на посещение?
Честит ти късмет, че забравих вчера  :lol: Нека това да ти е късметлийската процедура.

26.09.2019
*
« Отговор #697 -: Февруари 06, 2020, 14:27:23 pm »
Yanichka, препоръчвам ти с две ръцд доц. др Румен Русев, той се води репродуктивен имунолог и ендокринолог. Лошото е че при него е много трудно з часовете, аз се обадих преди една седмица и ме записаха чак за 13 април. Чувала съм, че някои момичете, които са от София ходят при него без час и чакат с часове да ги вмъкне някъде.
*
« Отговор #698 -: Февруари 06, 2020, 15:03:21 pm »
Мц, значи нямам никакъв шанс. Аз ще съм в България в началото на март, а с малката няма как да чакам с часове  :(

26.09.2019
*
« Отговор #699 -: Февруари 06, 2020, 15:31:21 pm »
Добре , хайде и аз да напиша нещо интересно тук, за хората със слаби сърца- седнете.  yahoo_33
Бременна съм, :bfp1: не е планирано, не е мислено, след толкова кумене, мерене, тестове, лунен календар, баене... не сме правили опити, сетих сме за веднъж, където аз уж съм го била забавила а аз и не съм разбрала да ви кажа,защото веднага отидох в душа. Все съм се чудела на хора при които "просто става" и ей ме на...к'вото плюя ми дойде на главата.Митко не е особено доволен, и поне се прави на сърдит още, бях на една крачка да се изнасям...минахме през голяма драма със кървене, много бързо удвояващо се чхг (мислеха извънматочна) , още не сме видяли сърце.Бях по всички прегледи сама, при зверски скандали и стрес ама все тая. Стискайте палци. Та повлачвам крак, аз този месец дано всичко е добре а и само за да се засека ( преди да са родили) в бременната тема със  Слънцемое, Павла и Джулия. Не съм имала голяма радост, вълнение, не знаех къде се намирам. Как така стана изведнъж след всичко, след всички години висене с краката нагоре, и само аз си знам какво. Божа работа. С или без Митко , ако Господ е решил да го износя успешно, ще си е мое. Убедена  съм, че ще е момче. В месеца, в който ми беше отнета рожба се пада да имам. Нека всички бъдем здрави. Отивам в бременната тема, нищо че не съм чула сърце.
« Последна редакция: Февруари 06, 2020, 15:35:57 pm от Lina88 »