0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #900 -: Февруари 18, 2020, 09:55:06 am »
Вие лично ли ги взимате. На мен ми излезнаха в системата резултатите и в тях директно беше написано неговото заключение + лекарства. Както и ми беше казал да звъня по телефона за въпроси. Моята лекарка ми беше казала, че пациентките му звънят след 6 часа, само тогава вдигал.
Някоя беше написала за листовка от лекарства. Веднъж и аз седнах да чета :D :D :D https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/27356051_10209172056613565_4734107111074157684_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQnUnLT-bxm0BNv96z7y36x6skFS5zqxj5Pm7sekL-5Rc3ZcM6aZvjtsLXBkgFl3Wz4&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=dd64b30f534f968a67d4f63f7f745463&oe=5F01E1E8

Яничка, на мен цикъл винаги ми идва 3-4 дена след като спра Прогестерон. Но то е различно за всеки човек, на някои им идва даже още, докато го пият.

Ние не празнуваме св. Валентин. Даже честно казано нищо не празнуваме. Само на годишнината си даваме подаръци, но дори не излизаме. Един мой белгийски колега на 55 години, който се ожени за трети път, ми каза, че младите сме били такива. Той се държал за ръка с жена си, докато дъщеря му и зет му никога. Той празнувал св. Валентин, годишнини, а дъщеря му никога. Според него не оценяваме живота, трябвало да празнуваме при всеки възможен повод, че си имаме човек, с когото можем да празнуваме.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #901 -: Февруари 18, 2020, 10:17:21 am »
Леле, Тери, аз съм от възрастните значи  :lol: Всичко си празнуваме  :lol:
Още ли не са ти отговорили от ЦАР?
Аз също забелязах, че започна да ми идва цикъла по-рано от Фертила.
*
« Отговор #902 -: Февруари 18, 2020, 10:23:11 am »
Я , Терито каква е сумпатяга пу-пу. Да ти кажа прав е човека. То не е нужно да има повод. Всеки ден трябва да се обичаме и уважаваме, не само по празници. Всеки ден може да е уникален и пълноценен. И аз знам, че без час може при Русев, но яко се чака.
*
« Отговор #903 -: Февруари 18, 2020, 10:23:32 am »
Не са, но аз писах на някаква жена лично, защото това бяха публичните имейли. като се логнах сега в системата ми излеза и някакъв официален cfar@mh.government.bg. Сега ще препратя и там, Мина 1 месец вече. Поне да ми пишат "Да", "Не", да знам, че са го прочели.
На Яничка й идва по-късно, тя е с цикъл 21 дена май.
*
« Отговор #904 -: Февруари 18, 2020, 10:45:28 am »
На Яничка й идва по-късно, тя е с цикъл 21 дена май.

Да, преди беше най-често на 21, някой път и на 23. Сега е залепило на 24 дни и дано не го разбутам с Утрогестана.

26.09.2019
*
« Отговор #905 -: Февруари 18, 2020, 11:59:49 am »
Само би помогнала, а не разбутала. Тест и не го спираш е прогнозата :wink:
*
« Отговор #906 -: Февруари 18, 2020, 12:50:56 pm »
Яничка, ти го докара до 24 дни цикъл с фертила, сигурна съм, че е имало яйцеклетка и че е оплодена. Сега с прогестерончето, ще се закрепи и ше се вайкаме 9 месеца.
*
« Отговор #907 -: Февруари 18, 2020, 14:15:57 pm »
Тери, добре че си писала отново. В този случай скоро трябва да ти отговорят. Мисля, че нищо няма да им коства да променят критериите за теб  :crossfingers:
Момичета, днес минах на преглед при доктор Владимиров. Направо съм очарована, страхотен човек е, излъчва увереност и спокойствие. Почувствах, че това е нашият доктор. Прегледа ни документите, доста обнадеждаващо се изказа. Започваме процедурата от следващия ми цикъл, който очаквам тези дни  :lol: Мноооого се вълнувам. Аз мислих, че ще се позабавят нещата поне месец-два. Нали ви казах, че спечелихме инвитро процедура с включени медикаменти. Оказа се, че те поемат абсолютно всичко около процедурата, направо се изумих. Единственото, което ще поемем ние, са рутинните изследвания. Не знам, как бихме могли да се отблагодарим на тези добри хора за дарението, което правят!
« Отговор #908 -: Февруари 18, 2020, 14:24:43 pm »
Ех, Лейди, колко се радвам за страхотните новини около вас! В сигурни ръце си, късметът е с вас, само вярвай! Стискам силно палци! Успех! ❤️❤️❤️
*
« Отговор #909 -: Февруари 18, 2020, 14:31:54 pm »
Лейди, много е важно да имаш доверие на лекаря, с когото работиш. Ай да ви е на късмет и колко готино, че бързо се случват нещата!
*
« Отговор #910 -: Февруари 18, 2020, 16:33:07 pm »
Лейди ,страхотно!Хайде да идва цикъла и да почвате!🤞🤞
« Отговор #911 -: Февруари 18, 2020, 18:14:38 pm »
Лейди, звучи страхотно! Много се радвам за вас! Успех , стискам силно палци и скоро да ни зарадваш!
*
« Отговор #912 -: Февруари 18, 2020, 19:03:25 pm »
Лейди, пожелавам ти много късмет на този опит, да завърши с положителен тест и много радост :)
Мен ме тормозят страшни кихавици. Толкова силно кихам, че чак получавам спазми в матката и се страхувам. То аз се страхувам от всичко де. Говорих с шефа след сесията в четвъртък да си остана у дома няколко дни да се стабилизирам. А в понеделник пращаме малчо на първа екскурзия и съм с доста смесени чувства. Хем се радвам, че ще има преживявания, хем ще ми липсва. Още е в детската все пак. Сега бях на родителска среща, хората са с опит и са се погрижили за всичко. Децата няма да имат време да тъжат - сутрин ски, обед, следобед басейн, вечер дискотека с диджей - аниматор. По 6 деца на учител, всички в голям апартамент без самостоятелно деца в стаи. Разделяли сме се и преди, но е бил на 5 км от мен при баба си и в същия град, но вече е голямо момче :)

*
« Отговор #913 -: Февруари 18, 2020, 21:33:29 pm »
Благодаря ви ❤
Лято, моят син като го изпращах на първата екскурзия (беше в първи клас) ревах, като магаре  :D А сега пак рева, не мога да го мръдна от компютъра, никъде не излиза  :?
*
« Отговор #914 -: Февруари 18, 2020, 23:57:18 pm »
Момичета Цефотаксим може ли да се приема при бременност. Питам за една позната. Бременна е в ранни седмици и е на този АБ.

*
« Отговор #915 -: Февруари 19, 2020, 10:17:51 am »
Хахаха, Лейди, уби ме  :D.
При мен хремата става ужасна. Цяла нощ не съм спала, по-точно заспах към 3 и сега съм като парцал. Едва дишам вече, вместо кърпички ползвам кухненското руло. Пия каквото ми изписаха де, но то трябва време да подейства.

*
« Отговор #916 -: Февруари 19, 2020, 10:49:18 am »
Ксилометазолин.С близначките всеки ден си го капех, имах хрема.

*
« Отговор #917 -: Февруари 19, 2020, 12:45:54 pm »
Ксилометазолин може. Парацетамол при температура.По-добре да ти е зист носа, отколкото да се напъваш да духаш сополи. Пий чайове.
*
« Отговор #918 -: Февруари 19, 2020, 12:56:10 pm »
Павла ще ме анатемоса пак, но аз ще си повтроя, че на мен след трансфер ми пише изрично, че не мога да ползвам Ксилометазолин. За никое друго лекарство не са написали, че е забренено освен това.
Има много добри хомеопатични, не си спомнями името сега, вкъщи имам,но ме спаси от ужасна хрема.
*
« Отговор #919 -: Февруари 19, 2020, 13:14:09 pm »
Аз си взех едни капки на Абока,Фитоназал.Ей тъй ако се наложи.
За тая Абока ми каза позната фармацевт,ходила е в завода,нивата не се обработва с препарати,обработвана 10г назад не се купува,машини няма,на ръка копали.Много ми ги хвали като чисти,и от тях вземам хапчета за киселините и тия капки,ама малко са скъпички-14 таблетки струват 10 лв,пък капките са 18лв.
За достоверност не гарантирам.
Тери,много свежарска снимка,ти нямаше ли някой цветен кичур ?