Павла, благодаря. Това, че е алфа наистина променя нещата
Ся, аз тука се пуля на едни тестове дет опишках тия дни. Вчера и днес, ама днес 2. Защо? Вчерашния кат не оцвети веднага тестовата в розово и го прибрах. Тая сутрин теста си има една конролна и една напречна линия даже в розово. Вадя вчерашния,а там една блеееееда, бледа, та чак въображаема втора черта. Изчаках днешния и на него се появи една такава. И цял ден не ми излиза от главата. Не мога да ги снимам, че телефона ми е изпочупен и камерата е мъглява, та съвсем нищо не се вижда, а следователно няма кой да питам и вадя трети тест преди малко. Е, да, но скоро бях ходила до тоалетна и бях пила вода. А и следобед без закъснение - черта очевидно на него няма. И сега съм в чуденка дали третия е друга партида, това изпарителна черта ли беше? Да накарам ли мъжът ми да тества последния наличен тест, за да видя това изпарителна ли е (той няма да се навие, ще трябва да го набия за материал) или да си оставя теста за утре сутрин, за да реша окончателно дали да давам кръв?
Да, нямам си работа - очеизвадно е. Измъчвам се, няма шанс за 2 седмици търпеливо чакане, 4 дни ми бяха много, на петия се раздавам на макс!