Здравейте девойки
Честита нова 2020 година. Пожелавам ви много положителни тестове в най-скоро време. Желая ви да сте здрави с хубави хормони и много любов и разбирателство с половинките. Не мога да смогна да ви изчета за няколко дена.
Моето АМХ преди първата стимулация беше 3.3 (по груби спомени) след това за второто кандидатстване беше паднало на 2.6, но не е имало никакви съмнения за ПКЯ. Тъй че явно да, много е относително като стойност това АМХ.
След втория и успешен трансфер бях на ФК, 3х2 дуфастон, 3х2 но шпа, 1 бр кринон гел, медрол 1таблетка, акард 500 х1 и разликата от първия трансфер е фраксипарина, въпреки че имах пуснати изследвания за тромбофилия и нямам такава. Пиех и б12 и вит. Д защото ми бяха към долната граница.
Тери мерси че се сещаш за мен. Влезнах вече в 8 месец, дебелея (13 кила отгоре), за секса... боже как ми се прави секс... до 3 месец беше забранен, посше бях с ниска плацента пак недаваха, сега правиме 2-3 пъти в месеца, ама аз сам да си помисля за секс и почти свършвам, пък знам че не е много хубаво с тия оргазми, да не контрахира матката. Много се надявам да съм за кураж на доста момичета с ниското ЧХГ с което започна моята бременност. Нищо не сме взимали за малката още. Пуста суеверност...
Тери винаги ще има положителни и отрицателни мнения за всичко... прави това което ти смяташ за добре. Много се радвам че си се активизирала за турците, но и едно писмо до ЦАР няма да навреди.
Кукапетъл ненвъм пускала и за миг палците за теб. Надявам се да поведеш групата към
Лина направо ме изумяват тия мъже... какво ли не правим за тях, на какво ли не се подлагаме, за да ти каже после
Че има съмнения че му изневеряваш?
Слънчицетооо я кажи ти свършваш ли като правите секс с твоя и има ли някакви болки след това? Доктора неща казвал ли ви е ?
Успех на всички момичета