Аз пропуснах финала на старата тема, ама да се цопна тук. Решила съм да забременявам в 28-ма тема, така че пишете по много
Кукапетал, мъжът ми има рожден ден на 08.01, така че го приемам за знак за двойно положителен тест.
Някой беше питал за холсетерола, но го четох преди дни и не помня кой. Та да кажа за моят хлестерол. Преди години (около 10, а може и повече) бях вегетарианка за 3 години. Тогава ми се вдигна лошият холестерол. Този показател и други кръвни ми бяха толкова зле, че лекарите ме заплашиха, че ако не започна да ям месо, те ще ме принудят на сила. Около 4 години след започването на месото започнах и Високо Мазнино Ниско Въглехидратно Хранене и за около година и малко лошият холестерол спадна, като се покачи добрият. И съм си така от много време. Лекарите непрекъснато ме викат да ми дават хапчета за да го смъкна, но аз не смятам да пия лекарства за нещо, което не е доказано на 100% защо и как вреди. Чела съм доста по темата и мисля, че моят начин на хранене е най-доброто за тялото ми. Изкарах и почти 2 бременности с този висок холестерол, като лошият край на втората няма общо с него.
За мен и Лина какво да кажа... за жалост нас ни чака най-гадната финална права до “раждането” и май ще трябва да ни изтърпите. Няма как да не го мислим и колкото повече наближават термините ни, толкова повече ще боли. За нас беше реално. Бяхме планували всичко. Бяхме избрали креватчета, колички... само чакахме да дойде времето да ги купим. И в един миг всичко свърши, но за жалост само за другите. За нас не. Ние ще трябва да минем и през термините си, за да можем да го преживеем. Но съм сигурна, че ще успеем. Просто времето трябва да мине.
Аз колкото повече чакам, толкова повече съм сигурна, че друга бременност няма да ми разрешат. Кръвното ми си седи около 130 горна граница, а това е сигурен знак, че бъбреците ми са започнали финалният си спринт към хемодиализата. Това разбира се ще отнеме години, но никой лекар няма да ми разреши да забременея с потенциална опасност да ми спрат бъбреците докато съм бременна.
Имаше едно време една жена във форума, която износи бебето си след трансплантация, та може би ще се свържа с нея да видя как са били нещата, макар че знам, че роди доста рано.
Този месец реших да пробвам с тестовете за овулация и беше голям цирк. На 2-ри ден (не от цикъла, а от тестването) забравих да го направя. На 9-ти ден от цикъла ми даде high фертилити, като два дена държа така. После ми даде peak. След този peak на екранчето на теста си остана личицето. На другият ден сложих нов тест, но не ми даде знака, че е сложен тест, а си светеше личицето. Аз го направих де. В апп-а си седят 2 дни peak въпреки, че последният тест не е синхронизиран. В крайна сметка се оказа, че холдера се е прецакал и сега имам 20 теста без холдер. Та чакам нови 25 теста, че ги поръчах заради новият холдер. И имам да си се тествам на воля.
Но според тестването този месец би трябвало овулацията да ми е на ден 12, и при това положение втората част от цикъла ще бъде само 13 дни, което май е добре, но не съм сигурна.
Тери, Хелиантус не знам какво да кажа, но вярвам че 2020 ще е вашата година. Тунелите никога не са безкрайно дълги, и все някога идва светлината. Сигурна съм, че за вас ще изгрее най-прекрасното слънце.
Тери, разбирам те за мишките. Ние имахме в тавана на караваната това лято и беше пълен кошмар. Мислехме даже да ходим на хотел след като мъжът ми не спа 4-5 нощи, за да ги гони да не ни ядат тавана. Голям кошмар преживяхме. Дано се разкара бързо таз мишка.
Хрис, чакам добри новини от теб.
Весело посрещане на Новата Година момичета!
Аз не знам дали ще мога да пиша пак преди нея, защото довършваме ремонта който бяхме започнали преди бременността ми и съм зарината със силикони, пирони и т.н. работи.