И на мен ми отмениха регледа до 24 март, но все още не беше обявено и извънредното положение. Предполагам, че пак ще го отменят съвсем скоро. Ядосвам се на безотговорното поведение на хората. Но най-много се ядосвам на моите. С мъжът ми вчера се карахме за трениривките на детето, за щастие победих и не отиде, но за нещастие надделях, защото малкия кашля. Цяло чудо е, че още не ме е заразил. Налекар не сме го водили, само по телефона се чуваме с лекарката засега, но аз вече съм на косъм за едната кашлица да звъня на бърза помощ за тест. Явно бая съм се паникьосала. Освен това свекървами също твърди, че не мога да затворя детето за дълго и трябва да го извеждам, но аз съм категорично против. А те със свекър ми не се спират. Той си има няколко разходки дневно в парка, тя обикаля по пазарите и градския транспорт. А те са в рисковата група и тия дни мъжът ми трябва да ходи да прави детска стая у тях. Това е свързано с пазаруване на строителни материали, което си е пак сериозна разходка сред хора. Сякаш колкото аз и макия се изолираме те толкова повече не се пазят. Него съм го предупредила, че тия дни може да го изгоня временно. Само да ми оставя продукти пред вратата, че ако ми донесе някой вирус (който и да е) бързо ще си сменя семейното положение на вдовица. Къде шега, къде страх и паника...