Павла ,благодаря ти!
Ти за повивалник на крака ли говориш?Такъв със шкаф?Аз на Чико и Прими сони съм виждала,със спирачка на задните колела,но тук май не са много разпространени.Явно много място имате в новата къща,завиждам.
Ние нали правихме спалнята,усвоихме една стая и кърти врата да слага мъжът ми,и вътре имаше доста работа,вече е готова и сме там.До нашето легло ще е на бебето,и ще повиваме на него,затова и трансформиращо,че има шкаф и повивалник и чекмеджета.Той каза,че ще се редуваме кой до спи от към нея,по-бодрия ще е там да люлее и наглежда😁.
Общо взето,сложим ли леглото,остават пътечки покрай легла,гардероби и т.н.Хубавото е,че тая стая е била зъболекарски кабинет и в единия ъгъл има малка мивчица със стъклен шкаф отдолу,за миене на дупе не става,щото е мини ,има и ламинат не ща да го надувам,но за пълнене на вана става.Бяхме на две дали да махаме мивката,щото кой има мивка в спалнята?Ама решихме че ще остане,после винаги може да се махне,а и две педи място още не е толкова важно.
Сега почваме кухнята,тя е поръчана и готова,само мъжът ми е зает много и не знам кога ще боядисва там,днес уж ще купим боя и гипс за шпакловка и ще мести всичко в хола,ама да видим.После пък почваме хола,ма то това вече е малко работа.До март трябва да сме готови.Много се проточи тая разтурия в къщи,той не ще майстори,всичко иска да направи,отделно е мноооого прецизен,милиметър не може да остави нещо неперфектно,та бавно напредваме и едно такова разхвърляно,с чували и кашони по земята.Пък Павла с цял нов дом,представям си...
Днес щях да ходя с Хрис за пердета да си купувам,ма тя кашля,ще я почакам два три дни да се оправи,с нея много готино се митка по магазини.
Майките как сте?Тези които кърмите,вода давате ли?