Здравейте и от мен. Почвам една по една хаха
Лина дето Слънцето вика хем знаехме кое и кога и моята госпожица тръгна от ниско ЧХГ и доста време вървеше назад, пък сега е около 3 кила. Тъй че щом има сърдечна дейност всичко ще е наред. Бъди по спокойна, като те притеснява нещо пиши ни, ние сме тук, за подкрепа и кураж
аз в началото ходех на две седмици, толкова бавно минаваше времето.
Слънчицето аз да кажа че съм взела термометър с мек накрайник за дупето (на повечето лекции казаха че те са по подходящи). Този в Лидл не съм го виждала. За вкъщи взех на Кангаро и съм много доволна.
Кукапетъл да с пълния пакет съм. Да го кажа така - при друга бременност (а дано) пак такъв ще взема. Единственото в повече е прегледа за феталната ехокардиография, но колкото и да е според мен е полезен (визирам Мишето и това, че знае че има нещо) при нас всичко е наред. Докторката е много добра. От целия пакет ми остана неизползвано срещата с психолог. Всички изследвания съм пускала + допълнителни (ТСХ, микробиология втори път и стерилна урина пак втори път). Дано да съм била полезна. Следя те и много се радвам за теб.
И аз съм махнала лак, нокти и всичко хахха с готова чанта съм и на полусъединотел. Според докторката май ще се случат по рано нещата. Гледаме за разкритие -имам 1,5 см. Иначе всичко съм оправила, изгладила, подредила и т.н.
Казвам съвети които са ли дадени на мен. Шишета все още не съм взимала. Посъветваха ме да с а стъклени до 6 месец и да видя какви се ползват в болницата, както и за биберона и адаптираното мляко. По същия начин е и за козметиката на бебето, само че аз вече съм я взела нея. Помпа също не взимала за сега, ако има нужда ще взема в последствие.
Танчее кажи какво беше пропуснала та праща мъжа ти, поне ние да сме подготвени.
Чудя се от началото ли да я слагам в чувалче (не съм взимала още и се чудя какво да правя?!?)
Тук пиша и нещо за Тери - действай, че явно във втория път е цаката, а аз трябва да раждам вече