0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните 102
« Отговор #400 -: Февруари 13, 2020, 17:57:45 pm »
Лина, добре съм миличка. Гледам да почивам повечко. Имам втвърдявания на корема и от време на време мноогооо леки болчици. В понеделник съм пак на тонове и ще видим док какво ще каже.
За дълги нокти и аз не съм ок, моите съм ги отрязала вече, за лака не мисля да го махам, пък и от болницата нищо не са казвали. Колкото за грима, то в зора едва ли ще ми е до грим 😁
« Последна редакция: Февруари 13, 2020, 17:59:41 pm от djuliq922 »
*
« Отговор #401 -: Февруари 14, 2020, 09:16:51 am »
Да то така е общо взето , радвам се че си добре. Почивай сега е момента. Павла, стегна ли го тоз багаж най-после :)
Аз сега бях на преглед и съм посърнала. В 7 + 2 седмици съм по календар (знам много добре, кога е станало,защото други контакти не сме иимали), на ехограф беше 6+4  8O 8O 8O. Преди една седмица, по каледнар беше 6+2, на ехографа беше 6+0 . Доктора, каза, че до 12та седмица, не може много добре да се измери,защото може да се е свило, обърнало и тн и да не се притеснявам, обаче така сдухах osi_15 osi_15 osi_15. Чухме пак сърчицето, намали ми едината апликация на прогестерон. Каза, че 7ма седмица е прекалено рано за ОГТ и ме прати при Д-р Начев еднокринолог. Май при тебе Джулка или при Танчето имаше нещо такова - моля някой да се включи,защото изтрещявам.
« Последна редакция: Февруари 14, 2020, 09:19:27 am от Lina88 »
« Отговор #402 -: Февруари 14, 2020, 10:07:30 am »
Лина,знам как се чувстваш 🤗🤗 аз отначало вървя назад,заради късната овулация. Може оплождането да е станало по късно просто,а и в ранните седмици може да се измери малко по малко или по голямо. Щом док казва че всичко е наред,аз вярвам че е така. Стискам палци 🤞🤞🤞❤❤❤
*
« Отговор #403 -: Февруари 14, 2020, 10:17:30 am »
Здрасти Круела :) Ами да, мен ме притесни, че според неговия апарат за 7 дни е пораснало само с 4 :( . Много се надявам всичко да е наред наистина. :(
« Отговор #404 -: Февруари 14, 2020, 10:22:54 am »
Аз вярвам че всичко ще е наред ! Кога те вика пак на преглед?
*
« Отговор #405 -: Февруари 14, 2020, 10:25:48 am »
След 10 дни, на 24ти. До тогава спек.
*
« Отговор #406 -: Февруари 14, 2020, 10:27:01 am »
Толкова рано не може да се измери толкова точно. Не бързай да се филмираш. Щом ти е казал, че не се притеснява, тогава не се притеснявай и ти. Така или иначе не можеш да направиш нищо по въпроса.

Лина, пий си метформин и си направи в напреднала бременност. 7гс е повече от рано.

Почти е готов  :oops: имам с какво да отида, за да родя, ако се наложи :D

Взех си топка от декатлон и болките в опашката и кръста минаха. Супер са, а и не са скъпи. Симеон също си играе с тея.
*
« Отговор #407 -: Февруари 14, 2020, 10:33:37 am »
И аз това си казвам, че нищо не зависи от мен и чакам така или иначе. Ей сега като говорих с моя АГ, той каза до 9седмица, че го давали метформина и че наистина 7 гс е мн рано за ОТГ. Препрати ме към този Начев, да звънна от негово име и ми намали на половина дозата за няколко дни и да го спра,защото тъй или иначе ще съм в края на 7ма, като е това спиране.
*
« Отговор #408 -: Февруари 14, 2020, 10:35:14 am »
Защо да го спираш? Ти се знаеш, но защо да се спира?
« Отговор #409 -: Февруари 14, 2020, 10:38:08 am »
Лина, не се притеснявай, в началото е съвсем нормално. Ще видиш в един момент как ще дръпне и ще почне и по-напред да върви. Щом сте чули и сърчице, аз не мисля, че има закакво да се притесняваш. При мен през цялото време или беше напред или на следващия преглед излизаше няколко дни назад, но док каза, че няма място за притеснение.
*
« Отговор #410 -: Февруари 14, 2020, 10:48:15 am »
Не знам, Павла.  Каза, че до 9та седмица го дават. Може би не са ми толкова лоши резултатите(тези са от 17.03.2019 г.)? Ще видиш ли, моля? Аз ще почна да се меря от утре, и ще говоря с този Начев, дето ми го препоръча моя доктор. Да видим какво ще каже. Джулка, мерси, че писа , дано и при мен всичко е наред. Просто толкова много се притеснявам като нещо не е в нормата :(((
*
« Отговор #411 -: Февруари 14, 2020, 10:51:57 am »
Лина, на втория час имаш 33 инсулин. Дори не е двойно намалял от този на първия час. Това е останал свободен инсулин. На теория трябва да 120 минута да е под 10. Моят е 20, но Русев каза, че при положение, че на 60 минута имам 90, а на 120 минута ми е 20, то ще падне инсулина на 180 минута.
Но моят за час пада от 90 на 20. Твоят от 57 седи все още 33, според мен имаш проблем с инсулина.
« Последна редакция: Февруари 14, 2020, 12:25:56 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #412 -: Февруари 14, 2020, 10:54:25 am »
Лина не се филмирай излишно. Щом доктора няма.притеснения и сърдечната дейност си е в норма. Все пак бебетата не са еднакви под калъп. Затпва някои се раждат на термин 2,5кг, а други 4 че и отгоре
« Отговор #413 -: Февруари 14, 2020, 11:55:34 am »
Лина, бъди спокойна, толкова е рано за точни измервания, още повече деня на секса, не означава и ден на оплождане. Всичко ще е наред! За д-р Начев само хубави неща съм чела, така че отиваш при добър специалист. Много прегръдки! 😘😘😘
Джулка, Павла и Слънцемое, все сте ми в ума, стискам палци за леко и спокойно раждане, скоро ще си гушкате бебетата, какво щастие! ❤️❤️❤️
Слънцемое, чудя се пълния пакет ли да избера в Щерев за проследяване или стандартния? Някакви съвети?
« Последна редакция: Февруари 14, 2020, 11:57:15 am от Kukapetal »
*
« Отговор #414 -: Февруари 14, 2020, 13:04:18 pm »
Къде го дават до 9гс? Аз ти бях казала за едни статии, но забравих, а и нямам нет вкъщи. Френска работа, от 1 месец ги чакам и все нещо става. Ще ги видя на телефона като заспи малкото.
« Отговор #415 -: Февруари 14, 2020, 13:25:01 pm »
Лина, ние бяхме почти цялата бременност с 9 дена назад. И накрая стана с 5 напред и го преносих с 11 😀 Хич не се притеснявай щом бие сърчицето всичко е наред 😍
*
« Отговор #416 -: Февруари 14, 2020, 14:27:50 pm »
Тери, благодаря, че толкова бързо се включи! Ами сега се видях с този Начев, каза, че според него изобщо ИР ми е грешна диагноза или е много сериозно поставена под въпрос. Каза, че с тея резултати, той не би ме сложил на метформин (бременна или не бременна). говорело се за ИР с индекс над 2, моя е 1,7. Съотношение, на гладно глюкоза към инсулин. Сложи ме на диета без сладко, упражнения,контрол на захарта, ако мине 5, ОГТ. Ще го пия още няколко дни, ще се боцкам , после го спирам и пак се боцкам. Благодаря, Кукапетал за мнението, както и на Танчето. Просто наистина съм притеснена. Искам бебето да е добре. да ви развеселя малко- на излизане от Шейново, видях едни колички и взех една за момче, инстиктивно :) казвам ви, мАж ше е. Е взех една и на Лори, защото много ми хареса на МЕН хахах
*
« Отговор #417 -: Февруари 14, 2020, 16:40:00 pm »
Лина,аз дори не съм го споменавала,но мойта красавица по едно време беше 1 седмица назад,а е създадена в паничка и знаем кога.После обиколка глава,коремче и дължина бяха едно към гьотере.Ама доктора ми каза,че е нормално това,сега пак има малка разлика в това кое на коя г.с. отговаря,но както Еличка каза,не са по калъп,вярвай си на доктора,освен това измерването е пр.300 гр +;-60,така че не се тревожи.
Момичета,днес видях помпата която искам и едно шише с много добра система ,което пак искам,намалени с 33% до 4.03.Май ще ги взема,рано късно,не мисля че има значение.Просто са много изгодни сега,а и нали съм решила да правя всичко възможно да кърмя,помпата и за стимулация само ще е от полза.
Павла,топката даже и в предродилна зала е много полезна,а за бременност да не говорим.Термометъра за ухо от лидъл го пускат другата седмица,ще го взема и ще го видя как е.
*
« Отговор #418 -: Февруари 14, 2020, 17:32:35 pm »
И аз го видях термометъра, Слънчицето. Имай предвид, че ако детето е лежало на това ухо ще е по-висока. Аз апарата за кръвно от лидл-а искам :) Коя марка/модел помпа си харесала? Гледам да се успокоявам,вече съм значително по-скпокойна от наобяд. Благодаря ви <3
« Отговор #419 -: Февруари 14, 2020, 18:17:13 pm »
Аз си взех електрическата помпа на Canpol, сега е намалена на 73лв. Даже и не знаех, пратих Гого да я купи и уцелихме промоцията. Горкия, като ни изписаха се сетих за толкова неща, които трябва да се вземат, че чак си го представям в магазина като е питал за силиконовите зърна 😁 Ама е изпълнителен 🥰
А относно килограмите на бебчо, не знам на родилите дали им е показал правилно ехографа. При нас на последната консултация показа 3750, в болницата го изкараха 4200, а той се роди 3400. Ако не беше станало това с тоновете щях да си го родя нормално. Даже и главичката му не изглежда голяма.