Аз спя с близначките заедно на спалнята, иначе няма да оцелея.И двете още се будят за хранене и двете мрънкат и приплакват в определени моменти, а покрай коликите, нямаше да издържа ако си спяха в леглата.
Аз вчера ходих до бюрото по труда да видя за една програма по която мога да се върна по-рано на работа, а да наема майка да ги гледа.Мъка ми е, но с това майчинство от 380 лв втората година няма да мога да ги гледам както гледах Моника.Айде с нея имах работа, проекти и си изкарвах допълнително пари, но това правителство се погрижи да централизира всичко и работа за малките фирми в провинцията няма.И съответно и аз нямам допълнителен доход, за да си изгледам спокойно децата.Знам как е в чужбина, ясно ми е.Но и техния стандарт нямаме, че да остана в къщи, а мъж ми да работи и аз да не се притеснявам как ще си платим тока.
Яничка, вярно твоя мъж е направил добро решение с тоя самолетен билет.Аз моя не можах да го накарам, излезе по-голям родолюбец от бая пишман българи.И за какво, за да му мачкат децата...
Извинявайте минорна съм, но последните седмици ми дойдоха в повече.Ние живеем с бба ми, тя е възрастна и и помагахме, но до сега беше на собствен ход.Легна от седмица, стана зле.Един хоспис е на цена от 800 лв и то без лекарства и т.н.В провинцията това е една хубава заплата.Да я гледа някой пак е толкова пари!Бебебтата трябва да оставя сами, баща ми може да не успее да се пенсионира, защото работи в Приста, предприятието на единия от братя Бобокови, които толкова шумно затвориха, но още не ги обвиняват за нищо.А на него му остава изключително малко.И да може да мине на борсата, но ще му падне пенсията, която и без това няма да е нещо велико!Въобще, хубавини!