Джули, Васил ми пе падал няколко пъти. Гледаш за повръщане на фонтан, покажи му предмет, който да следи с погледа (движи наляво и надясно, но леко, за да следи с поглед, а не с глава) и не бива да заспива няколко часа. То бебетата са си сънливи като им дойде времето, но ако някое от другите неща се прояви или забележиш каквото и да е необичайно го води на лекар.
И аз да кажа - Васил ми е болен. Вчера от нищото почна да кашля след училище много, но лека кашлица като от задна хрема. Изпуснахме лекарката и днес следобед баба му го заведе (още снощи го пратихме там да спи), на антибиотик е и инхлации с пулмикорт. На път да развие пневмония... Иначе е добре, жизнен и енергичен. Само една кашлица има, но явно сериозна с хрипове в гърдите. Цял ден звъни на учителките си, за да пита какви домашни има и му се учи. Звъня и на мен да ми даде задача, че си забравил единия сборник в училище да му го взема, за да пише и в него. Сега и на солна стая ще го пращам, а и нов инхалатор си поръчах, че стария прекъсва работа и е много изнервящ. Васил се оправя с него, но ако се наложи някой ден за Криси няма да мога да го включа и реших директно да си купим нов. Яд ме е, че закъснах със солната стая. Още като стана ясно, че море тая година няма да видим реших, че есента ще го пратя на един курс в такава стая, но времето все не стигаше. Така ми е мъчно за него, никак не исках да го пускам при баба му, но пък и при Криси не може. А той не се усеща и все иска да е близо до нея. Дано поне за рождения си ден се оправи и да сме си заедно ♥