100% е така. Отново съм напълно съгласна с Маги. Няма как да си пълноценен, ако все се пренебрегваш. От над 2г, с малка пауза, ям с бебе или на ръце, или на някакъв уред до мен. Домакинските нека върша само при будни деца. Те като спят си е мое време. Като проходи Борис ще стане по-лесно, че сега ми тежи да го разнасям, а още болно пълзи. Извадих паяк от Сими, че иначе все се изправя Борис и не мога да мръдна, че е и смел и се пуска да ходи и цопва естествено. Ми Симеон си седи в него и си гледа книжки. Каза, че е неговият стол.
Иначе няколко коментара не се публикуваха въобще, но не беше нищо важно.
Борис пак е с температура. Този път му пуснах изследвания. Клинично, освен температурата, е здрав. Май наистина ще излезе със синдрома на Маршал. Едно от специфичните изследвания ще го чакаме поне 10 дена, ме го пращат в Париж.
За капак вчера Сими докара сополи от забавачницата и днес и Борито е със сополи, че не му стига и другото. Та сега съм вкъщи с две бебета, едно от които болно, а другото е в приятната терибъл 2 възраст и сополиво. Майка замина и се надявам да успее да дойде пак, че работата съвсем се закучи.
Лято, ако ще си в мод благодарност и да не обидя свекървата заради едните тренировки, ми организира се и с малката го води. Няма да си първата, която води новородено напред- назад. Макар и ръв, аз съм голяма коза и не търпя подобни неща. Ако някой иска да е от помощ, ще помага както аз искам, ако не- справям се чудесно и сама.
Кукапел, спете заедно. И с двамата първите месеци спахне заедно. После без драма си отидоха в леглото, а Сими и в стаята. Колкото по- привързано е едно дете, толкова по-лесно се отделя и става самостоятелно, защото усеща и значи, че има сигурност с мама и тате. Не забравяй, че и всички са малки манипулатори от един момент нататък и изпробват границите но толкова малки трябва просто да ги гушкаш и обичаш.
Аз си казах мъдростите за деня.