Аз никога не съм ползвала нищо за мазане, като изключим едно кремче от болницата, защото се беше подсякла ужасно от Памперс. Като го смених и мазах една седмица и мина. Ама то май съм и единствената, която е къпала един път в седмицата. Тогава кожата не изсъхва и затова няма нужда от мазане. Иначе се бях подготвила със зехтин, но накрая го изядохме със салати.
Кукапетал, нямам идея за меда. Но попринцип меда не се дава на бебета, защото в него може да има бутолинови спори (дано не бъркам изписването), които за по-големи деца и възрастни не са опасни, защото имунната система може да ги пребори. Но бебешката не може. Та ако могат да преминат през кърмата... ще погледна в книгата за кърмене дали пише нещо.
Допълнение: проверих и има цяла глава. Ще ти я снимам и пратя на лични, само да видя в какъв файл, че моите снимковите не могат да се качват във форума.
Междудругото къде и на кого мога да пиша да се добави още един формат за снимки, че всички iPhone правят в този формат и е хубаво да се разреши?