Танче,на такава добра свекърва я давам,хем ще е близо до баба си и дядо си и въобще до цялата рода.Мъжа ми много се впечатли от тази среща,три пъти му разказвах.
Слънцемое,на колко месеца стана тя?
Нашата много бързо свиква с хора,много обича да я гушкат и да й се радват.Братовчедките ми като дойдат вкъщи и я грабват и памперси сменят и се занимават с нея ,тя доволна много.Но с времето ще се промени,наясно съм.Ще дойде период ,когато само мен и баща си ще иска.Сега е доста социална.
Ние между другото въобще не гледаме телевизия пред нея,чуе ли и види ли телевизор и веднага се обръща да го търси,зяпа без да мърда.Не знам защото не е свикнала ли,вкъщи не гледаме с нея,само като сме двамата.Тук на два пъти майка ми изключва и я гушка или я слага на активната в хола и като се светне го спира. Нещо съм против да гледа от сега,това я измаря а нищо не й дава.Много е малка мисля за телевизия.
Павла,при вас какво става?Четох в новинарските сайтове,че затварят училища и въобще зятягат много.
Яничка,сега те прочетох чак,при нас също мъжа ми е основния доходоносител,но като се върне се занимава с нея,тя си ляга доста рано,в 19 .15 е заспала.Свари ли я будна я приспива,става вечер да я храни,изобщо не мога да се оплача.
Но манията ми за чистене си остава
,все виждам прашинки,косми,и не знам си какво.Не си лягам без да пусна прахосмукачка и моп,праха го бърша през ден,с все вратички,шкафове и т. н.Ще си купя един робот да чисти ,аз само да мия.Осъзнавам,че не е много в реда на нещата това моето,не държа да е изгладено,гладя само нея,но подреждам и чистя повече от необходимото,дано с времето ми мине .Странното е,че сега при нашите не хващам парцал,всичко прави майка ми,тя е в отпуск,но вкъщи не давам на никой да чисти.Смятайте,щом тръгнах към родилното и казах на мъжа ми -пази чисто докато ме няма.Дам,всеки със своето си ОКР.