Ами закучиха се с кърменето нещата,някак си изведнъж стана,тя ставаше все по- гладна,а гърдите ми все по-меки.Не знам дали някъде не съм допуснала грешка,на гърда пак не беше редовна в яденето.Слагах я на често,понякога просто не иска,суче ,суче и става нервна ,включвам помпата и нищо не пада.Около месец и половина беше само на кърма,като първите дни вкъщи давах по 30 мел АМ,ако е гладна.После си беше на кърма и качи 1 ки за месец.Лекарката малко остро реагира,че не я храня на три часа.Добре де,как да стане?И тя не може да ми отговори,и ние реагирахме остро и така ,не съм някоя малоумна да си оставям гладно детето,тя плаче само като е гладна и като й се спи,познавам си я добре.И като каза,че е качила на долната граница ,се стъписах,мислих че АМ ги помпи и качват много .
Не искам да сменям млякото ,но не очаквам чудеса след две седмици като отидем и пак я изтеглят.
Ротавирусна ваксина има тогава,слагали ли сте я?
Пък няма да ви казвам,как една педиатъра,към която се бяхме насочили първо ни обясняваше,че когато децата не качват,значи има проблем в семейството!
Лято,детето е спокойно,гука,смее се,играе,не плаче ,ама проблема бил че не пие по 120 мл винаги ,а по 100 примерно,съгласна съм че не са по калъп децата и не може и моето и твоето да качват по равно,щото тъй е по схема,видиш ли!