Лято, вече можеш да си отдъхнеш. Честно казано не разбирам, какво точно искат да кажат докторите, но се радвам, че запушването не е проблем за теб. Действай и успех 🤞
Яничка, браво, страхотна лигавица. Поздравления за хубавите яйчници 🤗 Обнадежди и мен с историята за жената от стаята ти.
Улавям се (съвсем осъзнато), че съм на доста приливи и отливи относно надеждата за прекрасен финал. Ежедневно губя кураж и се отчайвам, след това чета или чувам за чудо и отново се изправям. После пак и пак и пак едно и също.
И в тази църква ходих "Златната ябълка" и колан носих една година и ябълка ядох. Икона ми даде попа, която стои на шкафчето ми до леглото. Много момичета споделят, че няколко месеца след посещението си там са забременели. Може би аз не съм направила нещата правилно
Тери, както казват момите, всички са един дол дренки. Ей го и моя, всяко хапче е с напомняне, все аз следя дали ги е изпил. Но не спира сладкото и той, а трябва, защото килцата са му в повече. Много е смешен горкия, пие кломифен и Спимен (в него имало трибестан или някакви билки, които присъствали в трибестана). И двете му повишавали тестостерона до колкото разбрах, освен че спимена вдигал и самолета. Постоянно е готов за гушкане и се чуди какво му става, чак се плаши
А аз си трайкам, че ще вземе да ги намали или спре