0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #660 -: Ноември 21, 2019, 23:05:11 pm »
Яничка нямам думи просто!Стискам палци и те мисля.

Хрис, видя ли коледната ни инициатива?

*
« Отговор #661 -: Ноември 22, 2019, 00:00:32 am »
Яничка, направо не знам. В добри ръце си. Има ли кой да е с детето?
Няма ли как АБ от Бъргария и да минеш после в Испания?
Все пак кардиологичен проблем има ли?

Стискам палци да си добре, че мина през прекалено много! Кураж!
*
« Отговор #662 -: Ноември 22, 2019, 01:45:47 am »
Яничка, думи нямам просто, това е все едно си играят с живота ти, направо ужас! Стискам палци да овладеят нещата! Кардиолога мисли, че кръвното е в следствие на инфекция от задържаната плацента ли?

Круела, честито, много се радвам за теб!!!
*
« Отговор #663 -: Ноември 22, 2019, 11:29:20 am »
Приеха ме. До понеделник съм на венозни антибиотици. Сега чакаме изследванията, за да видят какво е положението.
Не е много хубава картинката, но поне вече някой прави нещо, за да разреши проблема.

Павла, има такъв вариант, но аз изобщо не им вярвам в Испания. Те тук казаха, че има вероятност да остана без матка, а пък си представям там какво ще сътворят. Те ме докараха дотук. Трябвало е задължително да ми направят кюртаж. Парчето е бая голямо.
Малката е с бабите, но й е голям стрес - на чуждо място и без мама и тати.

Вистал, кръвното е по-скоро от цялото напрежение и нерви, защото днес падна. Но жената прецени, че е започнала инфекция и затова ме прати в болницата.
« Последна редакция: Ноември 22, 2019, 11:33:51 am от yanicka »

26.09.2019
« Отговор #664 -: Ноември 23, 2019, 11:21:42 am »
Яничка, ужасно е всичко, през което преминаваш! Моля се за теб всичко да се оправи по най-добрия начин! Бъди силна, момиче!
« Отговор #665 -: Ноември 23, 2019, 11:30:42 am »
Яничка, дано бързо да мине всичко и да няма никакви усложнения.
Круела, как мина прегледа вчера, видя ли се нещо? 🤞
« Отговор #666 -: Ноември 23, 2019, 11:51:12 am »
Яничка, това е ужасно просто. Надявам се скоро да си добре. Нямам думи, толкова време така да се оставят.
« Отговор #667 -: Ноември 23, 2019, 14:04:49 pm »
Не съм минала,от 15:30 съм. Яничка мисля те !
« Отговор #668 -: Ноември 23, 2019, 18:32:01 pm »
Минавам на отчет. Видяхме плодно сакче с жълтъчно мехурче. Док каза че на този етап всичко изглежда добре. Мен обаче нещо плодния сак ме притесни беше някакси продълговат,не беше кръгъл. Предполагам че ако имаше нещо притеснително док щеше да каже,ама... Аз нали съм си луда. Следващия час ми е на 04.12,дано чуем сърчице. Успех на всички.
« Отговор #669 -: Ноември 23, 2019, 18:54:26 pm »
Круелааа първо честито. Много се радвам за хубавата новина от теб. Следях и чаках да пишеш, че има сакче което този път е там, където му е мястото  :bighug: :cheerleader: :dance2: и второ направо ме накара да си извада снимката на сакчето.... еми и моето не е идеално кръгло. Продълговато си е, тъй че не се притеснявай за това. Надявам се другия път да чуеш най-прекрасния звук на света.
 :pink_dust_1: :green_dust_1:
Яничка стискам палци всичко да мине бързо. Бъди силна.
« Отговор #670 -: Ноември 23, 2019, 18:55:54 pm »
Слънце моето няма нищо общо с кръгло 😂😂 качвам ти снимка да видиш.
*
« Отговор #671 -: Ноември 23, 2019, 19:18:54 pm »
Круела, честито ви сакче. Чакаме и сърчицето.
Опитах се да кача снимка от ехографа на дъщеря ми, но не ми дава. Сакчето й е било същото като вашето. Така че спокойно. Всичко е наред.

Благодаря ви момичета, че ме мислите. Изследванията ми са супер. Дават си ми антибиотик и фраксипарин. Добре съм.

26.09.2019
« Отговор #672 -: Ноември 23, 2019, 19:22:15 pm »
yanicka честно да ти кажа страаашно много ме успокои. До кога ще ти дават антибиотик,и кога ще те кюретират? Прегръщам те силно и дано всичко свърши по скоро !🤗🤗🤗
*
« Отговор #673 -: Ноември 23, 2019, 19:36:24 pm »
yanicka честно да ти кажа страаашно много ме успокои. До кога ще ти дават антибиотик,и кога ще те кюретират? Прегръщам те силно и дано всичко свърши по скоро !🤗🤗🤗

Радвам се!
До понеделник. Предвидена съм за сутринта, освен ако нещо не се случи междувременно и не решат друго. Но днес ми казаха да не ям в понеделник сутрин.

26.09.2019
*
« Отговор #674 -: Ноември 23, 2019, 19:44:08 pm »
Криела, честито зайче. Няма се шашкаш в природата няма идеални форми.

Яничка, много те мисля!

« Отговор #675 -: Ноември 23, 2019, 21:12:29 pm »
Круела, честито сакче, много се радвам, че този път е където си трябва, все такива хубави новини и лека бременност ти желая. Иначе за формата не мисля , че има защо да се притесняваш, то зависи и от това как трансдюсера на ехографа е попаднал и какъв е среза.

Яничка, радвам се,  че си добре, стискам палци всичко да мине леко с кюретажа.

*
« Отговор #676 -: Ноември 23, 2019, 21:55:58 pm »
Яничка, радвам се, че си добре.  Безумие е как се те неглежирали в Испания просто. За мен ти си за психилог изобщо. Толкожа стоически се справяш. Гледай да се възстановиш и отивай във Варна да си вземеш ембрионите. Изобщо не се занимавай с лекарите в Испания, като си имаш снежни бебета.
Хрис, мисля те и  теб. Как пък точно сега ти се прецакаха хормоните. Закъснението според мен може да е от ТСХ-то. На мен този път чак на 32-33 ден ми дойде (при норма 26-29 ден за мен), след 5 дена зацапване, сърцебиене, задъхване. Отвсякъде си крещи ТСХ. Така че, според мен няма как да е невъзможно да повлияе. От високо ТСХ ми е идвал цикъл на 13 ден. С цялото ми уважение към ендокрионолога, ама по емпиричен път. Дано скоро заминете и януари да прибираш на топло бебета.
Круела, криво-право, важното е, че е в матката.  Да си остане там още 9 месеца, пу-пу
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #677 -: Ноември 23, 2019, 22:56:12 pm »
Круела, виж какво е симпатично бананче 😋 Както е казала Маги няма идеални форми и не е начертано с пергел. Ще видиш как на 4ти ще му тупка сърчицето 😉
« Отговор #678 -: Ноември 25, 2019, 12:54:05 pm »
Яничка, стискам палци днес всичко да е минало както трябва!
Момичета, има ли вариант без естрофем да се подготви лигавицата за трансфер. Преди време съм ви казвала, че имам каверном в мозъка, който следя с ЯМР дали нараства и много се тревожа естрофемът да не му повлияе, понеже изчетох листовката му. Отделно при проблем с черния дроб не се препоръчва прием и съм притеснена. Също така бих искала да отида на мамолог, понеже имам странни усещания в лявата гърда от няколко седмици, имаше кампании през октомври с много добър апарат, някой, ако има инфо в коя болница има още, ще съм много благодарна.
*
« Отговор #679 -: Ноември 25, 2019, 13:50:38 pm »
Възможно е на съвсем чист ЕЦ да ти се направи ЗЕТ, но това го говорите с лекарката.Говорете, обясни и, тя ще прецени най-доброто за теб!

И аз чакам Яничка да пише как е минало.