Аз имах предвид мъжа ти да го взима за инсеминациите, но ти май каза, че си пред четвъртата.
Мишо е на лечение, да. Но не на антибиотици, казаха му, че няма как да му дадат антибиотик, като не се знае каква бактерия е минала през него. Та е на някакви неща от рода на Цистостоп.
Аз пак нямам месец спокойствие. Отново започна да ми зацапва преди цикъл. От Иногинол ми се удължи цикъла до нормални дни, но ми зацапва. Даже не знам брои ли се за зацапване. По веднъж на ден леко на салфетката. Мислех, че може бактериите да го предизвикваха, но си усещам болки в яйчниците като за цикъл. Юни докторката общо взето ми каза: "Говори или за изчерпващ се яйчников резерв, или за проблем с втора фаза на цикъла. Ти си млада, така че взимай Дуфастон" Стресна ме с този ИЯР, но от май имам АМХ със стойност 3, така че мисля, че се опитвам да не мисля за ИЯР. Сега се чудя да взимам ли Дуфастон. Един месец има зацапване, друг няма. Според мен е свързано с нервите. Сега със системно уморена заради това, че уикендите работя допълнителн по 12 часа. Може да влияе на някои хормони.