0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #560 -: Ноември 15, 2019, 13:08:02 pm »
Добро утро на всички (при вас сигурно вече е обяд)!
Днес сутринта ми изпаднаха евтини билети и във вторник се прибирам в България за 5 дни.
Моля кажете в коя клиника мога да си запиша час от днес за другата седмица? Също някой да знае нещо за това изследване на менструалната кръв - взима ли се час предварително?
Ако се сещате нещо, което да направя в България - моля давайте идеи. Всичко, което ми е написала Павла ще го направя, но случайно ако имате други идеи - приемам всичко.

Дано да е хубаво времето при вас, че с малката нямаме зимни дрехи  :D
Слънчев ден ви желая!

Допълнение - реших, че ще се пробвам да запиша час при Д-р Даскалов в Пловдив.
« Последна редакция: Ноември 15, 2019, 13:57:14 pm от yanicka »

26.09.2019
*
« Отговор #561 -: Ноември 15, 2019, 14:30:01 pm »
Моля кажете в коя клиника мога да си запиша час от днес за другата седмица? Също някой да знае нещо за това изследване на менструалната кръв - взима ли се час предварително?
Аз по принцип избягвам да пиша когато нещо не знам, но сега не знам защо реших да отговоря- поне за София не ми е известно да има клиника, която може да записва часове по този начин. Не знам как стоят нещата в Майчин дом само, но за другите май доста се чака. Аз сега минах изключително бързо в Надежда, но пак чаках месец за този преглед, който е другата седмица. Надявам се поне за другите градове да не се чака чак толкова. Дано успееш все пак да се вмъкнеш в някоя добра клиника и да отговорят на всичките ти въпроси, защото доколкото четох назад те са резонни и са много.

*
« Отговор #562 -: Ноември 15, 2019, 14:31:55 pm »
Благодаря ти Лято!
Вече имам час за Д-р Даскалов в Пловдив.

26.09.2019
*
« Отговор #563 -: Ноември 15, 2019, 19:54:13 pm »
Лято, видяли, че става бързо. Да пие той, че имам да поправя бойци.

Тери, твоят Мишо много се варди. Какво ще му стане да пие захарни топчета с добавки. Големи образи са тези мъже.

Яничка, не пускай нищо преднаритилно. Др Даскалови ще ти кажат най-добре.

Успех на всички!
« Отговор #564 -: Ноември 15, 2019, 20:02:28 pm »
Еее Тери, най накрая се показа заека от дупката. Хайде да се оправяте и двамата и догодина вече да изпитате най най голямата радост. А през това време се набесней и наживей и те чакаме с близначки 😉
Нелита как ли е? Май другата седмица щеше да ходи на преглед ако не се лъжа. Ще я чакаме с новини.
.                                               Здравейте, уж съм добре. Да бях на лекар, прокървях, но всичкото е наред поне за сега. Иначе едничко е чухме сърчицето и сега ходя по имунолози, някакви вливки ми правят и другата седмица чак съм на лекар.
*
« Отговор #565 -: Ноември 15, 2019, 20:07:01 pm »
Яничка, не пускай нищо преднаритилно. Др Даскалови ще ти кажат най-добре.

И Д-р Даскалова така каза  :D Така че си кротувам и си чакам полета и прегледа.

Нели, честито сърчице. Нека бие силно до термин.

26.09.2019
« Отговор #566 -: Ноември 16, 2019, 11:06:36 am »
Добър ден девойки ! Мислех да ви пиша на по късен етап,но ако на вас не кажа на кой ? На 1 ден закъснение реших да си направя тест,просто за да отхвърля и тази възможност за закъснението,но той наистина ме изненада. Бях сигурна че няма как да е станало,защото овулацията ми беше в ляв яйчник (без тръба), и имахме само 1 опит,но ето ... Днес ще ходя да пускам кръвен,и дано не е пак извънматочна. Писах на доктора за някаква терапия и да започвам НМХ. Успех на всички !
*
« Отговор #567 -: Ноември 16, 2019, 11:12:47 am »
Cruella, ей това се казва страхотна изненада в събота сутрин!
Чакаме с нетърпение страхотно ЧХГ. :bighug:

26.09.2019
*
« Отговор #568 -: Ноември 16, 2019, 11:57:19 am »
Круела! Силно, силно стиснати палци. Дано всичко да е наред. Браво!
*
« Отговор #569 -: Ноември 16, 2019, 11:59:50 am »
Нелита,Круела, поздравления момичета. Пожелавам ви най-приятните 9 месеца и щастлив финал на бременността. Ей това са хубави новини :)

*
« Отговор #570 -: Ноември 16, 2019, 12:02:30 pm »
Круела, стискам много силно палци, ама много!

Нелита, почивай, лежи повече и мисли хубави неща.Знам че е трудно, но ще успееш!Това е твоето човече!

« Отговор #571 -: Ноември 16, 2019, 13:42:52 pm »
Момичета днес ми е 2-ро ден закъснение и резултата е 379,2 mIU/ml добре ли е според вас ?
« Отговор #572 -: Ноември 16, 2019, 14:11:06 pm »
Круела, супер ти е резултата. В понеделник повтори пак и след 10 дена някъде сигурно ще се види точицата ви. Силно стиснати палци от мен 🤞☺️
*
« Отговор #573 -: Ноември 16, 2019, 14:56:26 pm »
Круела,перфектен ти е резултата,с тия цифри си е на правилното място.
Тя съществуващата тръба си улавя от всякъде яйцеклетки,много се радвам!
« Отговор #574 -: Ноември 16, 2019, 15:11:54 pm »
Силно се моля да не е извънматочна,нямам зацапване,болки и тн. И затова само си св радвам сега Хаха. Почвам от довечера 2Х3 утрогестан вагинално. В понеделник ме вика доктора,явно за да доуточни терапията и да включи НМХ. Успех на всички.
*
« Отговор #575 -: Ноември 16, 2019, 16:10:42 pm »
Нелина, ти как си?

Круела, има много малък шанс и да се види нещо.
« Отговор #576 -: Ноември 16, 2019, 16:24:46 pm »
На мен предния път ми се видя точицата с подобно ЧХГ, ама ме гледаха с коремен и АГ го увеличи 2-3 пъти. Така че ако искаш може и да те видят. Момиче, много се радвам ☺️
*
« Отговор #577 -: Ноември 16, 2019, 20:48:25 pm »
Круела, вчера вечерта си мислих за теб и бях решила днес да пиша да попитам как вървят нещата при теб. Много, много се радвам. Милата  :bighug: :bighug: :bighug: Какви чудеса се случват само. Бременност от страна, където няма тръба. Това ще е твоето малко чудо, което ти пожелавам да расте нормално и скоро да го видите. Радвай се, как няма да се радваш. Ти си бременна!
Хелиантус сигурно сега ще се амбицира и тя за инсеминацията.

Моля се скоро всички да имаме здрави дечица. Както тези, които останахме в тази тема, така бременните момичета. И много се радвам, че всички изминаваме този път заедно.
Спомняте ли си колко безнадеждно беше миналата година по това време в темата. Всички така се бяхме закучили тук. А сега колко оредя.  :stroller: :stroller: :stroller:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #578 -: Ноември 16, 2019, 23:47:36 pm »
Круела, чудесна новина! Честито и този път до финал!  Стискам палци!

Тери, ние няма да правим инсеминация. Започнах FH pro-to. Знаете ли дали може 6-те таблетки да се пият наведнъж?
*
« Отговор #579 -: Ноември 17, 2019, 00:05:07 am »
То май точно така се пият. Ако искаш, можеш и 2х3 да ги пиеш.