Леле Маги, като ти прочетох подписа "..остават 45 дни" толкова готино ми стана <3 . То и аз като другите, няма май какво кой знае колко да кажа. Имах си някакви дразги у дома, но все едно. Четох ви за ТСХ -то. Мен края на септември, началото на Октомври ТСХ ми е било 2.8 и ендо-то каза само следене (на 40 дни) без препарат,което ми стана малко старнно , че нищо не е изписла. В сряда съм при Доц. Конова, излезе ми МБ след раждането имам данни за бактериална вагиноза плюс PCR -а и там малко изненада -уреаплазма парвум. Доколкото четох пак антибиотик, антибиограма за парвума май нямало. Уреаплазма в урината и МБ не засичат, само с този днк тест. Сега не знам дали с тази цитонамазка IIA дали няма да искат пак да ръчкаме и да правим клоплоскопии и биопсии- силно се надявам не.
Май и на Митко ще трябва да му вземем МБ от еякулат комбинирано с натривка ( добър уролог трябва да намеря) . Още в началото на опитите бяхме взимали,беше чисто , но бая време мина от тогава. Кой е ендокринолога на Слънчицето?
Тери, да, голяма работа е форума и всички вие. Голяма част от изследванията, вие сте ми ги казали и сте ми голям съппорт. Аз да ви кажа, малко се натъжих с тези открития, защото това е още едно нещо, което трябва да следим и усетих, че съм се поизморила. Тая уреаплазма си я имам , явно още от преди да забременея, защото по време на бременноста, сме имали контакти само с презерватив. БВ, явно се е домъкнало с раждането, защото от 8 Октомври имам чиста МБ. Качвам и вие , ако искате да погледнете. Излязоха и кръвните за рубеола, варицела, чисто. Само тази листерия не намерих къде да я пусна. Чакам да излезе тая хистология на плацентата и мислех, че ще почина малко до догодина, но явно ще борим уреаплазмата. След почти месец ровене, нищо не изкопахме освен тази уреаплазма ,която ще трябва да овадеем при бебеправене занапред,Нали, при мен главно е посочено оплетена пъпна връв като причина за случилото се, но след всичкото ровене не успяхме нищо друго да изкопаем.