0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #400 -: Октомври 31, 2019, 08:38:22 am »
Влизам само да пратя много прегръдки на Кукапетал. Стискам ти силно палци. Бъди спокойна просто. 2 дена въздържание си е добре. Не се притеснявай. По принцип препоръчват секс през ден за забременяване. А тук дори говорим за инвитро, на тях им трябва да намерят 13 хубави сперматозоида. Хич не го мисли това. Изкарала си чудна бройка. Дано късметът сега бъде с вас. Стискам силно палци. Започвай ударно от днес изварата. Сериозна ти е хиперстимулацията. На мен ми бяха казали всеки ден по 250 грама преди пункция и по 500 грама след пункция. Докторката ми е разказвала за една жена, за която се е видяло, че няма успеят да й замразят ембрионите. Била със сериозна хиперстимулация, но от яденето на извара се е обрала течността от яйчниците, те са се позатворили малко и са й направили трансфер.
Аз бях хиперстимулирана, правиха ми свеж трансфер само защото физически се чувствах добре. Спомням си че след пункция яйчниците ми бяха с диаметър 8см. Като две топки за тенис. Но от изварата започват да се прибират. Единият от проблемите на свеж трансфер и хиперстимулация бил при настъпване на бременност. Засилвала се хиперстимулацията, затова категорично ми отказаха трансфер на два ембриона. Така че действай яко с изварата. И да не е сега трансфера, ще помогне за възстановяването. На мен ми беше толкова гадна, че я слагах в устата и пиех вода, за да я преглътна и да не се налага да дъвча. Ама ако се наложи, пак ще го направя и по 1 кг на ден ще ям.

Аз не влизам да пиша, защото главата ми гърми просто. Много ме натовариха на работа. Играят се някакви бизнес игри: "Аз ти давам този работник, но в замяна искам този" и аз съм на устата на топа. Тоест аз съм "В замяна искам този". За този месец имам вече 25 часа overtime и това е отчетения, да не споменавам не отчетения. Взимам, давам вече
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #401 -: Октомври 31, 2019, 08:44:03 am »
Добро утро!

Кукапетел, страхотна бройка, браво на теб.Не се притеснявай за СГ, два дни е добре за въздържание. Слагай кринона, обикаляй по малко и мисли положително.Чакаме хубави новини!

« Отговор #402 -: Октомври 31, 2019, 09:53:00 am »
Добро утро, момичета! С толкова позитивна енергия от вас, няма как да не бъде прекрасен деня ми!  Благодаря от сърце! Ще пиша след обаждането. По-спокойна съм днес. Пия протеин, ям извара с домати на печена филийка, дано всичко се нареди. Ще има свеж трансфер само, ако ембриончетата не са годни за замразяване, иначе говорим за ЗЕТ.
« Отговор #403 -: Октомври 31, 2019, 10:14:18 am »
 Тери, пази се ... колкото можеш...
 Kukapetal,  :bighug:
 Нели, чакаме хубаво двойно ЧХГ днес  :bighug:
« Отговор #404 -: Октомври 31, 2019, 10:46:13 am »
Обадиха сееее... 11 ембриончета. Зарадвах се!
Нели, чакаме тройно ЧХГ.
*
« Отговор #405 -: Октомври 31, 2019, 10:47:27 am »
Кукапетъл,браво!Ей това е бройка!Много добре,дано се развият всичките 🤞
*
« Отговор #406 -: Октомври 31, 2019, 10:49:10 am »
Браво Кукапетал. 11 ми е щастливото число. На тази дата ни е годишнината от гаджосването и сватбата с моят мъж. Много мви харесва това число, така че виждам при теб само хубави работи (и аз да се направя малко на Павла).

Айде и аз да кажа че чакам двойно, тройно и колкото се може -но ЧХГ от Нелито  :lol:

26.09.2019
*
« Отговор #407 -: Октомври 31, 2019, 11:01:21 am »
Kukapetal, браво момиче. Господ да ти ги пази и 11-те. Да има за братчета, сестричета, колкото щеш
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #408 -: Октомври 31, 2019, 11:41:21 am »
601 ми е показателя
*
« Отговор #409 -: Октомври 31, 2019, 11:46:12 am »
Ами то тройно значи. Страхотно! Живи и здрави да сте.
Хайде сега чакаме да стане над 1000 ЧХГ и да си видите точицата  :balk_47:

26.09.2019
« Отговор #410 -: Октомври 31, 2019, 11:48:27 am »
О, мале не смея да се зарадвам. Не бях на работа две седмици и от днес вече съм и стоя и гледам като идиот.
« Отговор #411 -: Октомври 31, 2019, 11:53:38 am »
Юпиии, Нели! Прекрасно ЧХГ! Леко бременеене и здраво бебче!
*
« Отговор #412 -: Октомври 31, 2019, 11:54:35 am »
Ауууу, какви прекрасни новини!

Нелита, страхотно число, ама прекрасно!

Кукапетел, прекрасна бройка, сега стискам палци да се развиват както трябва!

*
« Отговор #413 -: Октомври 31, 2019, 12:03:58 pm »
 Еха! Супер е чхг, Нелита! Средата на другата седмица вече ще се вижда.

Кукапел, добавките са вълшебни. Сега с този бройка и след като забременееш и родиш, ще си направим фен клуб :wink:
*
« Отговор #414 -: Октомври 31, 2019, 12:28:24 pm »
Кукапел, добавките са вълшебни. Сега с този бройка и след като забременееш и родиш, ще си направим фен клуб :wink:

Павла, това за ФертилАйд ли става въпрос?

26.09.2019
« Отговор #415 -: Октомври 31, 2019, 12:33:02 pm »
Ех, момичета чудесни новини,  големи прегръдки и на двете ви  :bighug: :bighug:
 И аз да попитам за кои витамини става реч. :D?
« Отговор #416 -: Октомври 31, 2019, 12:33:12 pm »
Ехаа, отличнички сте и двете.
Нели, честито и всичко да върви както трябва със здраво бебче на финал.
Кукапетал, 11 е супер, стискам палци всички да стават за замразяване.
*
« Отговор #417 -: Октомври 31, 2019, 12:38:50 pm »
За тях, спокойно, те крия тайни от вас.  :wink:

Утре ще се жените, Хрис. Ако не е проблем, не си сменят фамилията, че голяма хамалогия- паспорт, лк, карти, книжки и тн. Аз съм с тире и освен лични документи,  не съм сменяла нищо. Голямо облекчение е.
*
« Отговор #418 -: Октомври 31, 2019, 12:48:05 pm »
Аз тогава да питам за Про-то. Очаквам цикъл до 14 дни (вчера беше овулацията). Добавките ще дойдат около 20 ноември. Чудя се дали да започваме веднага опитите, защото докторката даде зелена светлина, макар че има условие да ме прегледа веднага след цикъла и ако съм се изчистила (стана ясно че матката още е пълна, нищо че тези от ин витро клиниката друго казаха) и кистата я няма тогава почваме. Но дали да не изчакам да пием малко добавки и тогава или...
И за ову тестовете да питам. По схемата, която е в кутийката пише да започвам на 6-ти ден от цикъла. Но се чудя като в първи цикъл след бременността дали да не започна по-рано. Принципно е 21-24 дни като кръвотечението е около 5 дни, като последните два много слаби.

26.09.2019
« Отговор #419 -: Октомври 31, 2019, 13:44:13 pm »
Благодаря, момичета!