Лина, много добре те разбирам в какво положение си. Когато искаш всячески да си дадеш почивка и тялото, и сърцето ти имат нужда от тази почивка, но изскачат здравословни проблеми, които не ти позволяват да излезеш от гинекологичния кабинет. Вече колко пъти ми се случва, след неуспешния трансфер имах отчайваща нужда от тази почивка, която просто не ми се даде. След отрицателния тест реших, че няма да рева, защото първия път не спрях един месец. Мисля, че заради това сега имам една неизживяна мъка и вече не мога да говоря за стерилитет. Веднага ми засяда буца в гърлото, а бях по-отворена по въпроса.
Януари месец и нашия брак, поне според мен, беше върху тънък лед. Аз в жестока депресия, той опитващ се да му угоди, за да съм добре. Но на човек в депресия не можеш да угодиш, него нищо не го радва. Даже не иска помощ, само скапва и другите около себе си. Според мен при вас е същото, но той е този, който преживява нещо. Лошото е, че депресираните сме егоисти, не мислим, че и другия също преживява нещо. Пътят, по който всички вървим, е много различен, но и много еднакъв. Има семейства, които не успяват да го извървят, има и такива, които стават по-силни. Поняког Когато си дълго в този омагъосан кръг, се изказват едни грозни думи, които просто са израз на такава безпомощност.
В петък ще пусна микробиология. Вече не се надявам на чиста микробиология. Надявам се настинката да няма нищо общо с левкоцитите на директната микроскопия. Ако нямам масово левкоцити, ще пиша на ЦАР, едновременно с това края на януари смятам да пиша и на Турция, нищо не пречи да ида на преглед там. Но честно казано нито трансфер ми се прави, нито в Турция ми се ходи. Ако не бях с бактерии, които изискват постоянно да се старая да ги държа в граници, щях да се вглъбя в работа. Днес се подписа договор между моите клиенти за създаване на екип около мен с още 5 човека, които аз ще обучавам и ще ставам ръководител на екипи, ще отговарям за разработка на функционалности и т.н., чака ме много натоварена 2020 и ми се иска да се вглъбя в нея. Ще оставя стерилитета междудругото, ако остане време за него.