Момичета, здравейте. Честито на спечелилите ваучер- да не се задържате много в опитите;) Магииии <3 При мен какво бях 10 дни на Авелокс и някво противогъбично, дано сме убили тъпата уреаплазма парвум. Изписа ми иногинол и исофолик комби (не съм много сугурна, ще видя рецептата) . Говорихме по-обстойно този път и каза, че причината е била плацентарна недостатъчност. Което на мен ми стига и спирам вече да дълбая. Другото интересно,което каза, че фракси и аспирин заедно се взимат. Защото едното е антикоагулант (фраксито) а аспирина е антиагрегат. Не се прави едното да е днес, другото утре. Това ще ми е терапията и при + отново и прогестерон евентуално. Имах зверски много работа, но така ми минава времето по-бързо . Буквално бях на режим цял ден бачкане, взимане на малката , време с нея, и като я припя пак бачкане докато не заспя на лаптопа. Сега се поуспокоиха нещата , пуснах контролата за парвума да видим какво ще излезне.А, и една МБ,защото май имам гъбичка покрай АБ-то Не съм настроена за бебеправене (още е рано и не можем) а пък Митко е един оптимистичен...
Да разкажа аз за срещата ми с Тери. Пишем си с Терито, уговаряйки се за среща в Пловдив покрай ходенето ми при Конова. И от приказка на приказка, разбирам аз за Храм Свето Успение Богородично - Златна Ябълка, Горни Воден. Та решавам аз, че ще ида сутринта преди Пловдив, мислейки че е квартал на Асеновград ( то и така пишеше в нета). Отивам до Асеновград, кефя се, че и на Тери ще занеса и светена вода, но тъкмо влизам в града , виждам няква църква и решавам , че ще питам дали е това някаква случайна жена. Оказва се , че изобщо не е в града а на кръговото преди Асеновград има втора лента, на която пише Горни Воден. Мъжа на дъщеря й или там , или до някакъв друг манастир до него( който ми даде за ориентир Манастир "Св.св. Кирик и Юлита" кв. Горни Воден) бил свещенник. Щяла с мен да се качи, но имала уговорка. Тери ми каза и за една Рибна църква в Асеновград, но не я намерих (не съм и търсела много, де).
Тръгвам да се връщам, защото времето напредва за прегледа- виждам се с Тери в Пловдив <3 Минавам и Конова. Обаче, не знам защо си реших, че ще се върна да го видя къде е поне. Айде пак към Асеновград. Взимам я тая, втората отбивка( която още на първото ходене щях да взема, но навигацията съвсем другаде ме заведе) , хващам път нагоре. Говоря си с една приятелка по телефона и почвам и обхвата да губя, стъмва се. Викам си 100% ще е заключено, но поне да видя къде е. Някакви момчета с бмв ми дават зор отзад. Аз сууупер дебилно си карам и все едно... не знам как да го обясня грам не съм притеснена (а обикновенно бая се филмирам да не съм се изгубила и тн) . Та стигам аз нещо като храм( навигацията все още ми дава път нагоре) но абсолютно против всякаква логика решавам , че ще слезна да видя какъв е този храм. Тъмно е ( аз недовиждам) и не мога да позная дали е това мястото от снимката. Влизам в дворчето и заключено. Ехх... Почват да ме лаят отнякъде гооолеми кучета , а мен много ме е страх. Викам си- само ми липсва да ме наръфат с мойте глупости. Обаче видях чешмичка с вода и викам- поне малко вода да си налея. И докато точа се отваря една врата от двора и една жена вика ‘ кажете?’ И аз такава питам дали е това златната ябълка? И тя, това е.Чакай. И аз отварям едни очи, отваря ми тя. Взимам свещички и питам къде да запаля и дали нещо по-специално се прави при загуба на рожба. Тя вика, чакай ще извикам Отчето. От там всичко ми е мъгла. Отчето сигурно ме е помислил или за малоумна или за не знам каква. Пита ме някакви въпроси , аз едвам успях да измъмря нещо. Много силно място- да знаете. О,да – каза ми ,че макло преди да дойда аз , са докарали иконата от не знам къде, и че само,когато е там можело да се чете. И да съм идела по-рано -нямало как да ми чете. Даде ми и книжка с молитви и телефона си- ако ми е тежко и няма с кого да поговоря, винаги можело да му звънна Та така... За , който иска може да иде да се разходи. Тери, ами коланчето го свалям, когато се къпя. Почнало е леко да се разбридва, но си го връзвам, чинно.