Тъкмо се връщам от уролога. Казах му, че имам стерилна урина. Той каза, че едно изследване той смята за стерилно, ако са е направено трикратно и то през 7 дена. Смята, че чистите ми микробиологии, всъщност не са били толкова чисти и ако съм ги правила 3 пъти щяло да се види, че тръгва пак растеж.
Видя ми микробиологията. Каза, че щом имам в цервикалния канал, според него на мен инфекциите са ми в матката и се стичат и колкото и да ме дезинфекцират, бактериите са си горе. Ентерокок той намира за доста гадна бактерия, особено ако Мишо я хване. Твърдеше, че ако не приема пак антибиотик след 2 седмици пак ще съм при него, защото бактериите ще се преместят от входа на влагалищото към входа на уретрата, защото са съседни. Аз му обяснявам, че 2 години нямам проблеми с урината, той пак ми твърди, че ще имам. Ама то по тази логика и ануса ми е до влагалището, значи винаги ще имам и вагинално бактерии.
Каза, че при мен явно пероралните антибиотици не вършат работа и ми даде направление за гинеколог, който според него трябвало да прояви добро желание и да ме хоспитализира. Казах аз, че не искам повече антибиотици, той каза, че според него е грешка. Такива бактерии се гонили до дупка. Имали случай с 26 антибиотика. Ама това не ми се струва нормално просто. Не че не съм близо вече и до 26ия антибиотик и аз. Ако ми беше назначил венозния антибиотик директно по време на цистита, даже щях да се радвам. Ама сега защо? Написа ми с Ентерокок кои антибиотици венозно се прилагат, а ако не било венозно комбинация от 2 антибиотика трябвало. Човекът определено разбира доста от бактерии, защото ми разказваше какво пишело в книгата на д-р микробиолог от Плевен за Ентерококови инфекции. И не знам какво да правя.
Май по-скоро клоня към нищо. Ще си ида в понеделник при хомеопата и ще говоря с нея. Тя 100% ще е против идеята за анитибиотик. Ако подкрепи, в Ню лайф няма смисъл да ходя, те там нямат отделение. Най-много да запазя час при д-р Даскалов в Селена. Въпреки, че смятам, че и д-р Даскалов ще е на мнение да не се взимат повече антибиотици. На няколко момичета, включително Мц, казва да спрат антибиотиците.