Мис Каприз, честито и от мен! Успешна бременност и щастлив финал ти желая!
Тери, браво за хормоните.
Фани, радвам се че писа, не мога да повярвам че вече става на една бебока.
Круела, честито сърчице❤
Яничка, как те разбирам само...прави си тестовете в България, ако питаш мен. Но според мен в Испания ти говорят за придобита тромбофилия, а е хубаво и вродена да изследваш.
Аз тъкмо бях при GP-to тук. Говорих си де факто със студентка по медицина, тя ми влезна в положение, ако зависеше от нея и по- добре щяха да се получат нещата, после тя е преразказва на лекарят и сега пак ще ме пращат на специалист може да сменя болницата, може и в същата да остана ще го решавам, което е добре. В понеделник ще ми изследват хормони -TSH, FSH,естрадиол, тестостерон и ...уф оставих листа в колата (едното нещо не го знам какво е) . Освен тях и прогестерон, за да видят овулирам ли, опитах да обясня, че днес ми е 17- и ден от МЦ и аз все още съм с негативни тестове за О и тогава , ако въобще е минала О, ще е твърде скоро....Е няма...те си знаят тяхното, то прогестерона се натрупвал до 5 дни след О, хубаво , но аз още не съм имала О... В болницата, като се добера, ще ми изследват пак глюкоза и чудеса, но до кръвните тестове да спирам Л-тироксина и метформина.... Поговорихме си затова, че чувсвтам, че тук не се прави достатъчно за това аз да постигна успешна бременност..., ама то и да правят...какви са тия хормони по никое време не знам. Поне Ще ми изследват ТСХ-то . Вие като го изследвате пиете ли левотироксина в същият ден или не се взима?