0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #740 -: Декември 02, 2019, 12:54:28 pm »
Хрис, това, което виждам е ,че се преави Аеробно култивиране, а какво се случва с анаеробите?
Както и да е де. Важното е, че пише, че няма левкоцити, което значи, че няма инфекция. Но пък и аз съм без левкоцити, но последно имах анаероб - Стрептокок.
Лактобацилите почти ги няма. Сама знаеш, че в Турция докторът държи на лактобацили, защото според него играят важна роля за имплантацията. Аз лично си купих Нарине лейди с живи лактобацили и си ги вкарвам директно с хранителната среда във влагалището, Много съм доволна от този продукт. Силно ти го препоръчвам, ако има време до ходенето в Турция. Ако няма: купи си Гинофит и слагай няколко кутии. Да ти нормализира ПХ-то вагинално, за да се размножат лактобацилите и да подтисне средата за вредни бактерии. Ако в момента нямаш бактерии, то си им предоставила прекрасна среда да се заселят, защото са на изчезване лактобацилити. Така че според мен трябва да се опиташ да върнеш доброто количество лактобацили, което става доста по-лесно, когато все още се виждат по 2-3 на поле, а не като при мен 0. Поинтересувай се, ако можеш анаероби включени ли са в тази микробиология. Ако не беше споменала за обилно течение, бих казала, че всичко е ОК, защото левкоцитите са ОК, но в този случай бих проверила.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #741 -: Декември 02, 2019, 14:43:05 pm »
 Тери, благодаря :-)
Платих към 12лв не знам дали включва и анаеробни с микробиологията съм на голямо Вие. Утре ще проверя в лабораторията.
 Нямам вече течение, беше 4-5 дена преди и по време на прегледа, като преди прегледа беше разтеглива, прозрачна, а в деня на прегледа  бяла, кремообразна.
 Лактобацили почти винаги нямам и до сега не са ми изписвали нищо :-( .
Не знаех, че в Турция Карликая държи на лактобацили ( не са ме питали как са на първият преглед).
 Очаквам да ми дойде  на 09.12, а  според бейбиплан  на 12.12  . Долу-горе тогава се очертава да ходим до Турция.

*
« Отговор #742 -: Декември 02, 2019, 14:53:14 pm »
Hris, че то точно ти ми прати един клип, в който доктор от Бахчеджи (може и Карликая да е бил не помня) говореше, че държат на лактобацилите и чиста среда. Че при нужда правели биопсии и гледат да възвърнат лактобацили, защото според тях имат отношение към имплантацията. На ДРЗ тази година и д-р Щерев излезе със същото твърдение.
« Отговор #743 -: Декември 02, 2019, 15:08:16 pm »
 Като каза за клипа се сетих, но за сега поне не са ме питали как ми е микробиологията.Ще питам сега на следващото ходене.
 Леле това Нарине лейди  70 лв.

За клиника Щерев пък...точно... и там ми бяха такива лактобацилите и никой не ми предписа нищо :-) .
 След  първата неуспешна имплантация да ми бяха казали да взема нещо.
 След втората пък даже и не искаше да говори с мен лекуващата ме  :-).
« Последна редакция: Декември 02, 2019, 15:14:49 pm от Hris_80 »
« Отговор #744 -: Декември 02, 2019, 21:53:11 pm »
Здравейте момичета,много е тихо тук няколко дни. На мен преди 2 дни почна да ми зацапва кафяво,много се стреснах. Свързах се с док,спря ми фраксипарина за 1 ден и ми увеличи зарзиото по 1 деление през 1 ден. Вчера ходих до спешното,защото ми се стори че има и червена кръв,но всичко изглежда наред,човечето расте и вече е цели 0.34см. Предписаха ми дицинон и калциум фосфо С. В сряда съм при док той да си каже тежката дума,но някак си този път съм много по спокойна,каквото има да става,ще стане. Лека вечер на всички.
*
« Отговор #745 -: Декември 02, 2019, 22:51:04 pm »
Круела,стискам палци,всичко ще се нареди.
Защо имаш такъв куп лекарства,каква е причината за всичко?
« Отговор #746 -: Декември 02, 2019, 22:54:00 pm »
Ох слънце това е нищо,аз съм с една шепа хапчета сутрин,обед и вечер. Док като му казах че съм бременна ми изписа 1000 неща уж за задържане,пък да видим до къде ще я докарам.
*
« Отговор #747 -: Декември 02, 2019, 22:59:19 pm »
Круела,стискам палци!
Аз в момента пия един пробиотик с лактобацили ,дали би помогнал ,има ли смисъл да ви го казвам,или няма смисъл,към Тери и Хрис се обръщам.
« Отговор #748 -: Декември 02, 2019, 23:44:25 pm »
Cruella De Vil, стискам палци!!!
Слънчицето, кажи го.
« Последна редакция: Декември 02, 2019, 23:48:21 pm от Hris_80 »
*
« Отговор #749 -: Декември 02, 2019, 23:56:42 pm »
Пролактон форте.Аз затова първо питах,че аз съм в дивана опъната, а той е на секцията под телевизора,ама за тебе станах😁.
« Отговор #750 -: Декември 03, 2019, 00:00:04 am »
 :youwoman: оценявам го  :bighug:  благодаря :hug2:
P.S  ще върши ли работа при мен? Липсата на лактобацили са ми във влагалищният секрет.
« Последна редакция: Декември 03, 2019, 00:05:08 am от Hris_80 »
*
« Отговор #751 -: Декември 03, 2019, 00:11:59 am »
Тука вече не знам,аз се колебаех дали да ги кажа,ама някой по-запознат ще даде мнение.
*
« Отговор #752 -: Декември 03, 2019, 06:40:52 am »
Круела, да не би да се е загнездвало бебето, спомням си, че и Павла има такива зацапвания, а било доимламтиране. Всичко ще е наред щом така го усещаш. Кога се очаква да чуете сърчице?
Хрис, не си давай парите на вятъра за перорален антибиотик. Не съм ги спирала от две години. Нищо. Освен ако не е от онези скъпите пробиотици, от които пак трябва няколко кутии да се изпият. Странно защо нямаш лактобацили от толкова време, средата нещо не е наред. За по-евтин вариант ти препоръчвам Гинофит.
Аз тъкмо се похвалих колко съм доволна и ми се появи бяло течение, дано е овулационно, че ми е време.
Ех, много е самотен този декември месец значи. Никакво коледно настроение нямам. Всяка Коледа си казвам:"Няма все да е така" и една година по-късно съм на същия хал. Даже не мечтая за бебе вече, а за шанс да пробвам да имам дете. Самотен Месец е, не ми се украсява вкъщи.  Семейните празници могат да са най-хубавото и най-болезненото нещо
« Отговор #753 -: Декември 03, 2019, 08:16:24 am »
 Добро утро, момичета!
 Тери, напълно те разбирам. От години не съм украсявала, но тази година ми се преиска. Така го почувствах. Въпреки проблемите с хормоните, липсващият МЦ душичката ми има нужда от малко празнично настроение....
 И на пук снощи се почувствах като най-саката кучка.
 Канени сме на имен ден. Снощи моя се прибира и започва разговор отдалеч. Мъжът му бил казал нещо и  такъв забави разговора. И аз охилена " Y " е бременна  :cheerleader:. И той да, ама имала проблеми, сложни били нещата, ама сега били закрепили положението...
 И тук последва шамара... чудели са се дали да ни казват. То още никой не знаел, ама ако не ни кажели то пък си и личало... Та били се притеснявали как съм щяла да се чуствам....
 Буквално кръвта ми нахлу в главата.
  И моя го отнесе... "Как трябва да се чуствам според теб?" го попитах.
 "Вариантите са два: Или се радвам за тях или си казвам баси тая пък що и как е забременяла" .
 Ето затова не исках да споделям, че имаме проблеми. Ако знаеха, че сме избрали да сме бездетна двойка предполагам нямаше да правят такова просташко предположение.
 Снощи реагирах бурно и ММ го отнесе, но се почувствах  обидена, че ме мислят за човек, който не може да се зарадва на най-страхотната новина...

« Последна редакция: Декември 03, 2019, 08:27:01 am от Hris_80 »
*
« Отговор #754 -: Декември 03, 2019, 08:33:12 am »
Хрис, защо по дяволите казват"чудихме се дали да ви кажем",това чудене трябвало да го пазят за тях си,и в крайна сметка тя не е единствената ви позната с дете или бременна,понякога хората направо ме изумяват!
Тери,наистина няма да е все така!Ами изживей го като последната ви Коледа без дете,купи си нещо много скъпо,пий червено вино,абе поживей си,ще имаш деца,просто няма да е тази година.Не се отчайвай,понякога наистина е много трудно ,но аз и не само аз,те разбирам и знам че няма да е все така.🤗
*
« Отговор #755 -: Декември 03, 2019, 08:34:04 am »
Круела, да кажа спокойно и аз имах зацапвания и то на няколко пъти.

Тери, душа, че не си на близко да те нагушкам и да си поприказвам с теб!

Хрис, има всякакви хора знаеш, и на мен така са ми казвали.Гледай твоя душевен комфорт и не мисли за на хората глупостта.

*
« Отговор #756 -: Декември 03, 2019, 17:58:24 pm »
Здравейте момичетааа! Имам въпрос към вас, който не мъчи. Миналия петък гинеколога ми би хориомон и каза секс след 36 час през 2 дни. Днес отивам при него, каза че съм овулирала и ми изписа утрогестан и дуфастон. Та въпроса ми е да продължавсме ли с опитите или да разчитам на един опит.....
*
« Отговор #757 -: Декември 03, 2019, 19:50:20 pm »
Оф, Хрис. Така много ми отмиляха с 'мислихме да не ви казваме'.

Мц, какъв този секс през 2 дена. За къде да се пазите? След инжекцията по 2 пъти на ден. Като мине О вече няма смисъл. Ако ви се прави си правете обаче.
« Отговор #758 -: Декември 04, 2019, 10:01:22 am »
Хрис, или казват или не. Стига с това мислене. То ако е така, дай да се затворим в един изолатор от всички бременни. По край нас която забременееше директно си го казваше. Без това ама ние мислихме. Преглъщах го и продължавах, защото знаех че и моя ред ще дойде, както и стана.
Круела, от колко си на преглед днес?
« Отговор #759 -: Декември 04, 2019, 11:08:08 am »
 Благодаря, момичета. Не очаквах от това семейство подобно отношение и може би затова ми стана така тъжно. Като върнах лентата на зад обаче си припомних, че жената е доста суеверна( имаше изказване преди време, че когато качва снимка на детенцето във Фейса то се разболявало на момента... и подобни) и може би не искала да ни казват заради състоянието и.
 Реших да откажем поканата, ММ ме подкрепи. Знам, че сега ще си кажат " Ето станало и е кофти", но на мен ми се изписва на лицето как се чувствам и ще е конфузна вечер, не искам тя де се притеснява и филмира. Важното е сега да е спокойна и да са добре.

Не знам как толкова години не съм попадала на тази тема  :D . Може би, защото е в раздела "  Нашите дългоочаквани деца ", но понеже тази година съм решила да пусна Коледното настроение у дома( ще извадя Коледната украса след години изгнание в мазата :-) ) в момента я чета и на "детето в мен" му е забавно ... :-).
 http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48651.0
 С ММ много пътуваме когато имаме свободно време и дано един ден и детето го запалим по пътешествията :-)  :balk_179: :balk_177: :balk_183:

Круела, пиши ни  :bighug: