0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #700 -: Ноември 26, 2019, 14:42:13 pm »
 Yanicka, много, много се радвам, че се понареждат нещата. Сега бързо възстановяване ти желая-физическо и психическо. Една хубава Коледа и Нова година нека изкарате и догодина да гушкаш бебче .
 Лято, успех на снимката, ако мога да те успокоя мааалко. Аз имам правени две в различни болници и бих сравнила болката с по-болезнен цикъл, да не кажа, че съм имала много по-болезнени МЦ. Не съм приемала болкоуспокояващи нито преди, нито след ЦС.
 Magi_st, благодаря за напомнянето за Коледната инициатива... аз нямам лекар във БГ. Т.е обречена съм или да пробвам тук с ДЯ или да приключвам с опитите.

Иначе още нямам МЦ и си записах час за гинеколог да ми каже пак кооолко ми е зле положението :-( . По мои сметки пропуснах един цикъл. Последните ми два месеца бяха с по 25 дена. Та днес ми е 38 ден. Миналата година като казах имах пак такъв дълъг МЦ -49 дневен. Тогава го отдадох на голям стрес който бях преживяла. Та такива неща при мен :-)

Идва Коледа, чакат ни такива чудеса момичета така, че НИ пожелавам успех :-) .

*
« Отговор #701 -: Ноември 26, 2019, 14:48:28 pm »
Привет. Направо към резултата- запушена лява тръба. Но е запушена още в началото, където тръгва от матката и затова не било проблем. Щяло да се наложи намеса ако поне донякъде тръбата пропуска, но в тоя случай можем да започнем скоро. Чакам Ц, след което броя 20 дни за блок инжекция и нататък ви е ясно. Решихме да не е на тоя цикъл заради коледните празници, така че след декемврийския Ц започваме. Ми ще ми дойде пак като баткото май, той е след януарски Ц.
Яничка, радвам се, че вече си изписана и нещата вървят на добре вече.
А тая сутрин двете свещички почти една след друга ги сложих (през 40 минути) и на път за болницата въобще нямах чувствителност за нищо- ни крака, ни ръце усещах. Бях се напрегнала яко, даже легнала и гола бях готова да ставам от масата от шубе. Стиснах очи, отворих ги и се отпуснах. И мина без да усетя каквото и да е. Сега се чудя на себе си за какво го брах тоя страх?

*
« Отговор #702 -: Ноември 26, 2019, 15:58:43 pm »
Лято, вече можеш да си отдъхнеш. Честно казано не разбирам, какво точно искат да кажат докторите, но се радвам, че запушването не е проблем за теб. Действай и успех 🤞
Яничка, браво, страхотна лигавица. Поздравления за хубавите яйчници 🤗 Обнадежди и мен с историята за жената от стаята ти.
Улавям се (съвсем осъзнато), че съм на доста приливи и отливи относно надеждата за прекрасен финал. Ежедневно губя кураж и се отчайвам, след това чета или чувам за чудо и отново се изправям. После пак и пак и пак едно и също.
И в тази църква ходих "Златната ябълка" и колан носих една година и ябълка ядох. Икона ми даде попа, която стои на шкафчето ми до леглото. Много момичета споделят, че няколко месеца след посещението си там са забременели. Може би аз не съм направила нещата правилно  :?
Тери, както казват момите, всички са един дол дренки. Ей го и моя, всяко хапче е с напомняне, все аз следя дали ги е изпил. Но не спира сладкото и той, а трябва, защото килцата са му в повече. Много е смешен горкия, пие кломифен и Спимен (в него имало трибестан или някакви билки, които присъствали в трибестана). И двете му повишавали тестостерона до колкото разбрах, освен че спимена вдигал и самолета. Постоянно е готов за гушкане и се чуди какво му става, чак се плаши  :lol: А аз си трайкам, че ще вземе да ги намали или спре  :D :D :D
*
« Отговор #703 -: Ноември 26, 2019, 17:52:03 pm »
Лято, важното е че мина всичко.И аз щях да ти казвам, че е много скоро Коледа и надали ще стартирате толкова скоро, но докторите си знаят.

Хрис, мисля че отговаряш на условията, прочети ги.Стискам палци всичко ще се нагласи.

Яничка, малко почивкаи стартирате.Радвам се че всичко е минало, звучиш добре.

Лейди, според мен(лично мнение), крачките с които вървите са прекалено малки.

*
« Отговор #704 -: Ноември 26, 2019, 20:16:18 pm »
Хрис, Зачатие не финансира само инвитро в България. Могат да ти преведат пари на клиниката в Турция, ако те изберат. Права ли съм, Маги?
Аз до края на моят ваучер имам още 6-7 месеца, дано се роди някое зачатско бебе от него.
Лейди, разбирам те напълно. Особено като си дълго време в застой. Тези две заветни черти и двете не сме ги виждали и някак си е трудно да си го представим. Аз не си представям живота си без дете, родено от мен, осиновено, ще гледам внуци.  А ти ходи ли на ходжата, помня, че се чудеше. Аз все си спомням, че ми каза:"поне още една година ще си така". Най-рано значи края на януари, ама поне не каза поне две години, значи имам краен срок.  Много измислено звучи този ходжа, ама като влезеш там и се чудиш какъв research ти е правил. И на Вистал една позната беше ходила и си спомням, че беше казала, че са се размърдали някакви енергии и там.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #705 -: Ноември 26, 2019, 20:25:05 pm »
Аз тъкмо си мислих,че Хрис не отговаря на условията,но ако Зачатие финансира и опити извън БГ,тя трябва да пробва.
Тери,ще забременеете всички,просто дано е по-скоро.
*
« Отговор #706 -: Ноември 26, 2019, 21:01:15 pm »
Аз поне не виждам нищо за рестрикция за клиники. Маги ще каже.
Оле, като се замисля, че миналата година по това време се готвехме за коледно събиране на Зачатие и се видяхме с Маги там, а сега ще става мама на три момичета <3
Яничка, почини си малко. Мислиш ли да си вземеш ембрионите?
*
« Отговор #707 -: Ноември 26, 2019, 22:24:29 pm »
Хрис, пусни си нещата. Нали е клиника която няма договор с ФАР.

*
« Отговор #708 -: Ноември 27, 2019, 14:59:35 pm »
Маги, съгласна съм с теб. Наистина правим малки крачки. Когато правихме план за действие, док успя да убеди ММ, че това е правилно поведение. Сега не иска да чуе за избързване или прескачане на точките по плана. Аз й казах обаче, че ако инсеминациите не се получат, ще си взема документите и ще кандидатствам в друга клиника за инвитро. Не й стана много хубаво...
Тери, не ходих при ходжата. Много натиск имаше около мен, че съм християнка и не бивало. Реших да изчакам. Ходих да ми леят куршум преди няколко месеца. :lol: Леле започвам да се смея на себе си  :lol:  :lol:  :lol: Като ненормална обикалям къде ли не. За три години какво ли не съм направила  :D и малчана вода съм пила  :lol:  Дано съхраня здравия си разум  :lol:
*
« Отговор #709 -: Ноември 27, 2019, 15:09:30 pm »
Спомням си моят мъж как каза: "Само да не ти излезе чиста микробиологията веднага след ходжата, че сигурно в болница няма да стъпиш повече". И гледай на другия месец чиста микробиология :D :D :D :D :D не съм го посещавала отново, аз по-скоро имам натиск в обратната посока. Приятелките ми и родителите ми все ми намекват пак да ходя при него.
*
« Отговор #710 -: Ноември 27, 2019, 15:41:39 pm »
Здравейте всички :)
Да се включа и аз в темата с ходжата. 2010 г. някъде през пролетта ходихме с една дружка там, май празник беше някакъв...и знаехме, че на този ден се ходи :) Седмица по-късно или две, моята приятелка разбра, че е бременна, а аз юли правих първото си инвитро и забременях :)
Не казвам, че това ни е помогнало, но си е някаква надежда!
Успех на всички желая!
*
« Отговор #711 -: Ноември 27, 2019, 17:05:47 pm »
Пете, според мен на църкавата сте ходили, не на ходжата. На църкавата се ходи преди Великден. Надежда си е разбира се. Аз съм вярващ човек, но повече вярвам в съществуването на Господ, отколкото, че ще ми се случи чудо. Това коланче повече ме кара да се чувствам сякаш нося осветено кръстче с мен, отколкото някакво "заклинание".

Как ги пазите тези колани, булки? Моят вече на 4-ти ден и едни конци стърчат от него, пък не искам да ги режда и да ги хвърлям в коша, че са от църква.

Чета, че жените в Турция правят PRP, сега прочетох, че и в КИРМ имат
https://www.facebook.com/MckirmSvetaElisavetaPleven/posts/2549511798429623?__tn__=K-R
« Последна редакция: Ноември 27, 2019, 17:27:13 pm от teri_90 »
« Отговор #712 -: Ноември 27, 2019, 18:13:03 pm »
Момичета снощи ми попадна статия че ще идва в София лекар от Турция и ще прави безплатни консултации. Пишеше че използва някаква нова техника със стволови клетки при жени с ИЯР. За съжаление не откривам статията да ви постна линк но ако се поразровите в чичко Гугъл със сигурност ще я откриете. Все второ мнение никога не е излишно пък още повече когато е и безплатно
« Отговор #713 -: Ноември 27, 2019, 19:41:20 pm »
*
« Отговор #714 -: Ноември 27, 2019, 21:22:36 pm »
Еличка, радвам се, че хвърляш по едно заспало око и в нашата тема.  Аз ви се радвам с бонбонката в другата.
Аз пък скоро попаднах на това, но не знам дали не става въпрос само за хора за ДЯ. Въпреки, че не го пише в изискванията
https://www.facebook.com/736908572997887/posts/2855171401171583/
*
« Отговор #715 -: Ноември 28, 2019, 11:12:33 am »
Момичета, аз съм в лабораторията и правя обременяване. Сега чакам за взимане на 120-тата минута. Обаче НОМА индекса е излязъл. Дали е финалният или ще се промени след последното взимане?

26.09.2019
*
« Отговор #716 -: Ноември 28, 2019, 11:33:38 am »
HOMA e кр.захар+инсулин (на гладно)/ 22,5

Тоест няма да се промени. Колко ти е? Как си?
*
« Отговор #717 -: Ноември 28, 2019, 11:38:19 am »
HOMA e кр.захар+инсулин (на гладно)/ 22,5

Тоест няма да се промени. Колко ти е? Как си?

2.56, дава го в рискова зона
И вит.Д и Б12 не са добре, ма като излезе всичко ще го кача.

Иначе съм добре. Вече се чувствам като човек, че бях направо развалина.

Исках много работи да пиша, но от телефона е много неудобно.

26.09.2019
*
« Отговор #718 -: Ноември 28, 2019, 12:41:45 pm »
Нома индекс е захар * инсулин /22.5, не захар + инсулин.
*
« Отговор #719 -: Ноември 28, 2019, 12:52:06 pm »
На мен 2.56 ми го пише на изследването. Не съм го смятала.

26.09.2019