0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #680 -: Ноември 25, 2019, 14:21:14 pm »
Kukapetal, ако го докарам някога в този живот до трансфер в България, няма да имам Естрофем преди трансфер, защото не успява да ме блокира и овулирам изненадващо. Ще дебнем овулация и броим от нея колкото трябва дни и прибирам снежковците (Амин). Ама дали, един Господ знае.
Така че, споко. Просто трябва повече следене. През ден прегледи, за да се таймира овулацията.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #681 -: Ноември 25, 2019, 14:30:01 pm »
Тери а с вас какво се случва? Мисля те теб от няколко дни. До къде стигнахте с лечението? Кога ще пускаш контролна микробиология?
*
« Отговор #682 -: Ноември 25, 2019, 14:43:40 pm »
Добре съм, момичета. Имам си матка  :lol: Доктора каза, че не е било розово положението. Плацентата е била толкова калцирана, че направо на хрущял е била. И голямо парче на всичкото отгоре.
За утре чакам ехограф и подробни обяснения. Сигурно ще се връщам след месец за хистероскопия.
Сега отивам да спя, че още ми е зле от упойката.

26.09.2019
« Отговор #683 -: Ноември 25, 2019, 14:46:06 pm »
Яничка радвам се че всичко е минало добре. Почивай сега.
*
« Отговор #684 -: Ноември 25, 2019, 15:14:48 pm »
Круела, мило ми стана, честито сакче 🤗 На 4.12 и сърчице да чуете ❤
Яничка, радвам се, че си запазила матката и че си била в наистина добри ръце. Живи и здрави да са хората, които са ти помогнали. Првгръщам те и аз!
Кукапетел, аз се излъгах и ходих на такова изследване.  Нарича се термовизуална диагностика. Резултатите излязоха на 3ти ден след прегледа и отчетоха проблем в лявата ми гърда, като ме насочиха към мамолог и никъде не се описваше резултат, както имаше в брошурата. Хората които правят изследването не са мамолози  8O Бях шокирана. С този резултат си записах час при мамолог. Отидох и обясних. Доктора ми каза, че съм поредната на която дава отклонение. Прегледа ме много обстойно. Слава Богу нямам нищо! Повече не бих отишла на преглед с този апарат. Наистина е безвреден, но не е и верен. Само създава стрес. Ако искаш може да прочетеш по форумите, какви са отзивите. Дано всичко е наред и при теб ❤
« Отговор #685 -: Ноември 25, 2019, 15:22:15 pm »
Яничка, много се радвам, че всичко е минало добре, матката е запазена, браво! От тук нататък само хубави новини!
Маги и Тери, звучи супер това, ще споделя с лекарката и да видим какво ще реши.
Лейди, много благодаря за полезната информация, досега четох отзиви, като теб мислят повечето жени, така че на ехограф ще си отида при мамолог.
*
« Отговор #686 -: Ноември 25, 2019, 15:27:18 pm »
Яничка, почивай. Важен е крайният резултат. Той ще е бебе- пухкаво, розово и гушкаво. Лошото остава зад гърба ти вече!

Кукапел, не знам защо тъпчат млади жени с естествена О с 100000 неща. Една позната я блокират, че после естрогени, че после трансфер с 3-4 дена отстояние, че после 1000 неща и накрая минимална доза прогестерон ѝ дадоха. Чак се изумявам. От къде да  дойде тоя прогестерон, като няма О. И са упорити- 4 трансфер по една и съща схема. Последния беше биохимична.
Така, че ако си имаш О, не виждам причина да ти я потискат. Слънцето беше на естествен цикъл само.
За гърдите- аз имам 4 операции. УЗИ ти е достатъчен, за да се прецени какво е състоянието. По безвредно от това, че и точно- здраве.

Тери, теб те усещам, че трябва да се оставиш на организма си. Прекалено много неща ти дават. При теб финалът ще е сладък и сбръчкан също. Скоро ще е, наближава.

Успех на всички!
*
« Отговор #687 -: Ноември 25, 2019, 16:18:45 pm »
Кукапетъл,както Павла каза бях на естествен цикъл на ЗЕТ,отидох на 11ти ден от цикъла,прегледаха ме изписаха ми кринона,който почнах на тринайсти ден и на двайсти ден ми я върнаха,моя лекар е пълен минималист по отношение на лекарства ,държи да е близо до естественото всичко.
Круела,честито сакче,не гледай формата,те не са по калъп.Тоя път всичко е наред!Аз бих отишла на образен диагностик.
Яничка,бързо възстановяване!Ако си решила да връщащ ембриона,ти препоръчвам Александров за хистеро,правят го без упойка,нищо не усещаш и ставаш и си тръгваш.Аз след моето ходих по магазините и на кафе с Хрис и Павла после,махна ми каквото имаше да се маха ,много леко беше.
« Отговор #688 -: Ноември 25, 2019, 17:46:58 pm »
Яничка, много се радвам, че всичко е минало добре. Почивай сега и се възстановявай.
*
« Отговор #689 -: Ноември 25, 2019, 18:39:40 pm »
Яничка, дано скоро всичко се подреди. Радвам се, че е минало добре днес. Круела, ♥
Моля за помощ (пак). Утре е цветната снимка. Имам някакви свещички да слагам за болката и те са по схема. Една тази вечер, една утре сутрин и една до половин час преди изследването. Тази вечер е ясно, но втората свещичка... Въпросът е с ходенето до тоалетна. Предполагам и ми се струва логично да мина през тоалетната преди свещичката. Но ако това се забави и реално стане един час преди изследването? Няма ли да е много да са накуп почти? А последната ще е гадно, че половин час преди изследването трябва да съм в болницата, за да попълвам документи.
Доколкото разбрх след ЦС трябва да се изчака известно време заради облъчването и не бива веднага да се пристъпва към ин витро процедура. Колко е това време? Тоест може ли все пак след десет дена да ми сложат блок инжекцията и следващия месец да започнем стимулацията или ще трябва да се изчака и тя да бъде на следващ цикъл поне?

*
« Отговор #690 -: Ноември 25, 2019, 19:59:32 pm »
Аз тия свещички не ги слагах. Не са задължителни, вземи си Аулин обаче.

В цикъла на снимката не се прави нещо. Предполагам че може да ти сложат блокиращата сега.

*
« Отговор #691 -: Ноември 26, 2019, 08:04:26 am »
Благодаря. Сложих ги вече. Явно съм притеснена, до тоалетна така и не стигнах. Това наложи втората и третата свещичка да ги поставя през половин час. Сега ми е едно изтръпнало. Почти нямам чувствителност в тялото. Що тъй ме е страх не знам.

*
« Отговор #692 -: Ноември 26, 2019, 08:59:36 am »
Нещо неизвестно е, нормално.Пиши като мине процедурата!

Тери, до къде стигнахте с къщата?

*
« Отговор #693 -: Ноември 26, 2019, 09:41:28 am »
Лято, успех днес на снимката. Въпреки, че ти си се насочила към инвитро и не е чак толкова нервно положението. Дано всичко е наред, за да започнете скоро.
Маги, развитие в застой ни е всичко. И правенето на деца, и къщата. Не можем да намерим строители. Имаме само една оферта, всички други и оферти не ни дават, защото в днешно време на кой му се занимава с къщи, всички строят коопеарации. А заради новия закон за постройки над 100кв, не можем и бригада да наемем.
Но за момента не си слагам нито едното, нито другото на сърце. Гледам да си работя, защото сега е много критичен момент за кариерата ми. Загубих две години в четене на материали за забременяване, бактерии, стерилитет и т.н., което можех да ползвам доста по-пълноценно. Та сега наваксвам. Работя по 3 проекта в момента, след Нова година ще започна да работя отново и по проекта за хора с комуникационни проблеми,. защото получихме съвети от хора, които искат да го ползват и ще добавим нова функционалност. Даже шефът ми каза, че щом ми се работи по този проект, ще ми насочат докторнатурата и ще направя няколко подобни неща за дисертация.

Та така, бачкам си. Чакам да дойде време за къща и за дете. Ако не дойде скоро, като стана на 30 ще започна да мисля за по-драстични мерки може би. Може за събиране на Я, знам ли. Не съм мислила. Просто годините си минават. Януари ще станат 2 години, откакто не мога да се избавя от бактерии, кой знае още колко остават, но колкото, толкова.

Лина ви писа, че е ходила на едно място, за което не й остава време да пише. Но и аз ходих тази събота, та ще разкажа. Това е църкавата "Златната ябълка" над Асеновград. И други момичета са писали за нея. Църкавата е прочута, че се моли за деца в нея. Има чудодейна икона на Богородица, около която стоят благословени ябълки. Отиваме ние в 11:30 в събота и хващем, както се вика последния влак. Попа пред носа ми затваряше вратата. И аз се затичах, та ме видя и ме пусна. Бяха се събрали 10на двойки да им се чете молитва за дете. Аз само като влязох и така ме стегна. Гледах другите жени, едни спокойни, усмихват се, аз ще се разрева. Едва се сдържах. Но докато бях там и си мисля за всички вас, за всички истории от този форум и едва се сдържах. Раздадоха ни едни коланчета, който да си вържем на кръста, докато родим. Те представляват една голяма връв, с нея ограждат църкавата и след това я режат на коланчета. Дадоха на всяка двойка по една благословена ябълка. Която да се изяде от двамата. Тук с него имахме проблеми, които няма да споменавам, но всичко става със зор просто, имам чувството, че все си завира главата в пясъка.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #694 -: Ноември 26, 2019, 09:55:47 am »
Тери, мисля че работата ще ти се отрази много добре.Прекалено много задълбаване, четене, ходене по лекари беше в един момент.Понякога човек трябва да се остави по течението.

Тая църква я знам, ама аз съм един практик!Дано ви донесе спокойствие този ритуал.

За Мишо какво да кажа.Аз поставих въпроса много ребром пред моя мъж преди Моника, че и той беше стигнал до такъв момент всичко на опаки правеше.Или започва да ме слуша и да си пие добавките или се разделяме.Аз искам деца, полагам усилия, той ако не прави същото не виждам смисъла да продължаваме.Но аз съм изключително краен човек.Много съм търпелива, до един момент след това вече е твърде късно.И той го знае, и му беше ясно, че ще се разделим като стой та гледай.Наистина съм много ужасна аз, като характер.

А Лина, да вземе да пише, че тия дни я мисля.Едно здрасти да драсне, да знам че е жива.

*
« Отговор #695 -: Ноември 26, 2019, 10:27:31 am »
Тери, заетостта, осабено като виждаш резултати, е незаменимо лечение. Работи си.
Къщата- ще се намери. Имате мястото, щом и пари имате, ще стане.

Аз съм като Маги. Агностик съм обаче. Неща, които дават спокойствие, но не приспиват и не нанасят вреда- твърдо за съм.
Мишо явно е във фаза на отричане. При мъжете понякога трябва ребром с лакът.

Лято, пиши после.

Успех на всички!
*
« Отговор #696 -: Ноември 26, 2019, 11:05:31 am »
Маги,на това му викам крути мерки :D.
Тери,аз знаеш вярвам в какво ли не,ако не помогне най-малкото няма да навреди.Аз отдавна съм на мнение ,че  трябваше да се пуснеш по течението,това е един рестарт за теб,който ще ти се отрази много добре.
Мъжете понякога са страшни магарета,моя едва пиеше едни прости витамини,когато лекарката от ЖК каза че имам гъбички и той трябваше да пие едно единствено хапче каза-ооооофффффф!Ама викам хич не ми офкай,аз до сега гък не съм казала,ти за едно хапче фасон правиш!Извини се и изпи прословутото хапче,но ако трябваха хапчета за инвитро,щях да го попилея направо.Така че ако трябва действай с желязна ръкавица.
Лято,успех!
« Отговор #697 -: Ноември 26, 2019, 11:08:25 am »
Тери, всички мъже са различни и с различни гледни точки. Приемат нещата и по различен начин. Гошо пък сам беше изявил желание да ходим в тази църква, но все не оставаше време. Ние с него имахме спор снощи относно пазаруването за бебо, ама клекна много бързо. Искат все те да са отгоре, но не става всеки път.
*
« Отговор #698 -: Ноември 26, 2019, 11:26:59 am »
А Лина, да вземе да пише, че тия дни я мисля.Едно здрасти да драсне, да знам че е жива.

Лина е добре. Онзи ден си направихме седянка в болницата и бая време откарахме. Лекуваме се взаимно дет се вика. Бачка много в момента и затова не пише.

Лято, успех със снимката.

Тери, аз едно научих дотук от пътя - правя каквото усещам и то в 99% от случаите се оказва правилното. Затова вече твърдо съм решила да се водя от инстинкта си (и малко здрав разум от правилните лекари).

Изписаха ме днес. Доктора каза, че съм с лигавица 10 мм, имам си фоликулчета и нещата изглеждат наред. Каза че в десен яйчник са малко по малко от ляв, но за 38 годиншни яйчници са пушка.
Разбрахме се януари да дойда да проверим лигавицата, че той каза че това било важно - в какво състояние ще е след абразиото. Каза, че можело и в Испания, но никаква вяра нямам вече и ще си дойда за 2-3 дни.

FH Pro-то каза да го почна след първият цикъл, а опитите след 3-тият. Така че до Нова Година съм в почивка от всякакви мисли за бебета, но това не значи че няма да досаждам тук.

Днес почивам и утре отивам да пусна планираните изследвания и да направя обременяването.

И за да стане поста ми огромен - да ви разкажа за една жена от моята стая. На 41 години забременява за първи път след много време опити, при това спонтанно. Секцио ражда. Един единствен път правят секс след раждането без да се пазят и октомври месец при преглед при гастроентеролог разбира, че е бременна в 4-ти месец. Термините на бебето е на рожденният ден на баткото.
Та много надежди ми даде. Не е вярвала, че и едно дете ще има, а сега две  preggo

26.09.2019
*
« Отговор #699 -: Ноември 26, 2019, 14:26:15 pm »
Имам код за намаление за iHerb. Примерно 4 кутии про идват 224 евро, по 56 кутията. Аз като поръчвах нямах мито. Сега не знам как ще е. Мога да го дам, ако някой се интересува.