Мис Каприз, аз ако видя кръв на 3ти ден след трансфер на бластоцист и ще скачам до небето. Прекалено рано е да е от цикъл това кървене, аз бих го приела като имплантационно. Имаме едно момиче Alexa_C, тя имаше имплантация с обилно кървене. Но спешно се обади в клиниката и й назначиха ударно витамни Ц да стопира кървенето. Бебчето се задържа, но имаше усложнения от друго естество. Така, че е важно кървенето да се спре, докато не се знае резултата от трансфера.
Лято, а защо докато чакахте не ти направиха цветната снимка, ами сега ти секат мерака. Много странно. Иначе, ако се работи прецизно, инвитро не се прави без цветна снимка. Преди цветна снимка също трябва да ти пуснат микробиология, уреаплазма, микоплазма и хламидия. В Надежда не го правят, но аз да ти кажа да си ги пуснеш, ако решиш, защото трябва да се провери как ти е средата, за да не ти качат болестотворни организми към матката и тръбите по време на Цветната снимка. Относно ембрионите. Фонда поема 200 лв за замразяване на ембриони, всичко отгоре си поемаш ти. Ако имаш много ембриони и примерно ти излезе 600 лв замразяванто, 200 са от теб. Фонда също поема един ЗЕТ. А тези 5000лв са за стимулацията, пункция, оплождане и отоглеждане на ембрионите. Ако се изисква по-силна стимулация и надвишите като сума тези 5000лв, ще трябва да си доплатите.
Лейди, не се отписвай. Другия месец е Коледа. Има време за едно чудо. Разбирам те колко ти е криво сега. И мен доста пъти все ме връщаха, колко съм ревала от инат като дете, че не му се случват нещата, както иска и когато иска. Много чака и ти.
Ще си почакаме още малко заедно. И после ние ще сме другата вълна бременни. Круела ни повлече крак. Хайде дано е Хрис следващата.
Кукапетал, каква красота само
Спомням си преди година ли беше, преди две ли, покрай Коледа мъжът ти се сецна, всичко вървеше на зле. Пожелавам ти тази Коледа да е различна като си вземеш другия месец бебетата.
И аз май ще трябва да посещавам скоро сем. Даскалови. Вече 4ти ден имам и аз не знам какво. Не е кървене, защото нямам капки, просто едно бледо кафяво на салфетката. И не е от някоя инфекция, защото си усещам, че матката контрахира. А цикъл все още йок. 30 ден ми е, което е при мен вече закъснение. Няма шанс за бременност, защото от 2 месеца не сме правили секс след ужасния цистит, който изкарах. Нещо много сериозно съм си прецакала хормоните, защото сърцето ми бие учестено, задъхвам се, а като цяло не се чувствам зле. Като децата, на които много им се спи съм. Хем съм скапана, хем не мога да легна. А ако легна сънувам, че работя. Ей досега пак работих. И как да ида да си изследвам хормони и да се лекувам, като знам, че проблемите идват от преумора, а до Нова година просто няма шанс положението да се промени.