Здравейте, момичета! Много съжалявам за лошите новини, стискам ви палци скоро нещата да се наредят по най-добрият за вас начин .
Ами ние си кютаме в къщи, краят на Октомври, началото на Ноември ще се бракуваме и някъде към 20 Ноември чакам по-другият цикъл.
На този МЦ хич не се и надявам. Въпреки, че видяха фоликул. Сега пък му е зле спермограмата на ММ. Тия в София сливи ли имаха в устата като му замразяваха матетиал миналата година не знам. Тогава нищо не казаха,че са му зле показетелите.
Верно, че после преди трансфера ни взеха пари за ИМСИ ( тогава си помислих, че е просто поредното скубане на пари ) Но можеше да кажат да вземем някакви мерки витамини, да посети лекар... моя взе да се сдухва.
Между другото не оставих аз въпроса му с антителата за хепатит Б и го пратих на гастроентеролог и излезе, че някога е имал досег със зараза. Сега не бил вирусоносител, показателите чернодробните са му в норма, но го посъветвали всяка година да се изследва, защото можел да се отключи .... и аджаба тук ми е въпроса как досега даряваше кръв...
Аз нямам антитела на хепатит Б. От 11г. сме заедно от 6г. някъде не се предпазваме с презерватив.
А през тези години докато сме заедно е ставал както казах кръводарител...явно толкова ги изследват ...