0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #580 -: Ноември 17, 2019, 09:10:25 am »
Хелиантус, някъде бях чела, че се пият наведнъж и вечер. За мъжките го бях чела де и затова съм казала и на мъжа ми така да ги пие. Аз днес съм на изследвания в Надежда. Всичко- холмони, вирусология и ОГТТ. А така ми се спи. Но нали ще си взема заповедта по-рано със седмица и в сряда ще имам пълен комплект документи. И ще се прави план.

*
« Отговор #581 -: Ноември 17, 2019, 10:41:51 am »
Да ви споделя една история с щастлив край. Докато я четях в откъси от нея виждах няколко момичета от вас, че дори и себе си.  една от малкото истории, в които се дава почит на лекарите и доброто, което правят за нас. От много време съм си наумила, че когато забременея ще купя подарък на дъщеричката на моята лекарка. Дори да забременея в друга клиника. Искам да й благодаря за часовете, които не е прекарала с майка си, за да може аз да стана майка. Докторката ми е разказвала как детето пита защо не прекарват повече време заедно, детето през уикенд е в клиниката, защото докторката е дежурна. Както пише в статията, дано срещаме само човечни лекари по пътя си.
И да е здрава прекрасната дъщеря на Христинчето, чийто живот започва с борба, но тя е победител.
https://www.obekti.bg/chovek/denyat-na-malkite-golemi-geroi
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #582 -: Ноември 17, 2019, 12:06:34 pm »
Моля за малко помощ при разчитането на тези изследвания. Все още чакам висрусология и витамин Б 12, но за вирусологията нямам притеснения.

*
« Отговор #583 -: Ноември 17, 2019, 12:49:07 pm »
Според мен всички изследвания са ти супер. Не знам защо на ТАТ са ти сложили, че е понижен, като е в референтни стойности и като това са антитела на щитовидната и колкото по-малко, толкова по-добре
*
« Отговор #584 -: Ноември 17, 2019, 13:10:55 pm »
Да, и аз това гледах досега в нета. Но повече ме интересува ОГТТ как е, че не са му задали референтни стойности, а миналото изследване не ми беше добро. То беше през април. Сега ще го издиря, но според него трябваше да пия Глюкофаж. Специално съм го спряла от 2 месеца, за да се излседвам отново, но все време нямах.

*
« Отговор #585 -: Ноември 17, 2019, 13:13:08 pm »
ОГТТ-то ти  е супер, като по учебник
*
« Отговор #586 -: Ноември 17, 2019, 13:34:48 pm »
Благодаря ти Тери. Намерих си предишното, което бях оравила след 3 пакетчета 3 в 1 и около 5 часа след като съм се събудила, а между вземанията на кръв ходих до работата и въобще не бях в покой. Него го бяхме коментирали тук и бая ме бахте наплашли, че трябва доживот да си пия лекарствата. Като знам, че имам фамилна обремененост с диабет и много исках пак да го направя, но както си трябва. Въпреки, че няма лаборатория на света, която да ми го направи съвсем по правилата. Тая сутрин отново се излюпих в 4 и 30, но това за мен е нормално. Винаги ставам между 4 и 30 и 5 и 30. До 8 (първа веносна кръв) е минало доста време, а доколкото знам за това изследване първата кръв трябва да е до 30 минуто след сън.

*
« Отговор #587 -: Ноември 18, 2019, 10:46:55 am »
Добро утро!
Аз да питам - каква е подготовката за ОГТТ? Прави ли се нещо предните дни - да не се яде сладко и т.н.?
Днес ми взеха 5 епруветчици кръв, в сряда сигурно още ще давам в Пловдив и мислите ли, че в четвъртък ще имам достатъчно кръв и за ОГТТ? И дали заедно с обременяването мога да дам и за други изследвания?
Извинете за много въпроси, но гледам да съм подготвена, че имам много малко време.

Надявам се всички да сте добре.
Слънчев ден ви желая!

26.09.2019
« Отговор #588 -: Ноември 18, 2019, 10:57:56 am »
Яничка, вземи си пакетче глюкоза от аптеката и си го разтвори от предната вечер. Около 10 часа май бяха без прием на храна и вода и да се наспиш хубаво, и сутринта ще те боцнат. След това си пиеш глюкозата и още 2 пъти през час ти вземат кръв, така че ще постоиш в лабораторията, сядаш и си почиваш. Друго май няма. Предполагам ще може да пуснеш и други изследвания с първата кръв.
Круела, ти отиде ли за още един кръвен? Очакваме резултати 🤞
« Последна редакция: Ноември 18, 2019, 11:02:04 am от Татяна Павлова »
« Отговор #589 -: Ноември 18, 2019, 11:15:39 am »
Аз по късно ще ходя за кръвен и после на преглед. С тази  бременност се чувствам наистина по спокойна,вярвам че всичко ще е наред. Усмихнат ден на всички.
*
« Отговор #590 -: Ноември 18, 2019, 14:20:24 pm »
Яничка, спокойно, кръв ще имаш и за даряване след изследванията.
Не разтварям нищо.
Лична подготовка- предния ден без джънк фууд. Нормална вечеря към 8-9 и после само вода. Сутринта не яж и ако не издържаш без кафе- да е без нищо. Това е. Нищо специфично.

Круела, пиши след резултатите и прегледа.
« Отговор #591 -: Ноември 18, 2019, 14:53:30 pm »
Момичета излезна ми резултата 1004 е. Мисля че доста добре се покачва. Чакам пред кабинета да видим док какво ще каже. Успех
*
« Отговор #592 -: Ноември 18, 2019, 14:57:20 pm »
Ауууу супер е резултата, даже може да се види нещо.Много ти стискам палци да знаеш!

Момичета и момчета, прочетохте ли за Коледната ни инициатива? http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=54000.msg1182252#new

*
« Отговор #593 -: Ноември 18, 2019, 15:02:22 pm »
Круелааааа, бравоооо. Вече ще си е на мястото бебока с така нарастващи стойности.
Аз прочетох, Маги. Ама аз още ваучера от ДРЗ не мога да си използвам, уж за трансфер го къткам.
*
« Отговор #594 -: Ноември 18, 2019, 15:25:51 pm »
Круела,супер е резултата!Пиши после.Стискам палци!
И аз прочетох,миналата година се включих,тази пак.
Тери,до кога е валиден ваучера?
*
« Отговор #595 -: Ноември 18, 2019, 17:23:36 pm »
Ухааааа  8O Браво, Нели, браво, Круела! Страхотни чудеса се случват и аз изключително много се радвам, че са тук при нас! Пожелавам и на двечките по една прекрасна бременност ❤
Тери, вчера и аз прочетох тази история и си поплаках. Наистина има много Човеци!
Яничка, дано всички резултати са ти добре🤞
Момичета, спрях цигарите, но сладкото не мога :? Док казва да не ям, за да са с по-добро качество яйцеклетките, а аз не издържам. Имам чувството, че съм пристрастена. До сега ядох фурми, само и само да не са вафли и шоколади.
Така, аз минах 5 дневната стимулация с по 2 таблетки Кломифен. Резултата отново е един фоликул и то не с добро качество. Без стимулация винаги са изглеждали много по-добре и са нараствали бързичко. А сега този е 14 мм на 13 мм на 12 ден. Продължаваме да го следим, ще ме видят отново в сряда. Та това от мен...
Късмет, момичета!
« Отговор #596 -: Ноември 18, 2019, 17:42:17 pm »
Лейди, защо не поискаш малко по силна стимулация? Както е било при Павла. То просто няма смисъл да го пиеш този клостил. И аз бях така с фемарата. Питай ги за някакви инжекции.
Круела, направо ти е супер резултата, пу пу 😉 Ей че се радвам.
*
« Отговор #597 -: Ноември 18, 2019, 17:50:40 pm »
Лейди,остави го това сладко,те и фурмите са блъскани със захар,зора е да изкараш три четири дни,после ще свикнеш.Като ти се дояде лапай по едно лукче,за цигарите браво,аз съм бивш непушач на който все му се пуши😁,ама по-натам живот и здраве.
Този кломифен не мисля че е много добре,поне от това което съм чела за него.Точно той изтънява лигавицата,за качество не знам.Това трета инсеминация ли ви е?
Танче,при Павла е съвсем друго,със същите инжекции но по-голяма доза ние правим инвитро,за съжаление тук инсеминациите са със хапчета.И имат доста ниска успеваемост,щом аз забременях в месеца след последната,при никакво планиране...
« Отговор #598 -: Ноември 18, 2019, 17:52:25 pm »
Момичета,не се видя нищо на ехографа,в петък пак да видим. Но за сметка на това имам wow терапия (поне за мен). Зарзио през 2 дни по 1 отделение,фраксипарин,дуфастон 3х1,медрол 2х1,и утрогестан 2х3 вагинално.
« Отговор #599 -: Ноември 18, 2019, 18:05:26 pm »
Ами то от тези хапчета няма никакъв смисъл. При мен по един се образуваше, при Лейди също. С фемарата също се изтънява лигавицата доколкото знам. Аз като я пих ми изписваха едни глобули да си ги слагам. Според мен ще е хубаво да се измисли и за инсеминациите нещо, което да "събуди" яйчниците, а и щом пациента си плаща трябва да има право на избор. Ама системата ни е такава.