0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #540 -: Ноември 12, 2019, 23:57:50 pm »
Като има езикова бариера е шибано. Намери си някой, които говори добър испански да дойде с теб, за да превежда.
« Отговор #541 -: Ноември 13, 2019, 13:13:53 pm »
Кукапетъл пожелавам ти скорошен успех! Помня те и аз преди 2 години пишех в тази тема.
Тединка, много мило ми стана, че писа! Благодаря от сърце! Прегръдки!
Дойде ми цикъла и отидох на преглед, няма да е трансфера този месец, имам фоликули по 14 и 16 мм на първи ден.
Лина, питаш за протеина, да, казаха да продължа с него, но главно ми обърнаха внимание да ям повече месо, белтъчини и течности.
Успех на всички!
*
« Отговор #542 -: Ноември 13, 2019, 16:12:32 pm »
Kukapetal, нормално. Ти гърмиш от хормони. Аз след хиперстимулацията имах на следващия месец 4 доминантни фоликула и лигавица от 17мм. Не се ядосвай, според мен е за добро, да ти почине тялото. Моята докторка никога не прави ЗЕТ на следващия цикъл, каза ми, че трябва да се успокои тялото след хиперстимулация и очевидно е права.
Моят Мишо го болят бъбреците. Започна след моят цистит. Пуска микробиология на еякулат и стерилна урина. Чисто поле. Започна да пие уринали и т.н., защото въпреки чистото поле нощем ставаше до тоалетна. Урологът му каза, че имал 3мм песъчинки и може от тях да е. Прие го. Но от миналата седмица пак го боли. Започнал да има и пяна в урината. Отиде на уролог. Всичко чисто, нямало причина да го боли. Абе нищо му няма. Пратиха го на нефролог въпреки, че му гледаха бъбреците уролозите. Та бил на нефролог. Първо онова нямало как да знаят песъчинки ли са, защото толкова малко може и кръвоносен съд да е, второ песъчниките понякога се образували от бактерии и трето имал неизлекувана инфекция и възпалени бъбреци. Та нефрологът изобщо не го греели чистите микробиологии и му казал, че си имал от моите бактерии. Наааааай-сетне някой да каже на черното бяло.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #543 -: Ноември 13, 2019, 16:23:17 pm »
Тери, наистина най-сетне да хванете проблема. Сега лечение на Мишо и всичко ще се нареди.
Аз не се ядосвам, напротив, радвам се, лекувам си черния дроб и се възстановявам, че не беше леко... Забравих да питам с тези големи фоликули сега да правим ли секс или не, да не навредим нещо.
*
« Отговор #544 -: Ноември 13, 2019, 16:44:37 pm »
Кукапетал, те са прекалено големи за 2ри ден от цикъла ми се струва. От 18мм до 22мм са годни за  овулация. То с твоя темп ще е утре овулацията. Моите си бяха 4, но вървяха нормално по дни и ни караха даже секс по график да правим, защото месецът след стимулация бил плодовит.
Хелиантус, какво стана с теб? Прави ли ембриотоксини.
Ние днес се видяхме за доста бързо в Пловдив с Лина <3
« Отговор #545 -: Ноември 13, 2019, 17:46:32 pm »
Еее Тери, най накрая се показа заека от дупката. Хайде да се оправяте и двамата и догодина вече да изпитате най най голямата радост. А през това време се набесней и наживей и те чакаме с близначки 😉
Нелита как ли е? Май другата седмица щеше да ходи на преглед ако не се лъжа. Ще я чакаме с новини.
« Отговор #546 -: Ноември 14, 2019, 01:13:38 am »
Здравейте, чета ви аз, но си имаме гости ( племенниците на 1 и 4г.)и е лудница. Д-р Калчев каза, че според него ми се разминават овулацията и дебелината на лигавицата заради дългите цикли и ПКЯ, после, след като си ги самоназначих  лъснаха ТСХ-то и инсулиновата. Не пуснах ембриотоксините в крайна сметка, много четох и нещо се разубедих. Нещо съм в период на яко сдухване, много ми е криво, много ми е писнало и изобщо не ми се мисли по въпроса, направо вече ми е много сюреалистично това да забременея успешно , да родя и да имам дете, знам че ще стане, но просто съм в кофти период. Чакам си добавките, оказа се, че има мито и ще доплатя още 21 паунда, та стават общо 79, което не е прекрасна цена, но каквото такова. Решила съм да пропуснем следващата О, за да мога   мога да пия лекарства и добавки по- дълго, а и заради един работен ангажимент, супер нетипично за мен да се отказвам от овулация и опити, даже и мъжът ми беше шокиран като му казах и малко се противи  :D

Тери, дано му минава скоро на Мишо, че звучи неприятно и да ги излекуват тия бактерии най- сетне.

Кукапетъл , почивай и на следващият цикъл си прибираш снежинките за 9 месеца.
*
« Отговор #547 -: Ноември 14, 2019, 07:16:08 am »
Тери, дано това е вашия заек и най-накрая сте го намерили.Наистина няма логика иначе да си все с лоша МБ и бактерии.

HELIANTHUS, разбирам те всеки има нужда от почивка, психическа, физическа, има нужда човек.Почини, направи нещо за себе си.Доста загуби ти се събраха.

Кукапетел, почивай.Хубаво е организма да е починал и да се чувстваш добре.

*
« Отговор #548 -: Ноември 14, 2019, 15:21:29 pm »
Зяпам, зяпам в темата, но нищо. Поне не нещо хубаво. Изчакване или лекари, но не и добри новини. То е ясно, че има и такива периоди, но сякаш нещата се случват вкупом. И понеже и аз съм на изчакване, но съвсем в края на чакането и точно преди началото на някакви съществени действия все се надявам времето ми да мине с вас. Но... не би. А тоя ЦАР може ли да чака последния ден, за да си пусне новите номера? И дали ще чака точно неделя? Или даже ще ги пусне в понеделник рано? Или все пак има шанс утре да си узная резултатите от фонда? Уж бързо се развиха нещата, но съм си на изчакване от края на лятото. Вярно, че е значително по-малко чакането от повечето дами тук, но като си представя и колко чакане още ще има... Ще ми се поне тия два-три дни чакане да си ги спестя, за да пренасоча очакванията си на друго място :). Е, чакам. И на всички чакащи пожелавам чакането да си заслужава и да им носи само желани резултати.

*
« Отговор #549 -: Ноември 14, 2019, 15:46:23 pm »
Разглезихме се. 2м вече ни се виждат много, а преди и по година се чакаше :wink:

Хелиантус, ние също си давахме по някои месец почивка, че иначе е една постоянна въртележка от тестове и напразни надежди, че е много потискащо.

Ще се случат нещата за всички. Знам и го вярвам.

Късмет!
*
« Отговор #550 -: Ноември 14, 2019, 16:43:38 pm »
Всъщност не са 2 месеца в ЦАР. На 29.10. си подадох документите. Въпросът е, че знам, че ще съм следващата или по-следващата седмица и нямам търпение да разбера коя ще е, за да планувам. А иначе ако знаех, че ще имам резултати през март щях да нервнича през март. Но знам, че ще е тия дни и затова час по час рефрешвам странички и сайтчета.
 yahoo_17

*
« Отговор #551 -: Ноември 14, 2019, 16:49:12 pm »
Пошегувах се. Разбираемо е. Същото е последните 2-3 дена преди тест. Първите 10 дена минават бързо, но после  :)
*
« Отговор #552 -: Ноември 14, 2019, 17:15:44 pm »
Шега, не шега, Павла, ама си е самата истина. Жените са чакали по година-две преди година за фонда. Сега за 2 месеца и действаме. И охкаме и пъшкаме, че са цееели два месеца (Лято не визирам теб), а докато си  опресним изследванията и се оказало, че даже няма да ни стигнат тези два месеца.
Лято, ЦАР разглежда документите на хората мисля два пъти в месеца. Не ги гледат всеки ден. Та може да остават до теб 100 номера и за един ден да те одобрят, както и може да остава 1 номерче и да се наложи да чакаш до другия месец.

Хелиантус, много те разбирам. И аз така съм се уморила като теб. Няма ми го нещо хъса да забременявам, да ровя, да гледам изследвания. И съм се отдала на течението. Странно ми е това твърдение за овулация и дебелина на лигавицата. Ти нали имаш имплантация, какво общо има дебелината на лигавицата или нещо не разбирам правилно.
*
« Отговор #553 -: Ноември 14, 2019, 17:22:13 pm »
Тери, януари наближава и нещата при теб започнаха да се разплитат.

Хелиантус, и на мен ми беше сюреалистично преди ин витрото, по време на бременността, след раждането. Май чак като проходи ми стана реалистично. Знам, че е трудно, но ще се случат нещата. Ще бъдеш майка и още как.

Аз вчера бях на преглед при този доктор на когото възлагах надежди да ми помогне. Ми каза ми, че липсата на цикъл в момента била защото съм дебела. Останалата част от разговора изобщо няма да коментирам.

Днес не ми издържаха нервите и отидох в спешното. Прегледаха ме обстойно. Твърдят, че гинекологично всичко е добре. Казаха че ще се чака цикъл до прегледа ми на 28-ми този месец. Ако тогава още няма цикъл, ще решават какво да правят.
Интересното е, че на последният ми преглед на 30.10 имах киста в ляв яйчник около 31 мм и фоликул в десен около 21 мм. На днешният преглед имам фоликул 19 мм в ляв яйчник. През това време не съм имала цикъл. Къде изчезнаха тия работи от предният преглед!? И ако днес имам 19 мм фоликул, това значи че до 28-ми няма да имам цикъл.

Поне се свързах с един приятел от детството, той е гинеколог, мисля в Шейново. Поговорихме си и ми каза да взимам Утрогестан като започнем опитите. Каза по 2 глобули дневно от 16-ти ден на МЦ за 10 дни. Поне това малко ме успокои.
Е, помрънках си.

26.09.2019
*
« Отговор #554 -: Ноември 14, 2019, 17:23:27 pm »
Лято,всеки втори и четвърти петък мисля че обновяваха.Абе в петък гледай,иначе смисъл няма.Те са пет човека там,и въпреки всичко са много мили и отзивчиви.
*
« Отговор #555 -: Ноември 14, 2019, 20:10:57 pm »
Ходжата каза "поне още една година ще си така", тоест най-рано края на януари. Но уж до края на 2020 година, защото иначе ще са две години.
Яничка, Прогестеронов препарат се взима СЛЕД доказана овулация. Ако го вземеш преди овулацията, ще я подтисне. Така, че най-малкото тестове за овулация трябва да правиш. Не може така по изчисления на ум да се реши от 16ти ден.
*
« Отговор #556 -: Ноември 14, 2019, 20:50:58 pm »
Тери, така е. Аз малко наизуст го написах и само част от нещата и то станаха глупости. Понеже му казах на доктора колко ми е дължината на цикъла и кога ми е овулацията и той затова каза 16-ти ден. После се уточнихме, че имам тестове и ще се съобразявам с тях. Освен това си я и усещам и затова ще имам нещо като двойно потвърждение.
Пък и то нали трябва да приключим с опитите и тогава да слагам Утрогестан. Тоест правим каквото правим, започвам да слагам Утрогеатан и така докато дойде или не дойде цикъла. А пък опитите нали са до отрицателен тест, тоест трябва да е минала овулацията вече.

26.09.2019
*
« Отговор #557 -: Ноември 14, 2019, 22:25:00 pm »
49123 ми е номерчето. Излезли са до 48800 и нещо си. Около 300 има до мен. Сега ще го обявят просто дали ще е за първата или за втората седмица. Иначе в сряда съм на лекар. Но и Ц е горе-долу тогава. Бях прекъснала прегнакеър витамините, но сякаш от тях Ц е 27 дни, а иначе е 25 и пак ги почнах. А на мъж ми взех fh Pro и вече десетина дни ги пие по 6. За 3 месеца съм взела, дано има подобрение. Само дето аз напоследък нямам желание за близост. Явно от чакането. Неговите добавки сама му ги назначи, че с доктора се виждах на крак по коридорите и само за фонда се разбрахме. Съвсем забравих да питам тогава и... Ами само ми се ще на прегледа в сряда да знам кога си взимам документите и директно да се разберем за старт на процедурата. Ще я минавам за четвърти път, но за пръв път ще е заради мен. Знам, че не е страшно, но се вълнувам и притеснявам.

*
« Отговор #558 -: Ноември 14, 2019, 22:44:04 pm »
Оле, Лято, аз чак сега асимилирах, че ти си mama all the time. Бях забравила, но като прочетох 4та процедура и  8O, та навързах нещата. Нищо, че си му ги назначила сама. Май FH Pro тук всички си го назначават сами. Важното е, че се съгласява да ги пие. Моят мъж сакън да не предозира с добавки. Започна хомеопатията, спрял лекарствата на д-р Мели. Добре, че тези дни се заговорихме. Да не станели много хранителните добавки. Направо ми заседна буца в гърлото. Нищо не му казах освен да си пие всички добавки, все пак аз пия лекарства от ендокрионолога, от уролога, от хомеопата и да не ви казвам по колко са на ден, а 17те курса антибиотик дори да не ги споменавам.
 Относно Прегнакеър, аз съм така с Иногинола. Прави ми цикъла с по-устойчива дължина.
*
« Отговор #559 -: Ноември 15, 2019, 10:09:27 am »
Тери, аз съм очудена че ги пие. И не само. Дори не се наложи да крия цената от него, той сам задели сумата. Иначе е ужасно пестелив и все гледа да мине метър. Номерчето ви е излязло. След 25.11. Мога да си го взема. Сега ще видим дали ще искат още декември да ми сложат блокажа (винаги съм имала тая блок инжекция и не вярвам да се размине) или ще почваме от януари. Но това ще го говоря с лекарката в сряда. Междувременно ще пусно нов ОГТТ тия дни, че все пак стария не беше с добри резултати, но и изобщо не спозих правилата при него. Преди първата кръв бях издумкала 2-3 кафета 3в1, а това е повече от достатъчно за тоя резултат. Щастлива съм, защото едното чакане свърши. Пращам ви щастие и на вас, усмихвайте се с мен 🙃