Тери, януари наближава и нещата при теб започнаха да се разплитат.
Хелиантус, и на мен ми беше сюреалистично преди ин витрото, по време на бременността, след раждането. Май чак като проходи ми стана реалистично. Знам, че е трудно, но ще се случат нещата. Ще бъдеш майка и още как.
Аз вчера бях на преглед при този доктор на когото възлагах надежди да ми помогне. Ми каза ми, че липсата на цикъл в момента била защото съм дебела. Останалата част от разговора изобщо няма да коментирам.
Днес не ми издържаха нервите и отидох в спешното. Прегледаха ме обстойно. Твърдят, че гинекологично всичко е добре. Казаха че ще се чака цикъл до прегледа ми на 28-ми този месец. Ако тогава още няма цикъл, ще решават какво да правят.
Интересното е, че на последният ми преглед на 30.10 имах киста в ляв яйчник около 31 мм и фоликул в десен около 21 мм. На днешният преглед имам фоликул 19 мм в ляв яйчник. През това време не съм имала цикъл. Къде изчезнаха тия работи от предният преглед!? И ако днес имам 19 мм фоликул, това значи че до 28-ми няма да имам цикъл.
Поне се свързах с един приятел от детството, той е гинеколог, мисля в Шейново. Поговорихме си и ми каза да взимам Утрогестан като започнем опитите. Каза по 2 глобули дневно от 16-ти ден на МЦ за 10 дни. Поне това малко ме успокои.
Е, помрънках си.