0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #460 -: Ноември 04, 2019, 13:57:28 pm »
Ох, Тери, аз и без това си имам бели косми, та ще трябва да започна да се биядисвам  :D Но като те видях на снимката в статията, относно работата ти по проекта, изглеждаш страхотно  :D
Помня, че пи алое и изчезнаха. Но тези са като розови леко надигнати бемки. Не знам как ще изчезнат. Направо ще говоря с доктор, въпроса е кога ще успея да стигна, защото всяко излизане ми е свързано с големи схеми.
« Отговор #461 -: Ноември 04, 2019, 16:32:12 pm »
Имаме си 9 скрежковци! Много се радвам!
Още ми е зле, поне запека ми мина. Изписаха ми днес регулон за 7дни.  Той дали влияе на цикъла, имате ли идея? Опитвам се за изварата, но не ми върви. Ох, нямам търпение да ми поолекне, че е много трудно това положение.
Имах старчески петна на челото, но Лейди говори за други, едни червени и от тях имам, от слънцето ми излизат понякога.
*
« Отговор #462 -: Ноември 04, 2019, 17:06:26 pm »
Еха, супер си се справила! Ще мине, мила и ще си пребереш колкото искаш, когато си готова!:* изварата ако в кисело мляко, варено яйце и шунка прибавиш или дори лъжица майонеза и червен пипер дали ще ти е по-добре? Вкусно е иначе.
*
« Отговор #463 -: Ноември 04, 2019, 17:30:13 pm »
Много се радвам Кукапетел, много!Хайде сега да се оправиш и да си прибереш човечето на топло!

*
« Отговор #464 -: Ноември 04, 2019, 20:28:10 pm »
Супер, Кукапел! Нали пиеш и протеин, не се мъчи с изварата тогава.
« Отговор #465 -: Ноември 04, 2019, 20:34:27 pm »
 Kukapetal, бързо да се възстановиш ти пожелавам и много скоро да видиш едно хубаво тлъсто ЧХГ   :bighug:

Аз обичам извара,но си я правя от прясно мляко като го пресичам с почти половин кофичка кисело мляко и си я хапвам с бъркани яйца. Както и ако ми се пресече прясното мляко не го хвърлям, а го варя на извара.Купешката не ми харесва.
 Та можеш да пробваш домашна да си направиш :-).
« Отговор #466 -: Ноември 05, 2019, 07:06:43 am »
Кукапетъл страхотни новини. Браво на скрежковците. Поле лека сега ще се оправиш и после ги прибирай на топло. Много се радвам за теб  :bighug:
*
« Отговор #467 -: Ноември 05, 2019, 08:09:11 am »
Кукапетъл, много, много се радвам за теб! Бързо се възстановявай и да си прибираш снежинки те на топло скоро :-)
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
« Отговор #468 -: Ноември 05, 2019, 09:49:57 am »
Кукапетъл,браво на геройчетата!Аз съм фен на ЗЕТ,може би защото така успях,но е толкова леко.Нищо не ти е подуто,нищо не усещаш.Гледай сега да се оправиш,за другия месец ли го планувате?
*
« Отговор #469 -: Ноември 05, 2019, 09:53:31 am »
Браво, момиче. Пу-пу. Виж каква разлика има от опит до опит, а ти беше готова да се отказваш. Представи се по-добре от жени с по 10 години по-млади от теб. Пу-пу, хайде дано това е последната ти стимулация и да си имаш колкото искаш бебчета от тези 9 снежковци
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #470 -: Ноември 05, 2019, 10:55:53 am »
Благодаря, момичета! Много зле ми стана от регулона, мотае ме главата, повръща ми се, стана по-зле положението от вчера, дори мисля да звънна в клиниката да питам да ми го спрат. Нямам сили нито да готвя, нито да правя изварата. Аз пия лекарства и за черния дроб и сигурно стана някаква реакция, въпреки че изчаквам на 2 часа да ги приемам.
Смятам, че добавките и при двамата ни помогнаха при този опит, а при първия, мъжът ми беше с 40 градуса температура по време на стимулацията.
Иначе за ЗЕТ говорим за този месец в края, но само да се оправя.
Кръвното ми е 100/80. Айрян помага ли?
« Последна редакция: Ноември 05, 2019, 11:09:25 am от Kukapetal »
*
« Отговор #471 -: Ноември 05, 2019, 11:13:20 am »
Кръвното ми е 100/80. Айрян помага ли?

Да, със сол. На мен ми помагат и шоколад и кафе.

26.09.2019
*
« Отговор #472 -: Ноември 05, 2019, 13:07:57 pm »
Kukapetal, направо иди до клиниката да те видят. Чети симптомите на хиперстимулация и се следи. В такъв момент ти сама на себе си си най-добрия приятел, защото ти знаеш какво усещаш и колко е сериозно. В случай, че се влошиш и сметнеш, че те неглежират от клиниката, а си зле, отиди на друго място. Казвам го, защото съм чела за две жени, които са се опитвали да съдят тази клиника за неглежирана хиперстимулация. Чети симптомите и се опитай да прецениш при теб сериозна хиперстимулация ли е или лека.
« Отговор #473 -: Ноември 05, 2019, 15:08:57 pm »
Мъжът ми ме закара до Щерев, приеха ме, на системи съм, фраксипарин, достинекс и нещо още. Много зле се чувствах, казаха, че имам течност в корема. Сега малко ми олекна.
« Последна редакция: Ноември 05, 2019, 16:25:31 pm от Kukapetal »
*
« Отговор #474 -: Ноември 05, 2019, 15:23:31 pm »
Ох, горката. Истинска хиперстимулация си имаш. Скоро ще се почувстваш по-добре.
*
« Отговор #475 -: Ноември 05, 2019, 15:38:01 pm »
Kukapetal, пиши ни по-късно също ( ако можеш) колко дни са ти казали че ще си там? Спряха ли някой от препаратите, които приемаш? Радвам се, че те наблюдават.
« Отговор #476 -: Ноември 05, 2019, 16:33:41 pm »
Кукапетъл, супер бройка! Съжалявам , че се чувстваш зле , оправяй се бързо и да си прибираш снежинките!

На мен днес ми излезнаха някои изследвания, ТSH ми е в небесата, винаги си е било наред...Може ли някой, който разбира от глюкоза и инсулин да погледне, моля? Не знам сега къде да търся ендокринолог...
« Отговор #477 -: Ноември 05, 2019, 16:35:09 pm »
Спряха регулона, но доколкото разбрах ще го заменят с нещо друго. Коментирахме за 2 дни да съм при тях, дано не се налага повече.
Благодаря, че ме мислите!
*
« Отговор #478 -: Ноември 05, 2019, 16:46:26 pm »
Кукапетел, добре си отишла до клиниката!Лежи, там ще те наблюдават.Пиши когато можеш, че те мислим!

HELIANTHUS, пусни ТСХ пак след месец. Може да е нещо инцедентно влседствие на биохимичната.

*
« Отговор #479 -: Ноември 05, 2019, 16:55:04 pm »
Хелианус, ти ТСХ-то виждаш, а аз Инсулина. Стойност 200... За мен си имаш такава скрита ПКЯ и с нея проблем с инсулина, който може би влияе на качествтото на Я.

Kukapetal, кофти, че са те настанили, но пък е по-добре да те наблюдават. Може поне с Мишето да се видите. Май сте в една и съща клиника. Оправяй се бързо и почивай.