0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #440 -: Ноември 01, 2019, 21:24:48 pm »
От френския си поръчах аз и си дойдоха от Франция без да плащам мито.
https://fr.iherb.com/pr/Fairhaven-Health-FH-Pro-for-Women-Clinical-Grade-Fertility-Supplement-180-Capsules/73939?gclid=EAIaIQobChMIl5Tz097J5QIVxYTVCh32zQs-EAQYASABEgIvXPD_BwE&gclsrc=aw.ds
*
« Отговор #441 -: Ноември 01, 2019, 21:39:07 pm »
Здравейте момичета, минавам да ви видя и да се по радвам за хубавите неща, които чета с вас :-)
Тери, много труд сте положили за приложението, ще помогне на много душички  да бъдат по-разбрани и съответно по-спокойни.
Кукапетъл, пожелавам ти съвсем скоро да видиш двете чертички, стискам палци!
Честит рожден ден, Таня, бъди жива и здрава и много весела, щастлива и обичана! На много хубав ден си се родила :)
 А за подписването на Хрис като четох, ми стана едно топло на душата--бъдете живи и здрави, много мир и хармония да има в домът ви и винаги да се подкрепяте и обичате! :)

Яничка, съжалявам за това, което ти се е случило, бъди силна и дано следващия път да се получи всичко

При мен борбата продължава, в почивка съм, на регулон за задържани фуликули и.. Това е засега :-) поздрави и прегръдки на всички !
« Последна редакция: Ноември 01, 2019, 21:47:25 pm от WideD »
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
« Отговор #442 -: Ноември 01, 2019, 22:00:04 pm »
Поръчах ги тъкмо , 58 паунда излезе, не пише за плащане на нещо друго, ще видим.
*
« Отговор #443 -: Ноември 01, 2019, 22:47:47 pm »
WideD, залипсва тук. Хайде, успех и на теб!
Тери, трудът ви е благороден, добре че има Човеци като вас двамата! ❤
Аз започвам да се замислям за Фертил айда, отново. Въпреки, че има йод и ще ми вдигне антителата, май съм сколнна да рискувам. До колкото разбрах антителата атакуват щитовидната, а не плода при евентуална бременност. Опитвам се да претегля нещата. Но само като ви слушам, а и виждам, на колко момичета помогнаха, се замислям дали да не ги започна преди инсето.
*
« Отговор #444 -: Ноември 01, 2019, 23:58:53 pm »
Мнение на лекари и в България, и тук- антителата не са опасни за бебето. Моите бяха извън норма в началото на бременността. Не съм ги изследвала от август. Въпреки добавките и бременността бяха в норма май или съвсем малко извън.  Изследвай йод първо, ако искаш. При недостиг пак не е ок.
*
« Отговор #445 -: Ноември 02, 2019, 00:09:29 am »
Май само аз съм прецакана с доставката до Испания. Само за пощенски разходи ми искаха 18 евро и отделно имаше предупреждение, че ще плащам мито. Хелиантус, кажи като ти го доставят дали е имало мито, че има опция да поръчвам и в Англия - мъжът ми ходи всеки 3 месеца командировка там.

Сега успях да изчета интервюто с Тери. Браво!

Честито, Хрис! Само слънчеви дни ви желая!

26.09.2019
« Отговор #446 -: Ноември 02, 2019, 06:45:36 am »
Аз мисля на ноемврийския цикъл от 1-ви ден да започна фертила,един месец преди ин витрото. Дали ще има ефект за 1 месец ? Мисля да го пия по 6 както пише в листовката.
*
« Отговор #447 -: Ноември 02, 2019, 08:36:09 am »
Круела, то това си е ударна доза и ще помогне със сигурност , аз може би ще взимам също повече от 2 на ден като наближи времето, но ще се консултирам пак.
Аз малко го пих, колкото да се успокоя, че ще имам верен съюзник за следващия опит :-)

Лейди, моя приятелка с много стриктна диета си вкара антителата в норма. Видях и резултатите, за 2 месеца лятото. Но много време за подготовка на храната, киснене във вода и т. Н. Обаче резултат има.

Относно фертил ейд, след второто ин витро лятото, си взех добавката, но пих малко( докторката ми изписа 2х1 на ден) , реших да изчакам, че много започнах да задържам фуликули, разместиха ми се хормоните от инвитрото и ми тръгнаха хранителни реакции към почти всички храни.
Решихме да изчакаме със следващия опит и спрях добавките докато ми се нормализира тялото малко.

След опита фуликулите ми ставаха по 25-27мм на 7ми ден, но лх и матката, малко по-късно се увеличаваха, направих и предписана физиотерапия. И след като миналия месец имах 5см, 3-камерна киста +1,6см в другия яйчних, ми изписаха Дуфастон, но вече тотално не можех да дишам, имах болки в гърдите(едната основно) + стягане в главата. Спрях дуфастона след консултация и изчаках цикъл. До цикъл кистата намаля до 26мм +1,6 другата. Започнах регулон и аериус едновременно, че иначе пак ми става зле.
Планирам да мина при алерголог, сериозно вече ми става това да не мога да дишам нормално толкова време.
Търсих из нета и открих информация, че дисбаланс между естрогена и прогестерон водят до нещо свързано с различни реакции на имунната система и оттам се произвеждат повече хистамини и стават алергии.
Някоя от вас сблъсквала ли се е с такова чудо?
« Последна редакция: Ноември 02, 2019, 08:50:31 am от WideD »
*
« Отговор #448 -: Ноември 02, 2019, 09:15:15 am »
Аз съм с високи ТАТ и МАТ от поне 10-12 години. Карам втора бременност така.
Антителата не се оправят с хапчета, оправят се с жесток хранителен режим, с проверка на цялото тяло за инфекции,с лекуване на всяко огнище в организма ни. Чела съм се, що има за тия антитела. Една добавка с йод в минимални количества нищо няма да навреди. Все пак в сезона на зелето, което съдържа йод, имайки в предвид как се храним и живеем един курс FH pro не е кой знае какво.

И да кажа антитела не съм изследвала от поне 2 години. Не за друго, щях да се ошашкам и да се чудя кое да ми е приоритет забременяване или сваляне на антитела, второто още не се знае ако ги сваля как ще ги поддържам, на каква цена ще ги сваля, няма ли да овредя нещо друго.

Науката още няма ясно мнение по въпроса. За съжаление изследванията върху щитовидната жлеза тепърва стартират по сериозно.

« Отговор #449 -: Ноември 02, 2019, 09:19:29 am »
Ами не са ми казали пак да пускам,а и на мен не ми дойде на акъла не знам трябва ли пак да пусна. На 5 съм при имунолозите и братовчеда ми е гинеколог и поиска да ида да ме види, иначе на 12 съм при моя доктор на преглед дай боже ако всичко е наред.
« Последна редакция: Ноември 02, 2019, 10:48:06 am от Nelita90 »
« Отговор #450 -: Ноември 02, 2019, 12:04:54 pm »
Честито, Хрис! Бъдете здрави и благословени!
Честит рожден ден, Танче, с малко закъснение, но от сърце ти желая здраве и семейно щастие!
Тери, поздравления за приложението! Много съм впечатлена от труда ти.
WideD, липсваше! Съжалявам, че преминаваш през такива трудности, дано скоро ти се случат най-хубавите преживявания!
За мен да ви кажа, чувствам се зле, отпаднала, подута, не мога да ходя по голяма нужда, ядох киви, взех и сушени сливи, боли ме стомаха, яйчниците, гади ми се. И миналият път направих хиперстимулация, но сега е много по-зле. Крепят ме 11-те ембриончета, обадиха се, че се развиват всички. Дано всичко е наред и да успеят да ги замразят, че не съм в състояние за свеж трансфер.
Успех на всички!
*
« Отговор #451 -: Ноември 02, 2019, 12:28:31 pm »
Хрис, да сте много щастливи!Бавно и постепенно всичко се нарежда при теб!

Нелите, ще чакаме тоя преглед с нетърпение всички!

Кукапетел, дано всичко се нормализира при теб!Много се радвам, че всички ембриончета се развиват добре.

Тери, браво момиче.Направо ми скри шапката с тая разработка!

*
« Отговор #452 -: Ноември 02, 2019, 13:12:46 pm »
Кукапетъл,винаги нещо ни крепи, дори и в най-кофти моментите.
Момичета, сега разбрах, че днес е световен ден на вит. Д. В лаборатории Рамус изследват днес срещу 10лв вит. Д.   А до края на месеца пак там вит Д, калций, тсх=19лв
https://floravitbg.com/statia.php?id_artc=40
https://m.facebook.com/laboratoriaramus/posts/1982678555111512
« Отговор #453 -: Ноември 02, 2019, 17:41:44 pm »
Благодаря за милите пожелания :-)
WideD, отворих двата линка, от 2018г са  :-) , но  ми напомни да си изследвам TSH и D-то :-) 
*
« Отговор #454 -: Ноември 02, 2019, 20:18:41 pm »
Ох, значи стари съм намерила, че търсех нещо по въпроса. Извинявам се.
*
« Отговор #455 -: Ноември 03, 2019, 14:25:31 pm »
Много сте писали, момичета, не мога да ви изчета.
Първо честит рожден ден на Танчето със закъснение.  Единствено ти пожелавам да продължаш в същия дух, това ще те доведе до най-хубавото нещо в живота ти. :bighug: :bighug: :bighug:
Хрис, хайде честито ти бракуване, направиха те почтена жена :D :D :D
Kukapetal, следи се стриктно. Гледай се дали задържаш вода, мисля, че Христинчето беше също с кофти хиперстимулация. Дано се развиват добре бебоците, за да ги прибереш в правилното за вас време.
Благодаря ви, че сте прочели за нашата система. Идеята не е наша, по европейски проект е, ние бяхме просто изпълнители.  Не беше лесно изпълнението, правих я миналата година между работата, четенето за стерилитет, инвитро, нощем правих тази система. Радвам се ,че се оказа, че вече има хора, които я ползват и им е полезна.
При мен нещата са много натоварени откъм работа. В петък след като се прибрах от работа, започнах пак да работя от 20;00  до 05:00, спах 5 часа и продължих да работя цял ден. Претоварването ми вдигна някой хормон и сега съм постоянно с някакво сърцебиене. Сигурно е пролактина. Много ме натовариха и изнервиха тази седмица. Гледах си отчетите. За 20 дена съм направила 40 часа overtime и това отчетения. Имам поне 10 часа не отчетен. Отделно 40 часовата ми работна седмица. Дано се уталожат скоро нещата, защото не вървят добре нещата.

И като казах Пролактина се сетих за WideD. Изследвала ли си скоро Пролактин и ТСХ, на мен те ми дават такива отражения. Цял живот бях със сърцебиене и задух, Оказа се Пролактина. Но и ТСХ дава такива отражения. Иначе за кисти знам тази рецепта, но не съм я пробвала, просто има много положителни коментари под нея и затова съм я записала https://www.youtube.com/watch?v=WmVm7qwf170&list=LLt-CgZNRCu2iuCkB-fseIzA&index=36&t=8s
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #456 -: Ноември 03, 2019, 17:08:52 pm »
 :ballons: Честито на Хрис! Тери, супер че сте го завършили- евала и на двамата. Ако можеш намали малко темпото. Kukapetal, надявам се да ги заснежат, всичките 11 и когато си добре да си пребереш, колкото искаш.
*
« Отговор #457 -: Ноември 03, 2019, 21:39:03 pm »
Ами планирам на ендокринолог(че не съм ходила отдавна) , алерголог и след цикъл на гинеколог.
Сега с регулон пия и противоалергично аериус и съм по-добре, но ще се изследват пак хормони. За тсх мислех, но и другите ще пускам. Мерси за рецептата, ще чета сега :-)
*
« Отговор #458 -: Ноември 04, 2019, 12:09:30 pm »
Благодаря ви за съветите. Ще взема Фертил Айда, но не про-то.
Знаете ли, след приема на Кломифена по лицето около очите ми излязоха едни малки червени образувания. Сигурно е на хормонална основа, помня че и Тери обясяваше, че са й излязли петна по кожата при стимулацията.
Кукапетел, как си, хапваш ли извара?
*
« Отговор #459 -: Ноември 04, 2019, 12:34:14 pm »
Лейди, така беше. Мисля, че и Kukapetal или WideD също се оплакаха от това. И на мен точно около очите ми излязоха старчески петна. Първоначално не разбирах какво са. Мислех, че са някакви лишеи или мъртва кожа и се търках и се мазах с какво ли не. В последствие случайно попаднах на тема, в която жена се оплаква от старчески петна след стимулация и ме осени, че борбата е безмислена. Добре, че започнах да пия Алое та изчезнаха и новопоявилите се бръчки около очите също. Уж бях на лека стимулация, но си оказа влияние. Оттогава ми се задействаха някакви процеси в тялото и започнаха да ми растат бели косми, които преди нямах.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света