Круела, то това си е ударна доза и ще помогне със сигурност , аз може би ще взимам също повече от 2 на ден като наближи времето, но ще се консултирам пак.
Аз малко го пих, колкото да се успокоя, че ще имам верен съюзник за следващия опит
Лейди, моя приятелка с много стриктна диета си вкара антителата в норма. Видях и резултатите, за 2 месеца лятото. Но много време за подготовка на храната, киснене във вода и т. Н. Обаче резултат има.
Относно фертил ейд, след второто ин витро лятото, си взех добавката, но пих малко( докторката ми изписа 2х1 на ден) , реших да изчакам, че много започнах да задържам фуликули, разместиха ми се хормоните от инвитрото и ми тръгнаха хранителни реакции към почти всички храни.
Решихме да изчакаме със следващия опит и спрях добавките докато ми се нормализира тялото малко.
След опита фуликулите ми ставаха по 25-27мм на 7ми ден, но лх и матката, малко по-късно се увеличаваха, направих и предписана физиотерапия. И след като миналия месец имах 5см, 3-камерна киста +1,6см в другия яйчних, ми изписаха Дуфастон, но вече тотално не можех да дишам, имах болки в гърдите(едната основно) + стягане в главата. Спрях дуфастона след консултация и изчаках цикъл. До цикъл кистата намаля до 26мм +1,6 другата. Започнах регулон и аериус едновременно, че иначе пак ми става зле.
Планирам да мина при алерголог, сериозно вече ми става това да не мога да дишам нормално толкова време.
Търсих из нета и открих информация, че дисбаланс между естрогена и прогестерон водят до нещо свързано с различни реакции на имунната система и оттам се произвеждат повече хистамини и стават алергии.
Някоя от вас сблъсквала ли се е с такова чудо?